Daffy 10 629 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 tak wersja na vite tansza bez cross buya, na ps3 drozsza ale z cross buyem Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Opublikowano 10 sierpnia 2013 Ja bym brał na pierwsze przejście na PS3. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 11 września 2013 Opublikowano 11 września 2013 Gra ktoś, przeszedł ktoś? Ja zdecydowałem się na wersję na Vitę. Jestem w drugim "świecie" (dziki zachód)- gierka jest po prostu superowa bardzo mi się podoba zróżnicowanie- jest oczywiście skakanie, ale i jazda samochodzikiem, strzelanie, proste łamigłówki. Lokalizacja rewelacyjna! Miał rację Kilu w recenzji w PE pisząc, że gra się tak, jakby oglądać kreskówkę. Wiadomo, że tytuły takie jak TLOU lepsze są w wersji kinowej, ale tu zdecydowanie polecam dubbing. Miód! Wsiąknąłem bez reszty. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Przymierzam się do tego tytułu, ale jeśli zagram, to raczej w oryginale. Obsłuchałem się Boberka za wszystkie czasy, do tego Bentley jest naprawdę kiepski (coś jak niesławny Clank gadający głosem Kryszaka). Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 (edytowane) No ja nie trawię w 90 % przypadków dubingu PL ale do takich gier pasuje idealnie, ale niestety masz rację. Jest jedna mega rysa i nie jest to Boberek, a tragiczny, szczególnie w odniesieniu do oryginału BENTLEY !!! Edytowane 9 października 2013 przez balon Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Wersja PS3 jest cross-buy i cross-save z Vita w pakiecie i grajac na PS3 w domu i na Vicie poza nim gram na poczet jednej platyny, prawda? Cytuj
SobotniGracz 0 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Czy ktoś oprócz darasa ograł coś więcej? Szczerze powiedziawszy po trailerach Sly zapowiada się genialnie i opór oldschoolowo. Pytanie czy feeling poprzednich części został, póki co słyszałem opinie w samych superlatywach. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 ja wprawdzie ograłem tylko demo ale każdy z mojej friendlisty, który miał pełniaka pisał jedno - jeśli lubiłeś stare części to Sly4 będzie Ci się bardzo podobać. Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Czy ktoś oprócz darasa ograł coś więcej? Szczerze powiedziawszy po trailerach Sly zapowiada się genialnie i opór oldschoolowo. Pytanie czy feeling poprzednich części został, póki co słyszałem opinie w samych superlatywach. Ja przeszedłem całego i nawet chciałem platynować (niestety przez brak czasu na tą chwilę to niemożliwe ). Ale grę można teraz tanio wyrwać, sam kupiłem na wyprzedaży na PSS za 50 zł około (w tym była wersja na Vitę). Generalnie szczerze polecam, gameplay jest zróżnicowany, bo w poszczególnych lokacjach możesz oprócz Sly'a i ekipy grać jeszcze postacią z epoki, która ma swoje umiejętności i dzięki temu możesz zdobyć ukryte przedmioty, których ogólnie w grze jest od groma. Jedynie to ciężko mi się na początku było przyzwyczaić do zmienionych wyglądów postaci. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Hmm, nazwalbym je bardziej zupgradeowanymi Czekam caly czas na wyprzedaz wersji PS3 zeby kupic razem z Vita bo caly czas gra jest na mojej liscie zakupowej. Zaluje ze wtedy nie wzialem w tej promocji o ktorej piszesz. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Ja akurat teraz platynuję i powiem jedno: gra jest baaardzo długa (tzn. droga do platyny). Trzeba zebrać wszystko co się da, otworzyć mapę w każdej lokacji, ukraść przeciwnikom wszystkie przedmioty, pobić rekord na 6 automatach (co akurat najłatwiejsze nie jest). Jest co robić, ale opłaca się bo gierka przemiodna. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Można zmienić język w sly'u? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 No właśnie podzielone jest na regiony ;/(POL,CZE,RUS...)(ENG,FRA...) Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (pipi),po demie już nie mogłem słuchać tego,szczególnie bentleya Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 W sensie, że Polski jest zły? Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) Spróbujcie zmienić język w ustawieniach konta SEN/PSN, tam gdzieś się zaznaczało jaki język ma być w Store. I po zmianie pobierzcie jeszcze raz. Albo, jeśli wersje językowe są już w grze, to ustawcie język w konsoli na angielski. Edytowane 2 kwietnia 2014 przez Emtebe Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 W sensie, że Polski jest zły? W sensie chuyowy xD przynajmniej dla mnie po ograniu 3 części z orginalnym dubbingiem. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 No ogólnie w takich grach dubbing PL nawet pasuje ale faktycznie Bentleya strasznie skancerowali w polskiej wersji. Jakby nie to byłaby naprawdę spoko. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 (edytowane) dla człowieka który zrobił całą trylogie na 100% - w oryginale ofkors , polski dubing zaimplementowany w złodziejaszkach czasu strasznie razi, ale dobrze że jest, zawsze to jakaś alternatywa dla najmłodszych. Edytowane 2 kwietnia 2014 przez kazuyoshi Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Macie jakieś wonty do naszego ojczystego języka? Ktoś napisał że głos Bentley'a jest do kitu i teraz cały pociąg na tym jedzie. Otóż nie- dubbing jest świetny! To tak jakby oglądać Madagaskar po ang z napisami... 1 1 Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Może i być świetny ale jeśli ktoś od zawsze gra w sly'a po angielsku może mu się po prostu nie spodobać,dubbing w gow 3 też niby świetny ale słuchać Lindy jako Kratosa...ehh Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 2 kwietnia 2014 Opublikowano 2 kwietnia 2014 W Sly świetnie wypadają postacie drugoplanowe. Boberek jako Sly mi nie pasuje, a Bentley to kpina niestety. Cytuj
karol666 6 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Ściągałem w czwartek Sly'a z polskiego PSN i mam do wyboru kilkanaście różnych języków w tym ENG i PL, przy ściąganiu anulowałem tą 3gb część (POL, CZE, RUS) Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Ta 3 GB część to nie wersja na Vitę ? Cytuj
karol666 6 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Nie wiem, ale jak dałem pobierz to pojawiły się w mojej liście pobierania 2 pliki, jeden 19 GB z normalna nazwa gry i dopiskiem ps3, a drugi 3gb tylko z nazwą i nawiasem (POL, CZE, RUS). Nic o vicie nie było napisane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi