Skocz do zawartości

Czy warto zobaczyć?

Featured Replies

Opublikowano

Ktos widzial nowy Madagaskar? Zastanawiam sie czy warto isc do kina, bo dawno na zadnej bajce nie bylem.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 132
  • Wyświetleń 16,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• jakbym miał takie dylematy to wybrałbym trzecią opcję: (pipi)nąć sobie w łeb.

• Czasem zastanawiam sie, czemu powstaja filmy, jakie powstaja. Ale pozniej czytam posty takie jak ten i przestaje miec watpliwosci.

• Masz na myśli "Satantango" Tarra? To trochę jakbyś pytał, czy, nie wiem, "The Constant" jest dobrym odcinkiem "Lost".

Opublikowano

1 czesc to klasyk

Opublikowano
:) Myslalem raczej o parodii Twillight. Orginalna nazwa to Breaking Wind( Od Zmierzchu Do Śmiechu w polsce)
Opublikowano

nocoty

właśnie mam zamiar obejrzeć bo wiem że warto

Opublikowano

Byłem w kinie w sobotę i mnie się podobało, polecam. Obok "Phone Booth" najlepszy film z Colinem, imo.

Opublikowano

nocoty

coś ambitniejszego byś obejrzał.

Opublikowano

nocoty

coś ambitniejszego byś obejrzał.

Nie samymi ambitnymi filmami człowiek żyje.

Opublikowano

koowa to wez się chociaż za Schopenhauera. Bedziesz miał przynajmniej od czasu do czasu myśli samobójcze.

Opublikowano

Myśli samobójcze to mam i bez tego. ;x

A kolegom wyżej dziękuję za odp, w pt popierdzielam do kina.

Opublikowano

Verhoeven dobry, Wiseman zły

Opublikowano

btw, widział ktoś jakieś filmy verhoevena nakręcone po roku 2000? z tego co widzę zrobił jeden w holandii i coś na bazie "niewidzialnego człowieka" z baconem.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

No cóż, są to filmy Verhoevena. Kicz spotęgowany do rangi manifestu, jedna wielka ironia i tak dalej... "Czarna księga" to chyba najdroższy holenderski film w historii, a i tak jest to typowy Verhoven. To aż zabawne, że ktoś postanowił sfinansować TAKI film o drugiej wojnie. "Człowiek widmo" to chyba ten jego film, przy którym trzeba najwięcej się namęczyć, żeby jakoś wytłumaczyć jego beznadziejność, ale "Czarną księgę" się ogląda bardzo dobrze.

Opublikowano

człowiek widmo z bekonem to jest od niego ? gościa od robocopa i starship troopers ? końcówkę tego filmu oglądałem już przez palce. tą czarną księgę muszę sobie zapamiętać, jaki jest tytuł oryginalny ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zostań w domu. Zaoszczędzisz cenne pieniądze.

Jeśli miałbym dokonać wyboru pod presją pistoletu wymierzonego w moją głowę, poszedłbym na Pamięć Absolutną (gdybym wcześniej nie widział oryginału).

Opublikowano

Idźcie na Ted'a.

Niezniszczalni 2 lepsi od Pamięci Absolutnej chyba że Twoja dziewczyna uwielbia Farella...

Edytowane przez koval

Opublikowano

Gdybym szedł do kina z dziewczyną, wybrałbym się na "Zakochani w Rzymie". Chociaż "Ted" też jest ok.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzieki za podpowiedzi, bylismy na Pamięci :P reszte tez obejrzę.

Ładunek 200 dobre to?