Zdunek 1 121 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Opublikowano 7 kwietnia 2014 Są też DLC z mapami.Tylko jedno DLC z mapami daje pucharki. MARVEL Salon Gier. Cytuj
Gość Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 No wlasnie apropo dlc z mapami i poziomami ktores warte uwagi sa wnosza cos i zwiekszaja jakos czas gry znacznie? Ps. wczoraj mi z automatu latke 300mb pobralo ale nie widze zadnych zmian wie cos czy cos wnosi? Cytuj
pawel188 0 Opublikowano 9 kwietnia 2014 Opublikowano 9 kwietnia 2014 wystarczy na konsoli przytrzymac palcem ikone gry i info o aktualkach tam jest Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 ma ktoś ochotę pomoc mi przy najnowszym dodatku LBPV o podtytule DC Comics Premium ? Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 (edytowane) 5.99 jurkow sa w nim 4 długie misje składające sie z 2 plansz na misje i jedna bonusowa której jeszcze nie grałem. wszystko prezentuje wysoka półkę bardziej mi podszedł ten dodatek aniżeli, ten pierwszy do solonu gier celuje w 100 Edytowane 1 maja 2014 przez MEVEK Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Gra jest teraz na przecenie dla Plusowiczów wychodzi 29,70zł - warto brać za taką cenę ? Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 jedyna watpliwosc jest taka czy wreszcie nie wyladuje za jakis czas w plusie, procz tego zdaniem wielu(w tym mnie) to najlepsza czesc lbp jaka wyszla wiec 30zl to swietna cena za ta gre Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 (edytowane) jedna z lepciejszych gier na Vite i jedna z najlepszych części LBP ever. co prawda te LBP wydaje sie troszkę krótsze, ale za to obfite w rozgrywkę. ja bym brał bez zająknięcia sie. obyś za jakiś czas tego żałował, ze nie dałeś jej szansy, tym bardziej za tak przystępna cene Edytowane 26 czerwca 2014 przez MEVEK Cytuj
zip_czdz 8 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 ja właśnie kupiłem w sumie polowałem na nią już dłuugo (od stycznia), ale nie szło mi kupno jakoś Pograłem 3 godziny ale mam pytania: 1. Jak zmieniać kolor kapsuły? bo narrator mówił w samouczku, ze się da, ale niechcący pominąłem i nie wiem jak 2. Jeśli mam jakiś np. element ubioru, przy którym jest taka paleta kolorów jakby, to znaczy, że mogę zmieniać kolor tego przedmiotu? Jeśli tak, to jak? Bo nie znalazłem takiej opcji. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 13 lipca 2014 Opublikowano 13 lipca 2014 Powróciłem do LBP, bo dawno nie grałem i na dzień dobry odpaliłem mapkę jakiegoś użytkownika. I od razu polecam mapkę Rainbow użytkownika CB7thsun. Rewelacyjna mapka, która przechodzi się z wywieszonym jęzorem. Wszystko jest dopracowane perfekcyjnie, do tego plansza jest nawet dosyć długa. Naprawdę polecam !! Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 7 września 2015 Opublikowano 7 września 2015 JAKIE TO JEST KUR.WA NIENORMALNE!! Kupiłem używane LBP Network Pass oczywiście nie działał, ale chciałem KUPIĆ go z PSNa. Kodu nie ma. Nigdzie. A z poziomu gry przenosi mnie co prawda do zakupu Network Passa, ale nie ma nigdzie przycisku do zakupu ani ceny, nic. Gadałem z Centrum Obsługi Klienta. Zasugerowali pobranie dema, bo z nim pobiera się Network Pass. Jasne, spoko, ale... DEMA NIE MA. NIGDZIE. JAK TU KUR.WA NIE HEJTOWAĆ SONY?! Jedyne wyjście, to zakup pełnej cyfrowej wersji. Chyba, że ktoś ma jakąś radę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi