Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blaszczu znow zarzadzil. Swietna asysta i kapitalna bramka. Ten koles powinien miec juz dawno pomnik (ostatni mecz z Belgia do euro08 tez dzieki niemu wygralismy mimo, ze bramki strzelal kto inny). Reszta ekipy na poziomie. Tak duzo nie partolili jak to maja w zwyczaju. Krzynowek na lewej obronie xD.

Ogolnie meczyk niezly. Obawialem sie Czechow juz po losowaniu rywali ale widze teraz, ze 8. zespolowi na swiecie zupelnie nie idzie i to bylo wczoraj widac. No i Benhałer jakis taki rozemocjonowany sie zrobil ;)

Na pewno ten mecz pomoze reprezentacji i Leo bo szczerze mowiac ostatnio "nasi" kojaza mi sie z gow.nem w PZPN, Schetyna i innymi paraolimpijczykami, "ktorym lezy na sercu dobro polskiej pilki". Brawa dla siwego pana z Holandii, ze mimo calego tego szamba swietnie wywiazal sie ze swojej roboty.

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak patrzac na ten mecz i ustawienie to zagralismy strasznie ofensywnie. Nominalnie ustawienie bylo 4 5 1 a w rzeczywistosci to raczej 4 3 3. Przeciez Blaszczykowski ze Smolarkiem (ktory w klubach jest napastnikiem) pracowali jak napastnicy. Krzynowek na lewej obronie jak Carlos ;) w pomocy ofensywny pomocnik/playmaker - Roger a i tak dali rade zatrzymac Czechow a i ci powinni byc zadowoleni z tak niskiego wymiaru kary...

Na koniec dodam - kompletnie nie rozumiem zachwytow co poniektorych nad Wichniarkiem. Nie pamietam jeszcze waznego meczu - czy w klubie czy w reprezentacji by blyszczal.

Jelen jak to Jelen - duzo biega. Potrafi cos wybiegac, ale my potrzebujemy egzekutorow, ktorzy wymecza obroncow, badz technikow, ktorzy dadza rade gdy druzyna slabo przedzie. Wichniarek i Jelen nie jest ani jednym ani drugim. Brozek, Lewandowski ®, Smolarek, Sosin, czy Janczyk, ktory tez dojrzewa moim zdaniem sa lepszymi napastnikami co wiecej Smolarek moze byc pomocnikiem. Za kogo z nich mialby wejsc jeden badz drugi? To juz lepszy Piszczek bo tez jest wszechstronny. Jelen moglby miec potencjal jako prawy pomocnik - ale tutaj moglby najwyzej robic masaz miesni Blaszczykowskiemu.

Opublikowano

Tak dla przypomnienia , dziś mecz Słowacja - Polska o 20:15 na TVP1

Kibice Słowaccy chcą zbojkotować to spotkanie nie przychodząc na stadion (czyżby kibiców polskich było więcej?)

Zarzucają władzom związku m.in. uwikłanie w korupcję, krytykują sędziów, nieudolność w rządzeniu, co objawia się m.in. brakiem stadionu narodowego i w ogóle fatalnym stanem obiektów piłkarskich.

Opublikowano

Brawo Polacy ,w ciągu 4 dni przeyebali mi 4 dychy .

(pipi)/ica mnie jasna strzela gdy patrze na te kaliki , którym raz się życzy wygrywać z Czechami a raz dostać w dup/e z siermieżną Słowacją . Poziom by chociaż amatorzy wyrórwnali co by niektórym grajacym ułatwić życie ;/

Benhałer w tym kraju raczej nie dożyje do 80tki , takiej hustawki nie przeżywał chyba nigdzie

Opublikowano

Akurat nie zespol zawinil tylko bledy indywidualne. Pierwsza polowa syf, pozniej nawet nawet. Koncowke przemilcze no ale sie zdarza.

A jeszcze jak bylo 1:0 i 15min do konca to sobie pomyslalem (nie wiem czemu, tak mnie naszlo), ze nie pamietam kiedy ostatni raz wygrywalismy zeby pozniej przegrac caly mecz i ze to raczej Polakom sie nie przytrafia. Chyba czas zagrac w totka.

Opublikowano

E, mi się wydaje że tam było więcej głupiego przypadku niż jakichkolwiek błędów, przy obu straconych bramkach. Choć fakt, Boruc wyglądał na zaczarowanego jak mu ta piłka spadała na nogi.

Ale gdzie do cholery podziała się gra kombinacjami i z pierwszej piłki?

Opublikowano
Boruc i Dudka do TVN-u :/

Łaska kibica na pstrym koniu jeździ :)

Co do przegranej , której nie miałem okazji ogladać to jest właśnie esencja kibicowania Polsce. Grają niezłe mecze z dobrymi drużynami (Portugalia , Czechy) i kiedy mają potwierdzić coś oczywistego to dają du.py po całości. Pociesze was , teraz pewnie wygrają ;)

Opublikowano

Dawno nie oglądałem tak kiepskiego meczu. Polacy, liga angielska się kłania i granie na pełnych obrotach do końca meczu.

Boruc taki pewny siebie i dlatego kaszani, bo to co stało się przy bramce na 1-1 to cyrkiem nawet nie można nazwać.

I to nie Polacy zagrali z Czechami dobrze, a Czesi zagrali słabo z Polakami. Po wczorajszym meczu to do mnie dotarło.

Kto się nie zgadza niech napisze do kasi, ona lubi słuchać barwnych opowieści o potędze polskiego futbolu.

Opublikowano

Wczoraj jak wracałem z prazy z kumplem, stanęliśmy na CPN'e i było widać przez okno Tv gdzie leciał mecz. Akurat trafiliśmy na moment 2 bramek :/ Chłopaczyna aż miał problem z nalaniem paliwa taki był wnerw.

Opublikowano

Ciekawe czy Lew Benhałer znów określany będzie kawałek g.ówna ,bo raczej już nie nowym Górskim.

Opublikowano
Jednego dnia Bogowie , drugiego , (pipi)e na kółkach... uwielbiam was rodacy ;]

I tak wejdziemy do mistrzostw.

no i to jest najgorsze w tym wszystkim bo i tak nic tam na nich nie ugramy

to po ch.uj sie pchać ? :huh: