genjuro 85 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Developer poszedl na bruk, nie bedzie patcha nie bedzie niczego...szkoda. KoAR wg mnie mial/ma potencjal, Tylko ten diamencik wymagal lekkiej szlifierki i bylby naprawde swietny rpg i nowe IP ktore moze rozpoczeloby cala nowa serie. Z drugiej strony dziwi mnie jedna rzecz - jakim cudem gra jest dopuszczona do sprzedazy po (mam nadzieje) licznych testach, a ma tyle rzeczy niezbalansowanych - crafting, potiony, skille, poziom trudnosci. Bugow bylo o dziwo malo. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 Jakim cudem ktoś wydaje zupełnie nowe IP, którego musi się sprzedać 3mln kopii żeby wyjść na czysto z całego przedsięwzięcia jest według mnie lepszym pytaniem. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 30 maja 2012 Opublikowano 30 maja 2012 I choooj bombki strzelił, a miałem sięwziąść za Kingdoma jak dadzą patcha z wyższym poziomem trudności. Dobrze, że mnie Dragon Knight Saga wciągnął jak odkurzacz to mam w co grać. A questów tam masa i dobrych i na parę sposobów można je rozwiązywać - polecam tym co nie grali. Tylko walka nie taka fajowa jak w Kingdomie. Ale i tak zassało jak za starych czasów. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 8 sierpnia 2012 Opublikowano 8 sierpnia 2012 (edytowane) Własnie zaczynam przygode z Amalurem i tak się składa, że na Marketplace trwa obecnie promocja na dodatki do KoA - Teeth of Naros i The Legend of Dead Kel. 400 MSP/szt. Który z nich bardziej warty zalegających punktów? Edytowane 8 sierpnia 2012 przez Humulin Cytuj
maztika 36 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 mam absurdalny problem w ostatniej walce: po ubiciu smokowi pół paska energii, rzuca on czar, który paraliżuje mnie na moment. czar szybko puszcza, a ja...wciąż nie mogę się ruszać, nie działa żaden przycisk na padzie (oprócz buttona PS), wszyscy we mnie walą, a ja nie mogę kompletnie nic zrobić. wtf, miał ktoś podobnie albo słyszał? Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 5 stycznia 2013 Opublikowano 5 stycznia 2013 nope, tak pozatym to gra jest tak banalnie prosta ze wszystko padalo po paru hitach. Wyglada jak jakis bug, restarty jak rozumiem nic nie daja? Cytuj
maztika 36 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 przed chwilą próbowałem ponownie i w końcu puściło mnie dalej, gra skończona. wczoraj wpadł znajomy akurat jak grałem: "chyba na jakimś easy grasz?", to odnośnie poziomu trudności, ale grałem 100% magiem na 40 lvl z praktycznie wszystkimi itemami podnoszącymi elemental dmg. meteor zabijał na raz. gra faktycznie łatwa, ale strasznie wciągająca i przyjemna. teraz robię sobie bana na rpg'i, trzeba skończyć krótsze tytuły Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 mam pytanie gdzie mozna znaleść najlepszą zbroję w grze ??? nie mogę znaleść gema z regen albo cos zeby mozna było zdjąc regen.. macie jakieś namiary ??? Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 Najlepsza zbroja to bedzie taka ktora sobie wycraftujesz. Powaznie, ta gra jest tak choojowo zbalansowana, ze craftowe itemy sa duzo bardziej wypasne niz te setowe/epickie. Druga sprawa to to, ze KoA:R, jest tak banalnie prosta gra, ze nie bedziesz nawet narzekal na znikajace potiony od zdrowia ( ja biegalem rycerzem, w szmacianych ubraniach, zeby walki dawaly chodz odrobine wyzwania i uderzenia wrogow mogly mi COKOLWIEK zrobic). Eh musialem to z siebie wyrzucic, bo bardzo liczylem na ten tytul,a okazal sie dla mnie totalnym zawodem. Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 20 października 2013 Opublikowano 20 października 2013 to fakt,, z drugiej strony masz dark souls gdzie przegieli z poziomem trudności ale w drugą stronę grę ukończylem teraz tylko się bawię Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 22 października 2013 Opublikowano 22 października 2013 Świetna gierka, kapitalny system walki jak na rpg, bajkowy świat - taki Fable troszkę dojrzalszy, fachowe widoczki, bestiariusz masakrator. Jedyna wada - na hardzie jest łatwo.... Mam 24 poziom - bardzo przyjemny hack n slash. Heh nie dawno próbowałem się brać za Dragon Age 2 ale wymiękłem (mimo, że w 1 spędziłem 100 godzin) to w 2 nie chciało mi sięgrać i po Amalurze to już na pewno do niej nie wrócę. Niby typowo pecetowa pozycja - Amalur - i dobrze - ale walka konsolowa plus płynniutko to wszystko śmiga - więcej takich pozycji. Znowu chyba jednak świat za duży do level capa postaci - prędzej się osiągnie max level niż wszystko pozwiedza i będzie wtedy brak motywacji do eksploracji. Mam też dość już pobocznych questów - myślę aby robić tylko gildie i główne (dobiję do 40 poziomu wtedy??) bo z głównych to 3 zrobiłem tylko i cały DOm Ballad. A jak się zacznie robić podpierdółkowate questy poboczne to tego jest tyle, że ja.(pipi)ie - i miałem wczoraj dojść do Twierdzy Wormswornów i zrobić quest z kryptą a zamiast tego parę godzin latałem po pustkowiach od questa do questa.... I co robić z kasą? Mam już 600 tysiaków... Na razie 8+/10 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 listopada 2014 Opublikowano 3 listopada 2014 Nosz kurde, zaczynam sobie gierkę, jest fajnie, mijają 2h, dochodzę do jakiejś wioski, na środku stoi skrzyneczka "Special Delivery", otwieram, a tam... pełno świetnych itemów. Pewnie z jakiegoś DLC albo coś. Kto normalny wpada na taki pomysł? Gra zepsuta od samego początku. Wyrzucić żal, a jak już raz zobaczyłem co fajnego można mieć, to nie da się wrócić do początkowego złomu. A grać z tym ekwipunkiem to też bez sensu, bo długo nie znajdę nic fajnego. Ja nie mogę ;/. Cytuj
banzai 197 Opublikowano 4 listopada 2014 Opublikowano 4 listopada 2014 Tylko że te itemy na jakieś 5 lub 10 lvl się przydadzą. Niech zgadne dostałeś daggery z mass effect i jakąś kartę też dostałeś. Podobno najlepszy ekwipunek to można sobie zrobić ja tam grałem z tym co znalazłem nie chciało mi się męczyć. A uważaj na zbugowany ekwipunek jak pamiętam to na początku była jakaś czapeczka a później cały legendarny set z jakiegoś questa potrafił się zbugować, nie dało się sprzedać ani wyrzucić :c Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi