CoATI 1 050 Opublikowano 28 września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 września 2012 wypychanie i wpychanie elementów za pomocą paneli dotykowych (plus kilka ficzerów dostepnych dla posiadaczy move) Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 1 października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 października 2012 Nie tylko wpychanie i wypychanie elementów - polecam przejrzenie leveli odblokowywanych zdobyciem klucza, albo minigry odblokowywane po przejściu każdej krainy Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 2 października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 października 2012 taa, ale w wiekszości było już to w poziomach tworzonych przez graczy. sa nowe pomysły ale nie nowe elementy. tzn gra pozwala na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
TyskiPL 64 Opublikowano 16 października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 października 2012 Po przejściu gry muszę powiedzieć 2 rzeczy: - gra jest krótsza w porównaniu do LBP z PS3. Nie znam się tam do końca, więc nie powiem, czy to z kwestii ograniczeń technicznych, czy może LBP miało być bardziej programem do tworzenia leveli. - DAMN! Ile filmów instruktażowych O_O I nie wiem, mi chyba niektóre elementy edytora nie działają w 100% poprawnie. Mam problemy np. przy ustawianiu warstwy i grubości elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza
LOKI7777 17 Opublikowano 22 grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2012 Panowie i Panie mam prośbę - zakupiłem grę na niemiecki amazonie (nawet nie wiem czy gra będzie miała napisy pl, na dubbing nie liczę) i chciałbym mieć okładkę w języku ojczystym lub angielskim - czy mógłby mi ktoś zeskanować okładkę i wrzucić na jakiś serwer? Z tego co wiem nie jest to nielegalne ale jak jest to niech ktoś usunie wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 25 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2013 kupiłem wczoraj jednak tego LBP, jestem po pierwszej krainie i wrażenia jak na razie mega pozytywne. Graficznie to poziom mniej więcej pierwszej części. Fitchery Vity w gameplayu sprawdząją się wybornie, a wisienką na torcie są mini gry i salon gier przygotowany przez twórców. Zobaczymy co będzie dalej, na razie jestem bardzo dobrej myśli. Dwójka odrzucała mnie w singlu od razu od pierwszego kontaktu. btw. tą część robi inna ekipa niż MM, a mimo to szmacianka przy skoku ma dalej tą dziwną bezwładną fizykę, chyba taka charakterystyka tej serii, podobnie dziwnie skacze mi się np w Trine1/2. Równolegle kończe kapitalne Quacamelle gdzie elementy platformowe i fizyka skoku zrobione są perfekcyjnie więc trochę to kuje w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 4 maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2013 skończyłem część fabularną i dość sporo pobawiłem się w społeczności...swoją reckę ulepie w odpowiednim temacie jak znajdę czas, na razie tylko napiszę, że część na Vitę zdecydowanie bije LBP2 ale dalej jest mocno w tyle za genialną i magiczną jedynką. Poziom trudności i długość kampanii to śmiech na sali. Na plus wykorzystanie patentów vity i genialny salon gier i mini gry, które dostarczają mi więcej funu niż kampania. Niektóre poziomy społecznościowe są arcygenialne ale tak było w każdej części. Na duży minus brak możliwości gry w etapy z edytorów LBP1,LBP2 co bardzo mnie dziwi bo całość chodzi na tym samym enginie graficznym i fizycznym Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 29 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2013 Jest ktos chetny na wymaxowanie leveli? Celuje w druzyne 4osobowa, ale z jednej tez sie pociesze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 345 Opublikowano 31 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2013 W sumie moglbym pomoc w wolnym czasie. 2ch wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 31 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2013 też mogę zagrać jeśli znajdę trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 1 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2014 mam problemy z NAT3 i ciezko mi sie polaczyc z ludzi ale moge tez sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 2 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2014 Spoko, na weekend bede was atakowal :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 5 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2014 Wlasnie wymasterowalem Salon Gier - mega level. imo mozna by z tych mini gier zrobic pelnometrazowa produkcje takie kozackie jest B-) a samo LBP Vita oceniam bardzo wysoko, prawie na rowni z LBP1 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
DarnokPL 2 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Witam jak ktoś ma LBP to proszę o zagranie w mój badziewny poziom;) i osercowanie, odwzajemnie się tym samym. PSN: DarnokPL Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 Witam jak ktoś ma LBP to proszę o zagranie w mój badziewny poziom;) i osercowanie, odwzajemnie się tym samym. PSN: DarnokPL Pozdrawiam Po robocie masz jak w banku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 odswiezylem po czasie LBP vita i kurcze arcygenialna jest ta gra - o ile podtrzymuje zdanie ze dlugosc i zerowy poziom trudnosci kampanii to kpina to tworcy zrekompensowali to cudownym salonem gier - te 5 gier jest lepsze niz wiekszosc platnych indykow z psn. Do tego etapy spolecznosci - cos pieknego - ehhh szkoda tylko tej bezwladnosci w skoku by cieszyc sie w pelni z aspektu platformowkowego w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Czy to jest jakiś klon/mieszanka LBP 1 i 2 na PS3, czy całkiem nowa gra? Z nową fabuła i levelami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2014 Nowa i do tego najlepsza.Ma cross-dlc-buy, w sensie że jak stroje kupiłeś na Ps3 to i na Vicie pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 Czy to jest jakiś klon/mieszanka LBP 1 i 2 na PS3, czy całkiem nowa gra? Z nową fabuła i levelami? najlepsza czesc LBP, jedyne co wspolne z czesciami z ps3 to silnik graficzny - cala reszta od podstaw zrobiona pod vite i podobnie jak np tearaway wykorzystuje wszystkie unikalne funcje vity. Jak lubisz ta serie to ta czesc to absolutny must have Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 A ktos kupowal jakies dlc wlasnie? Dajmy na to chcialbym to z marvelem to sa to tylko stroje dodatkowe czy rowniez plansze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 jest dlc ze strojami ale jest tez dlc z dodatkowymi grami(chyba 3) do salonu gier Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 Na Vite powstalo najlepsze LBP, ktore z racji, ze na Vite to jest najmniej docenione. Jezeli ktos jest fanem serii a ma PSV to nie wyobrazam sobie, zeby tego tytulu nie ogral. Wszystkie kupione DLC do LBP tu dzialaja, a do tego dochodza poziomy spolecznosci swietnie wykorzystujace mozliwosci Vity. Majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 rowniez tak twierdze - skok jest w kazdej czesci zwalony bo z powodu tej bezwladnosci jest niedokladny ale procz tego to top topow. Jakby to powstalo na bardziej popularnej platformie niz vita to co pare stron w CW ktos by ta gre wymienial w wojenkach. Zdecydowanie jeden z najlepszych exow dostepnych na vicie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 No potwierdzam nawet moja dziewczyna ktora nie jest super fanka gier w little big planet pogrywa i jest zadowolona mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2014 Jezeli te dlc to same ciuchy to czemu sa za nie trofea w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi