Opublikowano 14 sierpnia 201410 l http://segmentnext.com/2013/08/08/dragons-crown-how-to-become-a-gourmand/ Zrob z tym FAQ-iem max poltorej godzinki na easy i masz zaliczone
Opublikowano 20 sierpnia 201410 l wreszcie zamówiłem. Kanapowy coop jest tylko na dwóch czy do czterech graczy?
Opublikowano 18 września 201410 l Znowu mam vitke, wiec znowu gram w DC ;f Zdziwilo mnie, ze ciagle ktos gra online, nie ma problemu ze znalezieniem graczy, pewnie zasluga plusa Willy grasz? Pogramy troche labirynt? Musze dopakowac amazonke.
Opublikowano 23 września 201410 l To spoko, szkoda ze paczka z play asia dlugo idzie bo chce juz zagrac.
Opublikowano 23 września 201410 l Ja czekam juz dosyc dlugo na Conception 2 i 6 tygodni na danganronpa :| Nie o taka playasia walczylem
Opublikowano 29 września 201410 l Mi po prawie 5tygodniach też przyszła paczka z PA z DC. Zamawiam, u nich od paru lat i dopiero jakoś od tego roku są takie cyrki ale z tego co widzę,to nie tylko paki z tego sklepu idą tak długo. Prawie wszystko co idzie z zagranicy,gdzieś przepada na długie tygodnie. Pewnie trzeba podziekować naszej poczcie albo celnikom. Co się tyczy samej gierki to nie mogę się doczekać aż będę miał czas w nią popykać bo dzisiaj to raczej wątpliwe.Może jutro nadarzy się okazja :confused: No i w końcu jakiś tytuł do pogrania ze znajomym na jednym telewizorku. Generalnie to preferujemy taki rodzaj konsolowego "multi" i smuci nas,że coraz mniej gierek zawiera kanapowy co-op. Edytowane 29 września 201410 l przez Paliodor
Opublikowano 29 września 201410 l gdybys chcial cos po necie zagrac to daj znac, teoretycznie moja kopia powinna przyjsc w tym tygodniu.
Opublikowano 29 września 201410 l Ok ale wpierw ogarnę troszkę gierkę offline by nie wyjść na totalnego nooba
Opublikowano 29 września 201410 l Zostal mi jeden trofik do wbicia, za 100k dmg. Gram amazonka, jakies protipy? Mam level 99.
Opublikowano 29 września 201410 l Ok ale wpierw ogarnę troszkę gierkę offline by nie wyjść na totalnego nooba I tak musisz kilka h pograc offline zeby odblokowac online.
Opublikowano 29 września 201410 l I tak musisz kilka h pograc offline zeby odblokowac online. No to problem online się sam rozwiązał na jakiś czas. Ale coś czuję,że w weekend będzie ostro wyrabiana norma w nowej gierce.
Opublikowano 1 października 201410 l Zostal mi jeden trofik do wbicia, za 100k dmg. Gram amazonka, jakies protipy? Mam level 99. Witam, Próbowałeś sposób z bombą? Masz level 99 to i sprzęt pod dmg w obiekty pewnie masz. To jeszcze obiadek przed;) Pozdrawiam Edytowane 1 października 201410 l przez DarnokPL
Opublikowano 1 października 201410 l Wlasnie wywalalem duzo sprzetu max 70k tym sposobem. Próbowałeś z tym obiadem?
Opublikowano 1 grudnia 201410 l Gra ktos? Przeszedlem sobie normal, pewnie zrobie kolejne poziomy trudnosci i nie wiem co dalej.
Opublikowano 4 marca 201510 l Na PS3 podobno nie ma dropów animacji przy większej zadymie, ale ja grałem na Vicie i uważam, że idealnie ta gra pasuje na mały ekran. Te spowolnienia nie przeszkadzają bardzo i w ogóle się o tym nie myśli.