Voytec 2 761 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Ten 3 gigowy plik to wersja na Vite i jest to japisane na samym pocAtku w sklepie na jaka platforme jest dany plik. Cytuj
slonik 1 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 (edytowane) A ja powiem że ta gra strasznie mnie wynudziła, jestem w 3 świecie i nie wiem nawet czy skończę. Nie mam pojęcia jaki jest powód, bo gra jest ok. Może ta infantylność mnie odrzuca, może przesadzona ilość przerywników i dialogów bez sensu. Swój wpływ może mieć też fakt że to moje pierwsze spotkanie z serią. Dodam że ograłem oba mariany na wii, większość platformówek na psp, ps2 i ps3. Jestem oddanym fanem tego gatunku gier. Edytowane 29 kwietnia 2014 przez slonik Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Ja też właśnie ogrywam i bardzo mi się podoba. Posiada baaardzo lajtowy klimacik, jakoś mi leży. Nawet polski dubbing zaskakująco pasuje. Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Niestety, ale najlepszy Sly to Sly 1, który jest w formie Crash Bandicoot 1-3. Od Sly2, kiedy to postawili na free roam ta gra siadła. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 To chyba dawno w Sly 1 nie grałeś Cytuj
mikepointdotty 25 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Fakt, mój błąd, zapadły mi w pamięć levele wzorowane na stare Crashe Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Mi się wydaje, że Złodzieje w Czasie to trochę taki powrót do klimatu jedynki Odmienne, kolorowe plansze, fajnie jest. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Nie mam pojęcia jaki jest powód, bo gra jest ok. Może ta infantylność mnie odrzuca, może przesadzona ilość przerywników i dialogów bez sensu. Swój wpływ może mieć też fakt że to moje pierwsze spotkanie z serią. O tototo. Nudne to było niemożliwie, a ciągłe przerywniki doprowadzały mnie do szału. Grę skończyłem i od miesiąca ponad nie ruszałem, plan zrobienia platyny na razie odkładam w czasie, o ile w ogóle do tego wrócę. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Mi się tam podobało głównie dzięki miejscówkom,są wspaniałe czuć klimat każdej z nich,ale jednak przy starszych częściach bawiłem się lepiej. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 29 kwietnia 2014 Opublikowano 29 kwietnia 2014 wydwalo mi sie ze bedzie to jakas super fajna platformowka ale jakos mnie nie wciagla. nie chce mi sie za bardzo w tego sly'a grac. czekam na jutrzejsze tfu dzisiejsze puppeter, demo lezy juz od dluzszego czasu na dysk (tak, tak liczylem ze wyladuje w plusie) takze teraz kluczyk i jedziem Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Puppeteer zjada tego Sly bez popitki. Strasznie nudne te złodzieje w czasie, a przecież jest tu wszystko co było w poprzednich częściach. Jednak, to trylogia z PS2 skradła mi serce, a złodziejaszki w ogóle mi nie podeszły Szczególnie drażni mnie level design - wszędzie jest ciężko wskoczyć, jakoś trudno płynnie skakać z półki na półkę, łącząc wszystko w szopi parkour. Bardzo mało ciekawych misji żółwikiem i hipciem, na rzecz misji przodków (jedynie koleś z dzikiego zachodu mi podszedł - zayebisty jest ten 'bullet-time' ). Po przejściu daje 7= albo nawet 6+. Nie dam rady grać w to dłużej niż 1h. Do platyny pozostały automaty i znajdźki, których jest od groma. 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Jak dla mnie, bardzo przyjemna gierka, przeszedłem z przyjemnością. Dlugość w sam raz, nie zdążyłem sie znudzić. Oczywiście poszukiwania skarbów, butelek etc, nie wchodza w grę, nie chce mi sie. Poza wkurzającym Bentleyem reszta postaci i polski dubbing jak najbardziej na plus, nawet sie pare razy uśmiechnąłem. Oczywiście grałem w wersję z PS Plus, ale myslę że te 5-6 dyszek warto zapłacić za ten tytuł. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 2 maja 2014 Opublikowano 2 maja 2014 (edytowane) Dawno nie grałem w coś tak wku.rwiającego. Ja, growy hardkorowiec pełną gębą, ciągle mam w tej grze problem - najczęściej nie wiem, co trzeba zrobić. Dubbing tego żółwia irytuje jak cholera, ale już jestem (chyba) w połowie, to dokończę - zawsze kończę gry. W sumie nie wiadomo, dla Kogo jest ta gra. Dla dorosłych zbyt infantylna, a dla dzieciaków za trudna. Ale do rzeczy. Utknąłem na Dzikim Zachodzie. Mam się wspiąć po hakach. Co mam zrobić, bo próbowałem już wszystkiego i nihooja nie da się wspiąć? Gram na Vicie. Ani nie podskakuje wyżej, ani nie biegnie po ścianie. Moment od 0.48. EDIT: UDAŁO SIĘ. Jak zwykle w tej grze, przypadkiem. Edytowane 2 maja 2014 przez [InSaNe] Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 4 maja 2014 Opublikowano 4 maja 2014 (edytowane) trzeba przytrzymać galke do dolu... Malo poki co gralem, ale gra nie sprawiala mi problemów, przecież miejsca i misje zawsze sa dobrze oznaczone. Mimo wszytsko zgadzam się z Kalinho - gra jakos nudzi, przez co ciężko do niej usiasc na dluzej niż 30-40 minut. Puppeter po 2 aktach dla mnie zdecydowanie jest lepsza pozycja do ogrania. PS. dla mnie dubbing jest w porządku. Edytowane 4 maja 2014 przez easye Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 4 maja 2014 Opublikowano 4 maja 2014 Insane- jak Tobie sprawia problem taka akcja to na pewno nie grałeś jeszcze na automatach Nie bez powodu poziom trudności platyny oceniłem na minimum 5/10. Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 4 maja 2014 Opublikowano 4 maja 2014 Nie no gierki nie nazwałbym trudną, ale na pewno są czasem problemy z, że tak powiem, czytelnością celu. Sprawa z automatami jest taka, że jak coś się zyebie, to trzeba dużo czasu poświęcić na powtórkę, robiąc monotonne i stosunkowo łatwe rzeczy, aż dojdzie się do mięsa. Szczytem dla mnie był automat, chyba w pierwszej kryjówce, w którym, aby znaleźć maskę, trzeba przejść jedna po drugiej dwie gierki. Drugą było to kierowanie "iskierką" za pomocą sixaxisa, a sami wiecie, jak łatwo tam o wpadkę. Maska na samym końcu, a w przypadku skuchy zaczynało się całośc, razem z pierwszą gierką, czyli strzelaniną Bentley'em. Dobrze, że chyba za drugim razem mi pykło. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Ja z platyną dałem sobie spokój po tanecznej misji Carmelity. Ze 30 razy próbowałem zrobić to bez skuchy ale poległem. Słaby mam timing i gdy ostatni przycisk mi nie wpasował myślałem, że złamię pada. Ale gierka ok. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Dawno nie grałem w żadne przygodówki i jak na razie gra mi się świetnie . Podoba mi się różnorodność etapów no i znów wkręciły mi się przygodówki więc czas nadrobić zaległości z ratchetami Cytuj
Strife 228 Opublikowano 16 maja 2014 Opublikowano 16 maja 2014 Tyle że to jest platformówka nie przygodówka. 1 Cytuj
MEVEK 3 551 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 (edytowane) Dzis przesiadlem sie na wersje ps3 i przyznam ze grafa robi wrazenie. Na vicie nie dostrzeglem tego w ten sposob :-) A teraz do rzeczy! Czy musze konczyc wszystkie misje robiac trofik "Take a look at every map in every episode", czy tylko otworzyc mape i do pierwszego punktu kontrolnego? Edycja.. wyczytalem ze nie trzeba, takze easy :-D Edytowane 16 czerwca 2014 przez MEVEK Cytuj
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Pewnie już to wiesz, ale zwróc uwagę na niektóre poziomy, zwłaszcza wewnątrz budynków - mają więcej niż jedną mapę. Tak samo jest z niektórymi bosami. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Grę ukończyłem, nie wiedziałem że jak się przerzucę z PS V na PS3 to dublują się trofea . Gra mi się podobała, a cała przeszedłem na PS V, jakość na PS3 jest lepsza ale zobaczyłem to dopiero po przejściu na Vicie ale grało mi się bardzo przyjemnie. Grę polecam, IMO nie jest za krótka, jak dla mnie w sam raz Cytuj
lennox 67 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 (edytowane) Moja Córa cały czas rozkminia ta giere No wygląda mega no i te 21 giga robi swoje Edytowane 22 czerwca 2014 przez lennox 1 Cytuj
MEVEK 3 551 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 ja również gram/robię platynę, ale bez pospiechu. gra miodna, nawet dla starego konia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi