wet_willy 2 163 Opublikowano 11 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2014 Ja chętnie ale jestem bez neta do czawartku przez zmianę providera Cytuj Odnośnik do komentarza
okami_fan 17 Opublikowano 12 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2014 w takim razie czwartkowa/piątkowa noc może być?? We 2kę cos możemy ugrać a nóż jakiegoś ogarniętego randoma się znajdzie wolisz stary dungeon dalej nawalać (mam na nim zaliczone 50 pięter) czy nowy (tu jestem na około 108). najwięcej expa wchodzi jak zauważyłem za speedruny na "piekle" - po kolejce około 4x bez powrotu do miasta (na tyle styka mi ekwipunek) wchodzi około 3.5 poziomu po takowym. W lochach lvl postaci leci jak krew z nosa Nie zauważyłem aby wychodził jakikolwiek lepszy eq więc chyba tylko bicie poziomu mi zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Jak tam uwazasz ja dzisiaj moge grac do okolo pewnie 3 w nocy to mozemy sie ustawic mam Elfke na 110 chyba Fightera na 101 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Kierwa, dalej nie wpadl mi trofik za kazde zarcie Trzeba dodawac przyprawy? Czy tylko raz przewrocic? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 Gramy czy nie bo zaproszen nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 15 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2014 Mam 58lvl (jeszcze gram na hard) i takie pytanko: gdzie najlepiej grindovac lvl na ścieżce A czy B? Bo około 48lvl jak jeszcze jechałem ścieżkę A ładnie mi czasami leciało kilka lvl pod rząd (powiedzmy po 4 rundkach na jednej zbroi) ale jak już zdobyłem wszystkie talizmany na B to tak cieniutko teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 21 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2014 (edytowane) B jest zazwyczaj szybszą trasą więc jak dajesz radę to zawsze kilka rundek w B będzie szybszych niż te same rundki w A. Poza tym i tak najlepiej jest postarać się jak najszybciej zabić a.dragona i wejść na wyższy poziom trudności. Chociaż patrząc na datę postu to pewnie już o tym wiesz więc nvm:g Edytowane 21 lutego 2014 przez CheeseOfTheDay Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2014 Kto mi pomoze z Ancient Dragonem bo po zmianach nie moge go Wizem wysolowac Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 25 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2014 No a online z randomami nie dajesz rady? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2014 Do Ancient Dragona zadko kiedy ktos ci sie dołączy. Nie mam żadnych ciał bo nie podnoszę przez edytowane save z przekokszonymi postaciami Dobra z glowy Anc Dragon i Demon Lord Ultimate odblokowane do zobaczenia w Labiryntach xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Salazar 1 Opublikowano 26 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2014 Dla zainteresowanych na play-asia DC na PS3 znowu w przecenie tym razem 21,84 euro (około 91 zl z darmowa przesyłką) jeśli ktoś myśli nad zakupem to jest teraz idealny czas bo przeglądając oferty na allegro ceny zaczynają się od 165 zł. Jeśli ktoś się zastanawia to polecam gorąca , tytuł warty każdej złotówki a i frajdy przyniósł mi o wiele więcej niż Diablo 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2014 200 godzin na liczniku 3 postacie w okolicach 100 lvlu chyba w zadna grę poza Tekkenem 3 nie mialem tyle przegrane godzin. Zróbmy sobie kiedyś jakiegoś forumkowego runa na 50 pieter Cytuj Odnośnik do komentarza
Salazar 1 Opublikowano 26 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2014 Ja przeszedłem wszystkimi postaciami normalny poziom trudności i jedynie Elfką ma około 89/91 levelu , muszę sobie odświeżyć znowu DC bo minęło trochę czasu od kiedy ostatnio grałem w tą produkcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 26 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2014 U mnie nabite 160h i jakieś 50 poziomów ToM ale wsio w jakiś miesiąc więc lekki nolajf był;g. Póki co odpoczywam bo po nocach zaczęły mi się śnić człapiące grzyby;g Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2014 Cheese dlaczego nie mam cie już w znajomkach wy(pipi)ales mnie po pijaku Cytuj Odnośnik do komentarza
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 27 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2014 Raczej na bank nie, tym bardziej ze po pijaku rzadko siadam do konsoli :v. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2014 Weź mnie dodaj bo cie nie mam zakceptuje wieczorem po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 ehhh ale mnie wciągnął ostatnio ten tytul, ostatnie dwa tygodnie to praktycznie dziennie robilem jakiegos szybkiego runa chocby przez 2-3 lokacje by ponabijac pare leveli czy zaliczyc jakiegos questa. Teraz odciagnal mnie Final i pewnie przez jakis czas do DC nie wroce ale mimo wszystko szacun dla tworcow za to ze z chodzonej bijatyki zrobili gre, ktora nawet po pol roku od kupna z checia odpala sie nawet na te 10min Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Jaką wersję gry lepiej wziąć - vita, czy PS3? Na vicie sa spadki fps? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 obie wygladaja identycznie czyli po prostu bajecznie, ladniejszej gry 2d nigdy nie widzialem. obie tez maja swoje plusy i minusy: ps3 - mega hiper stabilny framerate nawet przy najwiekszych zadymach, za to beznadziejnie rozwiazana sprawa otwierania skrzynek, odnajdywania skarbow czy aktywacji runow - przez klikaniem kursorem dostepnym pod prawym analogiem vita - przy ostrych zadymach framerate lekko siada (spadki nie sa dramatyczne i da sie przezyc), przez mały ekran vity przy zadymach tracimy z widoku naszego bohatera co przy wyzszych poziomach trudnosci moze byc oplakane w skutkach, za to super praktycznie rozwiazano sprawe skrzynek itp - po prostu naciskamy je paluchem na ekranie. Jest cross-save i cross-play wiec po prostu bierz na sprzet na ktorym czesciej i chetniej grasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Czimeq 43 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Po ostatnich update'ach na PS3 wystarczy najechać kursorem na skarb, nie trzeba już klikać. Przy pozostałych rzeczach klikamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Zakochałem się w tym tytule. (pipi)a dla takich gier warto być graczem. Nówka zakupiona za 179 zł. I drugi tytuł na ktory nie cebulaczyłem pomimo innego gustu obok LBP, aby wspierać dalszy rozwój podobnych idei. W coop mocne 9+. Ale tylko jeśli kochasz action rpg i beat em upy z lat 90' z automatów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 27 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2014 Aaaaa jeszcze Jeez_PS przypomniala mi sie jedna znaczaca roznica: co-op na ps3 lokalny na jednej konsoli lub przez siec z uzytkownikami ps3 lub vity co-op na vicie co logiczne tylko przez siec (rowniez ps3/vita) lub ad=hoc Jak masz z kim grac na jednej kanapie to wybor wersji na ps3 staje sie preferowany Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Panowie i Panie, na znanym serwisie aukcyjnym pojawila sie oferta wersji cyfrowej Dragon`s Crown opiewajaca na...49 zl. Jak sadzicie...czysta sprawa?Bedzie banglać? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 29 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2014 Ktoś zapewne sprzedaje po prostu slot, i to jeszcze martwy pewnie. Banglać powinno, ale wspierasz tylko cwaniaka i zapewnw grę będziesz mógł pobrać tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi