yaczes 14 477 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 Masz napisane, ze grasz z NPC. Poza tym mozesz najechac na nicka i jesli jest to zywa osoba bedzies mial PSN id, jesli bot to beda kropeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 Jaczes Ty lepiej pisz co z tym moim zapytaniem odnośnie amazonki...zacząć tolerować jej giga pupsko w stringach czy jednak zmieniać postać? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) Ja mainuje amazonke, to najsilniejsza postac, ale i chyba najciezsza do grania. Very high risk, ale i high reward Edytowane 20 listopada 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 (edytowane) Też gram Amazonką (10 lvl), pierwsza eksperymentalna postać - na razie ładuję w Berserk, nic innego mi nie podchodzi. Kamraci, jak to jest z pochówkiem - co mogę zyskać? Praktycznie wszystkie zebrane po lochach kości zakopałem (R.I.P.) i nie stwierdziłem żadnych profitów Gierałka jest przezacna - szkoda tylko, że w pewnym wieku ciężko o kompana, z którym można by wspólnie przed TVikiem przemierzać ten piękny świat... Edytowane 21 listopada 2013 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 370 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 Czy może mi ktoś wytłumaczyć o co kaman w tym tytule i na czym polega jego fenomen? Non stop teraz słyszę jak ktoś się nim jara. Czez gra, Willy gra - wszyscy zachwyceni... Odpaliłem nawet kilka filmów, ale nadal nie kumam. W sumie mam chęć na jakiś szpil na wiele godzin (tak żeby połupać w to do czasu Dark Souls 2), ale serio - póki co temat jest mi obcy i głupio wybecelować 150zł w ciemno. Grafa serio jest taka dobra? Z filmów (nawet w HD) tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 (edytowane) Chyba najladniejsza gra razem w TLOU w tym roku, co do tego nie ma watpliwosci. Wspaniala, plynna animacja, recznei rysowane postacie i tla - CUDO. Polaczenie RPG z mordobiciem? Amer, nie mozesz tego nie lyknac. Ciekawe jak teraz z graniem miedzy nami, na X360 nie dalo rady :< Edytowane 21 listopada 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 Fenomen polega na tym ze tak jak pisze Dawid to bijatyka w całkiem niezłym systemem walki 6 klasami o różnych buildach śliczna grafika i fajna muzyka. Jak lubisz staroszkolne klimaty Shadows of Mystaria od Capcomu i farmienie z Diablo to nie da sie tej grze powiedzieć nie. Każdego Bossa Zabilem juz chyba z 50 razy i dalej sie nie nudzi czekasz tylko na to (pipi)e podsumowanie modląc sie żeby wpadł ten (pipi)y mieczyl z +30% do Tempest damage albo Luk z Powershoot boostem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 ja obiektywnie napiszę, że to super gra ale zdecydowanie nie dla każdego. Nie ma tu jakiejś super fabuły, zwrotów akcji czy wielkiego otwartego świata do zwiedzania. To tylko lub aż japońska wariacja idei rozgrywki z diablo. A jak wiemy niektórzy diablo kochają, a inni nienawidzą, zdecydowanie to seria którego wielu fenomenu nie rozumie. A system walki to już po prostu chodzona bijatyka w stylu dragonx axe, caddilac and dinosours czy alien vs predator. Jeśli lubisz diablo i chodzone bijatyki to jesteś w domu - super oprawa te doznania spotęguje i w grze będziesz zakochany. Jeśli natomiast zamiast ciągłego farmienia i szukania lepszych itemów cenisz sobie zapadające w pamięć momenty, sploty fabularne itp to raczej to nie jest tytuł dla Ciebie. Jest wiele gier bardziej uniwersalnych w pozytywnym odbiorze od DC ale jak jego idea Ci przypasuje to na prawdę jest to jeden z lepszych tytułów jaki wyszedł w ostatnim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 21 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2013 Też gram Amazonką (10 lvl), pierwsza eksperymentalna postać - na razie ładuję w Berserk, nic innego mi nie podchodzi. Kamraci, jak to jest z pochówkiem - co mogę zyskać? Praktycznie wszystkie zebrane po lochach kości zakopałem (R.I.P.) i nie stwierdziłem żadnych profitów Gierałka jest przezacna - szkoda tylko, że w pewnym wieku ciężko o kompana, z którym można by wspólnie przed TVikiem przemierzać ten piękny świat... profitów nie budiet. grzebanie kości daje tyle, że wpada za to dzban i oczyszczasz sobie z nich plecak, bo tylko 32 szkielety możesz zabrać do plecaka; Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 22 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2013 dzban w sensie pucharek? mi się wydaje, że raz jakiś item z tego zagrzebywania zmarłych dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 22 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2013 Potwierdzam - dostałem pota zwiększającego DMG oraz Explosives. Zakopałem ponad 30 awanturników. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2013 Jak zakopujesz trupy to masz szansę na to ze dostaniesz jakas część ich ekwipunku ja np po Maniorze dostałem Luk z prawie 300 damage i ogólnie dobrymi afixami tylko nosić nie moege bo od lvl 85. A po grze multi w online dostajemy zwłoki ludzi z którymi graliśmy taka (pipi)owa wersja sharowania ekwipunkunku bo totalnie randomowa Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 22 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2013 Ukyo, czyli nie warto trzymać stuffu (znalezionego Amazonem) dla innej klasy, bo i tak nie ma możliwości przekazania go, right? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2013 Nie to co znajdziesz idzie do skrzyni i skrzynia jest wspolna dla każdej postaci na tym profilu. A trzymać na normal i hard nie ma co tak czy inaczej bo facerollujesz z tym co leci no chyba ze jakies przeza(pipi)iste S itemki Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 24 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2013 ja to w ogołe jestem przech00y, bo dopiero po ugraniu 80h zobaczyłem, że jak mojemu wskrzeszonemu NPC spierdaczy się ekwipunek, to nie należy od od razu wyrzucać z tawerny, tylko trzeba wejść do plecaka NPC i dać mu graty z jego drugiego plecaka; masakra, ile fajnych postaci przez to pogoniłem... Jedyna wada tego jest taka, że podmieniać equip można im tylko w tawernie, a w czasie podróży już bryndza Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 24 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2013 ale ubierac ich w nasz ekwipunek, ktory znalezlismy w czasie gry juz sie nie da co nie? kule czasu na gry malo, a tearway,multi mercenary i dragon's crown na chacie...ehhh doba musi trać 48h Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 24 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2013 no nie, swojego ekwipunku nie da rady; najlepiej było jak z Jaczesem cisnąłem; na koniec zabawy pisał, że miał przewalone, bo nie naprawił sprzętu zanim zaczął grę; ja sobie później wskrzesiłem jego postać jako NPC i cholera 90% ekwipunku nie nadawało się do użycia średnio przydatny bot, ale na kilku rajdach jego amazoneczka była całkiem f pytkę kompanką Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 25 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2013 a ja jeszcze multi nie odblokowałem dopiero co możliwość użycia runów zdobyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 25 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2013 Fantastyczny design jest w tej grze. Potwory (szczególnie bossowie) to istna uczta dla fana fantasy. Nie mogę się doczekać, kiedy odblokuje wszystkie arty w Galerii. Super gierka, do tego jeszcze ten humor: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 25 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2013 Nie chce sie ktos podzielic na psn slotem? oczywiscie nie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2013 Ok chlopaki mam tydzien wolnego od srody wiec wypadalo by cos pograc i przejsc Infernal + kilka leveli Chaos Laba Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 26 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2013 Moge w czwartek o 23. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2013 Nie chce sie ktos podzielic na psn slotem? oczywiscie nie za darmo byś skrzynkę wyczyścił najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 28 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 listopada 2013 wczoraj wbilem platyne i wmawiam sobie ze mam dosc, choc to takie samo klamstwo jak: od jutra nie pije chyba sie wezme za masterowania krasnoludka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 29 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2013 jak używać runów by pierw klikać ten co my posiadamy? dotychczas muszę pierw kliknąć ten co znajduje się w lokacji i potem ewentualnie dobrać jakieś z inventory, a kombinacje pokazują mi, że jest sporo takich, które wymagają pierw kliknięcia posiadanych Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi