okami_fan 17 Opublikowano 11 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) presz zaprosiłem i cie nie bylo nawet nie zaakceptowales. zobaczymy czy dziś dam radę przez sprawy rodzinne ale wstępnie powinien być luz edit. dziś zabieramy sie za kumpla nową postać więc mile widziane postacie na niższym lvlu... Edytowane 11 grudnia 2013 przez okami_fan Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2013 Mnie internet I kablowka wysiadla więc jestem w ciemnej (pipi)e. Btw podbilem Elfke do chyba 83 i ubilem smoka więc mam na przyszłość odblokowane cale LoC Cytuj Odnośnik do komentarza
okami_fan 17 Opublikowano 11 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2013 (edytowane) dziś ugadam z ziomami o przygarnieciu cię (póki co zrobione 59lvl labiryntu ) ale przez randomowosc przedmiotów pojedziemy jeszcze raz dobra jako że dziś najprawdopodobniej zopstanę sam (znajomi dziś nie mogą). Można od tej 23 zrobić coś pod was (co wy myscie chcieli w grze zrobić) - proponuje dopicie lvli/ questy jezeli nie zrobiliście i można liznąć jakiś początek labiryntu. Edytowane 12 grudnia 2013 przez okami_fan Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2013 Boże awari kablówki nie naprawia do poniedziałku szlag mnie chyba zaraz trafi Elfka juz na lvl 90 i 5 torebek przyzwoitego equipu zwłaszcza na Demony jak tylko naprawia internet to robimy tego runa pomozecie mi wbić te ostatnie kilka leveli i przy okazji moze wpadnie to 5 mln i 50k w campie bedzie moja trzecia platyna xD Cytuj Odnośnik do komentarza
okami_fan 17 Opublikowano 13 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) Jak masz chrapke tylko na platyne to ci nie pomogę gra zasługuje na 99 lvl labiryntu zaliczony mi chyba czegoś tam do platyny brakuje ale jak zawsze ją zlewam (nie jadłem wszystkiego z A ścieżki i wszystkimi nie ukończyłem gry). Tak to wszystkom samo po drodze wpadło... Edytowane 13 grudnia 2013 przez okami_fan Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2013 No mnie juz wpadło wszystko po drodze jak sie domyslasz z ponad 100 gier w które gralem platyny mam dwie więc moj stosunek do pucharkow jest taki ze mam wy(pipi)ane ale ta gra zasługuje na pełne wymaxowanie łącznie z pucharkami. Najgorzej bedzie przejść Czarodziejka i Krasnalem bo granie nimi strasznie mnie meczy Cytuj Odnośnik do komentarza
okami_fan 17 Opublikowano 13 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) podobne sety ... z ponad 600 ogranych (na 2 kontach - niekoniecznie ukończonych) mam 4 platyny więc srednia podobna (nawet w mym ukochanym okami brak ) niech ci kablówka wraca - sporo się ostatnio w grze dzieje i chłopaki chętne do gry że aż miło! Edytowane 13 grudnia 2013 przez okami_fan Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 15 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2013 Naprawili internet koncze prace o 21 jak ktos ma czas i ochote to mozna pograc Cytuj Odnośnik do komentarza
okami_fan 17 Opublikowano 15 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2013 (edytowane) 23 trochę po i jestem wolny edit. niestety córka mi sie rozchorowala i moge sie nie wyrobić , jak będę to tak sie stanie, jak nie to przekładam na jutro... Edytowane 15 grudnia 2013 przez okami_fan Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 15 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2013 Jutro mnie nie ma bo ide pić na impreze świąteczna nie ma problemu kiedyś sie w końcu uda xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 16 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2013 Demon Lord padl bardzo szybko Elfem to byla przechadzka po parku Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 Ktoś tam pisał, że z kulinarnym trofikiem jest sporo zabawy, mi natomiast wpadł podczas regularnej gry (podobnie score >50k). Najlepiej właśnie po prostu GRAĆ, bo DC jest naprawdę wyjątkowe, a wszystkie pucharki prędzej czy później same wpadną. Zgadzam się z Ukyo - warto uświetnić tyle godzin przedniej rozgrywki platyną Pytanie do Amazonek - jakich modów szukać w broni? Ja stawiam na petryfikację (8% - bardzo dużo w przypadku Deadly Revolution), do tego przyzwoity DMG + zwiększone obrażenia od jakiegoś żywiołu. To na regularnych przeciwników. Na bossów mam weapon z +DMG/-DUR + mody na dany typ wroga. PS Parry jest OP. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 Jak bron ma ponad 2K Dur to nawet nie patrze na takie Affixy bo i tak masz zazwyczaj 9 Torb zapakowanych 3 na demony i po jednej na kazdy typ wroga Wole miec wysoki damage na broni 220+ i 4 Affixy Damage vs, Damage Taken, Damage z jakiegos elementu i Damage do jakiegos skilla niz (pipi)y pokroju Petrification od ktorego powinienem miec Czarodziejke Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 Gram solo Amką, także czarodziejka z petryfikacją nie wchodzi w grę. Od obrażeń w sumie mam skille, szukam czegoś wyjątkowego pod crowd control i tu właśnie petryfikacja się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 Dzisiaj koncze prace wczesniej wiec mozne cos od okolo 19:30 moze pograc Cytuj Odnośnik do komentarza
killdante 5 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 (edytowane) Ktoś tam pisał, że z kulinarnym trofikiem jest sporo zabawy, mi natomiast wpadł podczas regularnej gry (podobnie score >50k). Najlepiej właśnie po prostu GRAĆ, bo DC jest naprawdę wyjątkowe, a wszystkie pucharki prędzej czy później same wpadną. Zgadzam się z Ukyo - warto uświetnić tyle godzin przedniej rozgrywki platyną Pytanie do Amazonek - jakich modów szukać w broni? Ja stawiam na petryfikację (8% - bardzo dużo w przypadku Deadly Revolution), do tego przyzwoity DMG + zwiększone obrażenia od jakiegoś żywiołu. To na regularnych przeciwników. Na bossów mam weapon z +DMG/-DUR + mody na dany typ wroga. PS Parry jest OP. Ja posiadam w broni zamrazanie (chyba17%) jest zdecydowanie lepszy od petryfikacji z racji % szansy, na mobow działa wyśmienicie... Edytowane 18 grudnia 2013 przez killdante Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 Taką broń też sprawdzałem - lepiej mi się gra z petryfikacją, efekt zamrożenia za krótko trwa. Właśnie pękł Starożytny Smok, mój czas 3:20. Co to była za przygoda, czas ruszać do lochów... Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2013 Dodaj mnie do znajomych to mozemy cos pograc ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Dzisiaj cię dodam Post game w tej grze miażdży jajca! Nie wiem, jak jest z innymi klasami (tylko Amazon na 99, reszta ~30lvl), ale Amka jest przemocna - wczoraj grałem sobie regularne plansze, wpadłem w wir mordowania i oczyściłem 18 dungeonów... z wyekwipowanymi tylko 2 plecakami XD Sprzęt zniszczony, a ja na parowaniu przedzieram się przez kolejne zastępy wroga. Dzisiaj obadam niższe poziomy lochów. PS który głos narratora najlepszy? Na razie mam Czarodziejkę - miła odmiana po standardowym (śmiesznie naśladuje głosy - np. Hermita). PS2 ile najwięcej wykręciliście pkt podczas gotowania? Edytowane 19 grudnia 2013 przez stoodio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 Samemu 42k jak chciałem trophy za 50k nie wiem czy da sie dużo więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 19 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Ja najwięcej miałem 78k - kluczem do sukcesu jest skupienie się na garach z lewej strony (bliżej przypraw) oraz kompan (NPC), który szybko "oczyści" michę Myszka Miki w Wallace's Underground, Conan oraz Królik to nie wszystko, jest tego więcej - sami sprawdźcie: click Edytowane 19 grudnia 2013 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 20 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2013 ehhh smaka mi robicie na głębsze zapoznanie się z tym tytułem. Ale przysięgłem sobie, że pierw skoncze raymana legends na vitę i dopiero potem znowu wrócę do DC(na razie 14h na liczniku). Nie mam czasu grać w kilka gier jednocześnie, a nie lubie zaczynać jakiejś gry, a potem ją odkładać bo zazwyczaj kończy się to tym, że przez rok jej nie kończę Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 20 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2013 w jpn ukazal sie patch 1.05 do dragons crown, pewnie na dniach dostanie go reszta swiata, z najciekawyszych rzeczy: - nowy poziom trudnosci - nowe levele w labiryncie - gorny limit lvl postaci to teraz nie 99 a 255!!! - lepsze AI npc - kolejne zmiany w balansie Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2013 Tutaj pelny opis patcha http://www.dualshockers.com/2013/12/20/dragons-crown-gets-new-patch-ultimate-difficulty-raises-cap-to-level-255-opens-new-dungeon/ Cytuj Odnośnik do komentarza
okami_fan 17 Opublikowano 20 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2013 (edytowane) czyli przerwa w grze po 270 godzinach aby od dnia łatki: Edytowane 20 grudnia 2013 przez okami_fan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi