Opublikowano 6 sierpnia 201212 l Ktos widzial nowy Madagaskar? Zastanawiam sie czy warto isc do kina, bo dawno na zadnej bajce nie bylem.
Opublikowano 2 września 201212 l Myslalem raczej o parodii Twillight. Orginalna nazwa to Breaking Wind( Od Zmierzchu Do Śmiechu w polsce)
Opublikowano 3 września 201212 l Byłem w kinie w sobotę i mnie się podobało, polecam. Obok "Phone Booth" najlepszy film z Colinem, imo.
Opublikowano 4 września 201212 l nocoty właśnie mam zamiar obejrzeć bo wiem że warto coś ambitniejszego byś obejrzał.
Opublikowano 4 września 201212 l nocoty właśnie mam zamiar obejrzeć bo wiem że warto coś ambitniejszego byś obejrzał. Nie samymi ambitnymi filmami człowiek żyje.
Opublikowano 4 września 201212 l koowa to wez się chociaż za Schopenhauera. Bedziesz miał przynajmniej od czasu do czasu myśli samobójcze.
Opublikowano 5 września 201212 l Myśli samobójcze to mam i bez tego. ;x A kolegom wyżej dziękuję za odp, w pt popierdzielam do kina.
Opublikowano 5 września 201212 l btw, widział ktoś jakieś filmy verhoevena nakręcone po roku 2000? z tego co widzę zrobił jeden w holandii i coś na bazie "niewidzialnego człowieka" z baconem. Edytowane 5 września 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 5 września 201212 l No cóż, są to filmy Verhoevena. Kicz spotęgowany do rangi manifestu, jedna wielka ironia i tak dalej... "Czarna księga" to chyba najdroższy holenderski film w historii, a i tak jest to typowy Verhoven. To aż zabawne, że ktoś postanowił sfinansować TAKI film o drugiej wojnie. "Człowiek widmo" to chyba ten jego film, przy którym trzeba najwięcej się namęczyć, żeby jakoś wytłumaczyć jego beznadziejność, ale "Czarną księgę" się ogląda bardzo dobrze.
Opublikowano 6 września 201212 l człowiek widmo z bekonem to jest od niego ? gościa od robocopa i starship troopers ? końcówkę tego filmu oglądałem już przez palce. tą czarną księgę muszę sobie zapamiętać, jaki jest tytuł oryginalny ?
Opublikowano 6 września 201212 l black book - Zwartboek http://www.imdb.com/title/tt0389557/ Edytowane 6 września 201212 l przez Snejk
Opublikowano 20 września 201212 l Na co lepiej isc do kina na Pamięć absolutną czy na Niezniszczalnych 2?
Opublikowano 20 września 201212 l Zostań w domu. Zaoszczędzisz cenne pieniądze. Jeśli miałbym dokonać wyboru pod presją pistoletu wymierzonego w moją głowę, poszedłbym na Pamięć Absolutną (gdybym wcześniej nie widział oryginału).
Opublikowano 20 września 201212 l a merida waleczna? Obiecałęm dziewczynie że idziemy dzis do kina i na coś musze isc.
Opublikowano 20 września 201212 l Idźcie na Ted'a. Niezniszczalni 2 lepsi od Pamięci Absolutnej chyba że Twoja dziewczyna uwielbia Farella... Edytowane 20 września 201212 l przez koval
Opublikowano 20 września 201212 l Gdybym szedł do kina z dziewczyną, wybrałbym się na "Zakochani w Rzymie". Chociaż "Ted" też jest ok.
Opublikowano 30 września 201212 l Dzieki za podpowiedzi, bylismy na Pamięci reszte tez obejrzę. Ładunek 200 dobre to?