Skocz do zawartości

Dragon's Crown

Featured Replies

Opublikowano

no ja dzis zaczalem wizarda robic, wbilem 30 lvl. zebralem talizmany, zostalo tylko ubic final bossa i moge hard ciosac... no ale tutaj lvlowanie juz z gorki... jeden rajd to nawet 6 lvli.

pozniej/jutro wysle zaproszenie. jak bedziesz mial mozliwosc, to pogramy. dwarfa mam na inferno, chyba na 67lvl. dzis Jaczes byl chetny grac, ale akurat czasowo sie nie zgralismy, moze dolaczy.

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 77,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Bez kitu, ty masz jakiś kompleks z tą platyną. Każdy gra, jak chce - jeden nie dla pucharków, inny z kolei tylko dla platyny, a jeszcze inny wbije platynę i gra dalej, bo gra wciąga jak mało która. Ni

• Ta gra mi nie podeszła. Kupiłem z myślą "ostatnia dobra gra na plejaku", niestety gra nie jest dobra;) Po co te dodatkowe postacie się tam kręcą? Jakiś krasnal i zlodziejaszek, wprowadzają tylko chaos

• nawet jak to co?? Daje graczowi który zakochał się w tytule pretekst do kolejnych 200 godzin na liczniku platyna to jakiś chory wymysł dzisiejszych czasów  dla młodych ludzi lubiących ulepszać "e-pe

Opublikowano

Ja sie dostosuje bo mam Fightera i Elfa jeszcze Elf co prawda potrzebuje resetu ale mam Elixiry w ogóle combo Fighter Wiz/Elf zamiata

Opublikowano

mi tez bez roznicy... z jednej strony mam chrapke na platyne, wiec i tak meta bedzie przy 99lvl, ale z drugiej czuje, ze na jednym wymaksowaniu sie nie skonczy. potencjarnie dwarf, ktorym gra mi sie rewelacyjnie, dotrze do 99lvl i wizz to samo.

chcialbym tez sprobowac jako czarodziejka, bo ma fajne patenty na wsparcie teamu, ale to jak juz bede mial 150h na liczniku ;)

Opublikowano

Czarodziejka ma dobry crowd control i summon jedzenia który strasznie na Infernal i w Chaos Labie pomaga Fighter za to świetnie czyści moby i ma za(pipi)iste skille do damage boosta na wysokich levelach laba potrzebne jest ogólnie combo Sorc Wiz Fighter Elf

Opublikowano

az taki pro nie jestem, zeby to ogarniac ;) od piatku dopiero latam po sieci ;)

jakos to bedzie... ostatecznie to chyba mamy pograc, a nie szykowac sklad na olimpiade ;)

Opublikowano

zgrac sie z wetem to prawdziwy cud.

Ja powoli dobijam do 99, musimy ruszyc na labirynt.

Opublikowano

ehhh pojawila sie uzywka za 122zl i łyknąłem....pokusa była zbyt wielka :P

Opublikowano

zayebioza :)

gra ktoś jutro na infernalu?

Opublikowano

Jaczes, wieczorkiem jak już żonę położę spać, to możemy naqrwiać.

Zrobiłem dziś kurs na 5kk punktów, myślałem, że to będzie wyzwanie, a tymczasem z randomami to pikuś był... Cały czas mam wrażenie, że jednak poziom trudności tej gry jest za niski :/ Na Infernalu mój wizz dostaje jeszcze wpierdy, ale właśnie wbiłem 70lvl, więc powinno być coraz lepiej.

Okazuje się, że jedyne problematyczne trofeum w grze to wszamanie posiłków wszystkich rodzajów - jest ich 70 i nie ma opcji sprawdzić co się zjadło, a czego jeszcze nie. Tym samym grind tego pucharu musi się odbywać od A do Z, z listą w dłoni, masakra :/

Opublikowano

Ja jak gram z randomami to zawsze kończę z jakimś noobem co ma rozbity ekwipunek czarodziejka bez jedzenia i czarów plus wizem bez slow ... Bede grał jutro około 17:00 więc można sie ustawic

Opublikowano

Jaczes, wieczorkiem jak już żonę położę spać, to możemy naqrwiać.

Zrobiłem dziś kurs na 5kk punktów, myślałem, że to będzie wyzwanie, a tymczasem z randomami to pikuś był... Cały czas mam wrażenie, że jednak poziom trudności tej gry jest za niski :confused: Na Infernalu mój wizz dostaje jeszcze wpierdy, ale właśnie wbiłem 70lvl, więc powinno być coraz lepiej.

Bo "wlasciwa gra" i prawdziwe wyzwanie to dopiero LoC.

Chlopaki, robcie 99 lvl i powoli trzeba sie za to zabierac.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

powiem tyle, skoro infernal moglem zakonczyc walczac z ancient demonem majac u boku npc, to nie moze byc trudne :P inna sprawa, ze to byly npc 2x99lvl i 1x92lvl ;) (sam mialem 77lvl).

no teraz trzeba dobic do wysokiego lvlu i wkoncu zabrac sie za ostatniego bossa, czajacego sie na 9lvlu lochow... a do platyny zostaly 4 puchary... samo wszystko wpada :)

Opublikowano

ehhh pojawila sie uzywka za 122zl i łyknąłem....pokusa była zbyt wielka :P

Niestety, nie dałeś zarobić developerowi. DC2 już nie będzie. :(

Opublikowano

powiem tyle, skoro infernal moglem zakonczyc walczac z ancient demonem majac u boku npc, to nie moze byc trudne :P inna sprawa, ze to byly npc 2x99lvl i 1x92lvl ;) (sam mialem 77lvl).

No i ty sie dziwisz?

Sam idz na niego i zobaczymy :)

a w LOC bossowie zadaja po 500 hp jednym hitem :)

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

nie wiem... gralem przed chwila, znow w towarzystwie npc. bossowie pekaja jak prezerwatywy z biedronki, kazdy spell mojego wizza zostawia solidny slad na pasku hp paskudy, co czasem jest trudne do zauwazenia w walce z regolarnymi bossami. 

nie ma co gdybac, fakty sa takie, ze idac ze sztuczna półinteligencja, wrzynam sie w 6lvl lochow jak noz w miekkie maslo. owszem, zeby poczuc trudnosc koge isc sam, ale przeciez to miala byc gra na coopa.

ale nie oklamujmy sie... pomimo wyzwania o bardzo podlym poziomie trudnosci, gra sie bardzo fajnie i nie nudzi. to samo mialem w dead island: radosne nawalanie rzucanego mi pod nogi miesa, skromny rozwoj postaci, przekozacki looting - bardzo stara formula, a jednak potrafi niesamowicie cieszyc, jesli wlozy sie wto odrobine serca. a w DC developerzy zostawili ogromny kawalek serducha!

Opublikowano

Super, zebrales kosci playerow z 20lvl wyzej od bossa i sie dziwisz. Dobierz sobie SI z twojego levelu jak ci sie nie podoba.

Masz pretensje, ze karzel dostaje od olbrzyma. To tak jakbys w gran turismo wybral sobie ferrari i scigal sie z seryjnymi focusami. 

Tlumacze Ci, ze LoC nie ogarniesz sam (z tego co czytam to nawet z druzyna jest to bardzo trudne). LoC to dopiero wlasciwa gra, a nie wybrane dungeony, ktore sa wstepem do gry.  Sa zabijaczem czasu w drodze do 99 i wlasnie LoC.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

sie pan tak nie spina, jak posladki sereny wiliams na korcie :P

o cos innego mi chodzilo, niz robienie z siebie twardego madafaki ;) tak dla porownania, takie dead island, bardzo podobne w sposobie organizacji rozrywki i samego online'u, mialo fajny system skalowania paskud, dzieki czemu jak gralem z fumflem z wysokiego lvlu, a sam bylem slabiusienki, to gra stanowila opor zarowno dla niego jak i dla mnie. po prostu lvl przeciwnika byl naliczany wzgledem lvlu i gear'u, ktory mialo sie na sobie i jak np dany zombiak mial dla mnie 54lvl, to kumpel widzial go jako np. 89lvl, dmg byl naliczany proporcjonalnie, wiec ja walac slabsza postacia z nedznym ekwipunkiem moglem zadawac procentowo podobny dmg co kumpel. caly czas  byl zrownowazony opor ze strony gry, a jak dolaczyl trzeci, nie trzeba bylo podnosic poziomu trudnosci, bo gra robila to sama :)

jest to drobne niedociagniecie w koich oczach, ale jakos nie przeszkadza mi to w zwyklej grze ;)

Opublikowano

Dejf, ratuj!

Mam problem ze sterowaniem - przełączyłem na krzyżak* (ruchy postacią) i ciężko przechylić flaszkę oraz operować kradziejem. Jak grać, Panowie... :confused:

* - jedyna słuszna opcja IMO.

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Tez tak gram. Zrob sobie bindy pod L1. 

Masz mnie w znajomych?

Opublikowano

albo jestem noob, albo jestem niesłychany pro, bo nic nie robiłem ze sterowaniem i nie widzę żadnych problemów :)

a tak juz calkowicie serio: co zyskujecie zmieniajac sterowanie? nie widze korzysci, dajcie jakis cynk, bo kompletnie nie czaje :)

Opublikowano

movement masz dużo dokladniejszy i szybszy na d-padzie, latwiej robić bunnyhopy, etc.

poza tym - bijatyka na analogu? :F

Opublikowano

Gralem wczoraj pol dnia i dzisiaj caly dzien na konsoli nikt nawet sie nie zapytal czy gramy w DC ;f

Opublikowano

dostałem wczoraj paczkę z DC...no kurczaki...rewelacyjny tytuł. W sumie to co się spodziewałem to dostałem - japońskie diablo w 2d połączone z golden axe. Oprawa a/v miażdży suty. Multi jeszcze nie odblokowane bo mam dopiero za sobą 2h ale i tak już jest fajnie...wziąłem za postać amazonkę ale przeszkadzają mnie jej wielkie uda...forumku doradź, że prócz dupska jak garaż ma ona już tylko same zalety?

Opublikowano

wkręciłem się dosyć w gięrkę ale mam pytanie, jak odróżnić czy gram z botem czy z człowiekiem xD? mam już online odblokowany, i panuje tam kompletny chaos albo czegoś nie kumam. muszę zdobyć te 9 talizmanów, mam już 2. wbijam w jakiś level i pokazuje mi connecting, ok gram z kimś niby, w trakcie się ktoś dołącza a zaraz patrze na górze pod obrazkiem postaci pisze NPC.

niech mi ktoś to rozłoży na części pierwsze.