Skocz do zawartości

Dragon's Crown

wendiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest to personalnie do ciebie :D rtakie małe wskazówki i przemyślenia odnośnie mojej ulubionej gry 2013 ;) 

oczywiscie robicie raidy aby szybciej lvl wchodził :) mój osobisty rekord to w 3 osoby na infernalu zrobic 3x po rząd całość na B (łączność czasu takiego raidu to okolice 4 godzin bez miasta ), wbiłem tak swoja amazonkę z 88 na 99 ;). Pierwsza postacią był elf... Niestety brałem tytuł na premiere z usa i nie miałem kompanów do gry przez co strasznie sie wszystko dłużyło (teraz jak wspominam 60 godzina dojście jedynie na 99 lvl sic..). 

Opublikowano (edytowane)

przeciez to jest Zdun z ps3site :D psychofan Okami(ma nawet dziarę) i jak widać teraz też Dragon's Crown :D go nie przegadasz :)

Edytowane przez Ficuś
  • Plusik 1
Opublikowano

Te psychofan wiesz jakie zmiany wprowadzili w ostatnim patchu ( wersja USA ) chodzi mi glownie o Elfke bo cos mi sie obilo o uszy ze Deadly Boots sa poprawione i sa lepsze niz Elemental Lore no i podobno oslabiono Clone Strikes

Opublikowano (edytowane)

jest tak jak piszesz... za to przykoksili czarodzieja i zmienili nieco amazonkę (dla mnie lepiej gdyż właśnie berserka/brandisha polepszyli kosztem paintinu). 

deadly boots zauważyłem że po łatce zadaje większy dmg ' clone strikes był przepotężny zapewne dlatego osłabiono.

Ej no nie jestem psychofanem ... ;)

ps. brak nominacji chociaż dla goty (w wesji ps3 jestem w stanie przełknąć ale vitę też)  :o , dla mnie faild roku..

Edytowane przez okami_fan
Opublikowano

bym poszedł na lore, ja od miesiąca katuje amazonke i teraz zaczałem czarką więc z elfką jestem do tyłu :(, teraz robie typowego buffera czarke (o tyle dobrze że mam pare osób grających w ten tytuł więc mogę sobie na to pozwolić...), ale niedługo wracam amazonką dalej labirynt cisnąć (chetnych na legendarne itemki wypadające z bossów zapraszam na psn - dziś wieczorem / jutro lecę z koksem). Gram od 23 do padnięcia z napojami wyskokowymi jako najlepszymi przyjaciółmi do tej :P 

ps. fajną postać obrałeś (jak na moje najbardziej skillową i jeżeli chce sie nia grać pro to trzeba mieć paluszki małego japończyka grającego od urodzenia w bijatyki ;) )... 

Opublikowano

No ja gram z Lore tak czy inaczej wiec wszystko ok 

Na ktorych levelach spadaja Cannon Chaos Bow, Mimic Chaos Bow i Able Chaos Bow ? I czy naprawili damage z Mimic Chaos Bow bo pamietam ze Dashing Clone Strike dostawalo to +50% Boosta ale Up Charge nie. Podobnie bylo z Cannon Chaos Bow ktore nie dawalo 30% Damage boosta do Power Shoot. Jedynym lukiem ktory dzialal tak jak powinien byl Abel dajacy naprawde solidnego kopa do Elemental Lore

Opublikowano

a ja napiszę po prostu po polsku - amazonke mam na 26lvl jak najlepiej rozdzielać punkty na skille czyli jak ją najefektowniej zbudować?

Opublikowano (edytowane)

UP panie ja jadę labirynt amazkonką więc wypada inny eq - co ciekawe poza tymi umiejętnościami w żójtej ramce do danej broni ta ma zupełnie inne statsy - kiedy nerdziłem demon kinga 5 x na poziomie lochów 28 ;) (w tej chwili mam około 48) i kazda "kosa jakaś tam" daje zupełnie inne umiejętności więc warto przysiedzieć ;)

jak pisałem ja elfa nie ruszałem od ponad miesiąca więc szczegółów nie pamiętam...

od moich ulubionych postaci do najsłabiej 

1. amazonka

2. elf

3. czarka

4. mag

5 i 6 fizole których jeszcze nie tknąłem bo jakos jak patrze jak ludzie nimi grają wydają się bardzo nudnymi postaciami - ale i na nich przyjdzie czas ale to jak się wymaksuje podstawową 4kę  :D, pamiętaj aby po normalu szybko kupić bagi i zrobic sety na każdego przeciwnika (secik na bossa) jak leci. 

ficuś

brandish (najważniejsze)/berserk(najważniejsze)/punisher(ważne)/malunki na ciało (dobre na bossów) to podstawa... z nie amazonkowych skilli jedynie maks życie, max sloty w bag i jakość jedzenia. Na infernal warto abyś już miał wykupione dodatkowe miejsca w torbach aby nosić po 2 bronie, amulet na labirynt, farbe do malowania ciała oraz coś na jeszcze wiekszy dmg - będziesz szedł jak taran  :D

Opublikowano

Sorc w teamie to zawsze bonus zaczynasz z 999 HP Masz Protection ( jak Sorc kumata ) masz Blizzard do zamiatania smieciowego moba jak wyskoczy plus Curse/Gravity/Rock Press Sam ja robie teraz ale jest troche upierdliwa bo ma najgorszy DPS ze wszystkich klas i strasznie lipnie walczy sie z Arch Demonem i Smokami solo :confused: A takie Cyklopy to zabija sie pare minut poi zamknieciu bramy dopiero 

Opublikowano (edytowane)

jakieś ogary chętne na nocke?? przy piwkach zasiadam dziś koło 23 z ekipą (3osoby), gramy ze skypem pod ręką (komunikacja ;) ). ustawki w zależności od mojej i kumpla pracy (generalnie jest nas 5ka ale zwykle 3ka randomowo jest online ;) dziś i jutro na bank będę ja... psn pierwszy z profilu (2gi to konto vitowe i ps4kowe...).

pomagamy też swiezakom jak coś ;) (pare osób już na 99 wystrzelilem ;) )

Opublikowano (edytowane)

spoko dodam, jako że córka i żona śpią pokój obok ja przez skype piszę, reszta rozmawia ;) w zależności od położenia się lulu córki (23-24) w tym momencie zasiadam ;)

jeżeli będzie kumpel kopsniemy twoje wysokie lvle na 99 lvl (około 3 godziny na obie postacie) jeżeli jeden kumpel ze słabszą postacią to wasze niskie lvle dziś pocisniemy ;)

mam amazonke na 99 , elf 99, czarka dopiero napoczeta ale sama amazonka do tego co ma teraz aby mieć zajęła mi 150 godzin....

Opublikowano (edytowane)

nie ma sprawy z amazonka ma to spacerek ;), jeszcze jak kumpel buffer czarka swą na 99 wpadnie to zamieciem ;)

update. kumpel jutro ma pracę na 7 rano więc odpadnie, ale spokojnie amazonka ma na infernal jest juz samowystarczalna ;)

update 2. niczym ruletka, info od kumpla "jutro wolne napierd***** do rana" ;) więc wiesz, przygotuj się na dewiacje 30 latków i nocne spazmy przy alkoholu i grze ;)

Opublikowano (edytowane)

jak pisałem będę w okolicach 23-24 wy do tego czasu skype ogarnijcie, zaproscie mnie na niego (zdun666) kumpel z czarka na 99 tez wpada o 23, najpierw skype, szybkie szczegóły i lecimy. w takim razie was obu dziś na 99 sie zrobi a od jutra jedziecie z nami labirynt ;).

potiony prosta sprawa wejdz z pozycji świątyni na hard i będą ;) itemki od tego zależą...

Opublikowano (edytowane)

Dzieki za tip :)

Kurde, dla mnie za pozno, robota z rana :<

Wyslalem zapke.

edit: itemy sie nie pojawily ;<

edit2: trzeba wejsc do dungeonu, wyjsc, zmienic poziom trudnosci nie wchodzac do sklepu i wtedy sie pojawia.

Edytowane przez Jaczes
Opublikowano (edytowane)

jak macie czarke w składzie to nie potrzebujecie potionow, sam juz nie używam od około 70 godzin gry;) on daje jadło... stąd w idealnym party na dobre granie ona jest potrzebna...

zaczynamy jak coś... dziś wcześnie ;)