Skocz do zawartości

Czy warto zobaczyć?

Dud.ek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

która Tożsamość, ta z Cusackiem czy ta nowa (unknow)? Ta pierwsz jest warta seansu, tej drugiej nie znam

• Plusik 1
Opublikowano

no taken to nie jest, ale da się obejrzeć. z tej listy oczywiście taka kolejność:

1.drive

2.lincoln's lawyer

3.unknown

ale nie wiem jakie kino lubisz. jeśli mniej wymagające od widza to listę obróć do góry nogami.

• Plusik 1
Opublikowano

O ten film mi chodzi oczywiście:

Dzięki Panowie, upomnijcie się jutro, bo dzisiaj plusy już nie wejdą. Nie powiem, że Drive zainteresował mnie nie tyle opisem, bo nie ma co oceniać książki po okładce, ale jeżeli gra Ryan Gosling, to musi być dobre kino.

Opublikowano

tylko jesli jesteś fanem gry ale nawet wtedy bedziesz miał uczucie , ze zmarnowano potencjał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto zobaczyc dokument "kibol"? cos wnosi ciekawego czy (pipi)zka totalna?

Opublikowano

Warto zobaczyc dokument "kibol"? cos wnosi ciekawego czy (pipi)zka totalna?

To zależy. Mówią tam o oczywistych oczywistościach. Jak dla mnie. Trwa tylko 40 minut, więc może się nie zniechęcisz i obejrzysz całość :)

Opublikowano

Oglądał już ktoś Niebezpieczną Metodę ? Nie wiem czy warto zainwestować całe 11 zł. Wiem za to, że gra tam Keira, więc na cycki nie ma co liczyć :(

Zarys fabuły przedstawia się ciekawie, ale podobno straszny usypiacz.

Opublikowano

Cronenberg jest dość specyficznym twórcą. Niebezpieczna metoda jest w tych rejonach, zwłaszcza mam na myśli tego nowszego Cronenberga, nie starszego.

Opublikowano

Według mnie Motorhead jest wykur,wisty, warto zobaczyć "Lemmy" (2010)?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jedynka calkiem spoko. 2 chyba tez nie byla taka zla a 3 to straszne guwno

Opublikowano

Warto zabierać się za serię "Underworld"? Nie widziałem żadnej części, a teraz widzę, że 4-ka za niedługo wchodzi do kin.

Warto, jestem wielkim fanem tego filmu, moim zdaniem 1 bardzo dobra, 2 troche przegięta i przekombinowana a 3 która jest prequelem do poprzedników, równie udana co pierwsza część.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jak dla mnie to strasznie dłużący się, zamulasty, co nie znaczy, że w filmach toleruję tylko akcję i dynamiczne sceny. Ten mnie po prostu nudził, no, może od połowy było lepiej.

No i nie nastawiaj się na rozbudowanie wątku sci-fi, praktycznie go nie ma (tzn. ma swoje znaczenie dla filmu, jako całości ofkoz).

Co do X-man, to warto całą serię oczywiście. Mimo dość wielu umiarkowanych ocen, część trzecia jest warta obejrzenia. Geneza : Wolverine jest średni, najsłabszy z serii, no ale tragedii nie ma, za to First Class, choć trochę inny kanon, jest bardzo dobrym filmem.

Edytowane przez kotlet_schabowy