Lipa 508 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Czy to nie przypadkiem Smuda coś mówił o szybkiej i ładnej piłce dla oka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Czy to nie przypadkiem Smuda coś mówił o szybkiej i ładnej piłce dla oka ? Jak zwykle nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 a spodziewaliście się, że będziemy grali jak brazylia czy argentyna?? akurat z norwegią to właśnie nawet brazyli nie wychodzi "ładna piłka". lepszych piłkarzy smuda nie wyczaruje. selekcja jest dobra i myślę, że jak zagrają w podobnym zestawieniu kilka meczy, to może być lepiej jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 tyle wspanialych wnioskow ... Po obejrzeniu 10 minut spotkania. Wstydziłem się powiedzieć, ile tak naprawdę czasu spędziłem na oglądanie tej abominacji. fakt , mecz byl nudny, ale to w wiekszosci wina jasiny , z ktorego komentator taki jak ze mnie kulturysta Oglądałem mecz z norweskim komentatorem. Koleś wydawał się bezskutecznie walczyć z napadami senności, podobnie jak piłkarze. Norwegowie nawet jak przegrywali to w sumie mieli to w nosie. Zwycięstwo średnio cieszy, kiedy nikogo nie obchodzi zwycięzca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Lepsze 1 zwycięstwo z Norwegami w terminie FIFA niż 3 z jakimiś wynalazkami grającymi ligowym składem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Co to jest Sebastian Małkowski? Bo ja wciąż nie wiem, a już po raz drugi go z bliska oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Jakiś golkiper Lechii... Dobrze, że google istnieje, bo tak bym za chuj nie wiedział kto to Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 I porażka ze słabiutką Litwą stała się faktem. Gdzie te osoby, które zachwycały się dwoma zwycięstwami reprezentacji nad WKS i Norwegią ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Ktoś mi powie co Litwa zrobiła Polsce, żeby nasi kibole ich od kurew wyzywali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Kindziuk sprzedawany pod stadionem spieprzyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 I porażka ze słabiutką Litwą stała się faktem. Gdzie te osoby, które zachwycały się dwoma zwycięstwami reprezentacji nad WKS i Norwegią ? Tutaj. Nie wypowiadam się bo meczu nie widziałem. (wynik widzę i powiem tylko jedno...tragedia). Ale jak ktoś kiedyś pięknie zaśpiewał "jeszcze będzie przepięknie , jeszcze będzie normalnie..." , tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Myślę, że PZPN powinien zatrudnić jako następnego selekcjonera Jurgena Kloppa, bo chyba tylko on na całym świecie potrafi sprawić, żeby Polak dobrze grał w piłkę. Arkadiusz Głowacki i Kamil Glik na stoperze oraz Maciej Sadlok z lewej strony, coś trzeba dodawać? Może to, że czas przydatności polskiego paszportu Ludovica Obraniaka wydaje się dobiegł końca. Może to nie jest najbardziej kreatywna i świeża uwaga, "Głowacki jest słaby", no ale i gra polskiej kadry nie powala inspiracją. Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ktoś mi powie co Litwa zrobiła Polsce, żeby nasi kibole ich od kurew wyzywali? Mecz Polaków na Litwie zawsze idzie w pakiecie z burdami polskich kibiców. To już taka tradycja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Na boisku żenada- niby najlepsi w tym momencie stoperzy grają jak dzieci, Sadlok się na lewą obronę nie nadaje- to widzi nawet ślepy, Mierzejewski w reprezentacji nie gra 30% tego co w klubie, Obraniak od kiedy dostał polski paszport coraz bardziej się stacza, Lewandowski drewniany jak zwykle... a najlepszy gracz ligi polskiej- Małecki siedzi w domu i je kanapkę zamiast grać. Smuda, idź Pan fh.uj Na trybunach też żenada- mógł Klich wysłać Litwinom trochę broni z ostrą amunicją, postrzelaliby do tego polskiego bydła, i z pożytkiem dla nas odreagowali sobie bunt Żeligowskiego itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 wstyd na boisku wstyd na trybunach wstyd w wypowiedziach po meczu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 (edytowane) Krótko mówiąc wstyd fhui, powinni Franka wywalić póki jeszcze jest czas, może bez trenera graliby lepiej ? Edytowane 26 Marca 2011 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Wywalą Smudę i co dalej? Kto następcą ? Nie wiedzę nikogo godnego do objęcia kadry. Ogólnie na reprę mam wy(pipi)ane. Oglądam te mecze, pewnie Ojro tez będę oglądał. Niech smuda jeszcze zrobi polakiem Arbolede i paru innych wynalazków to na pewno coraz więcej ludzi się będzię z nią identyfikowało. Ale ogólnie nie zdziwię się jak Smuda poleci. W zastępstwie jest doktor Majewski Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ktoś mi powie co Litwa zrobiła Polsce, żeby nasi kibole ich od kurew wyzywali? uzupełnij swą wiedzę historyczną z okresu koncówki potegi II RP, bediesz wiedział, nie wzywaj jednak siły tajemnej ( "ktoś mi powie? ") , tylko zapytaj googla, no Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ja bym powiedział, że ogólnie, historii całej II RP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Hahha przez artykuł w fakcie nasze gwiazdki obrazily sie na media "W dzisiejszym wydaniu Faktu ukazał się artykuł naruszający nasze dobre imię i wizerunek całej reprezentacji Polski w piłce nożnej. Stanowczo oświadczamy, że artykuł jest kłamstwem i opisane w nim zdarzenia nigdy nie miały miejsca" - napisali w oświadczeniu opublikowanym na stronie PZPN piłkarze reprezentacji Polski ». Chodzi o artykuł Faktu, w którym opisano rzekomą imprezę reprezentantów z prostytutkami dwa dni przed meczem z Litwą. W oświadczeniu piłkarze stanowczo zaprzeczyli i opisali dzień, w którym miała odbyć się impreza. Jak twierdzą o 20. wszyscy wrócili do hotelu w Grodzisku Wielkopolskim. - Nie udzielamy wywiadów, żadnej gazecie - powiedział nam Michał Kucharczyk i odesłał do oświadczenia opublikowanego na stronie PZPN. Piłkarze reprezentacji postanowili, do odwołania, nie rozmawiać z dziennikarzami. :potter: jebuem Edytowane 28 Marca 2011 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Najlepiej niech sobie wyjadą na Kajmany i siedzą tam aż do Euro. No bo przecież to my jesteśmy dla nich, a nie oni dla nas :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Rafał Stec zrobił zdjęcie murawie litewskiej, twierdząc, że nie ma co brać serio pod uwagę meczu granego na czymś takim. W TV wyglądała lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Fix'd że nie ma co brać serio pod uwagę meczu granego przez naszą reprezentację. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Noo i zobaczmy jak dzisiaj sobie nasi poradzą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 No mam nadzieję, że będzie lepiej (bo będę oglądał) Mecz o 20:30. Warto też wspomnieć, że tym spotkaniem skończy reprezentacyjną karierę Michał Żewłakow (102 mecz w kadrze). Smuda ponoć szykuje jakąś niespodziankę z tej okazji . (da mu pół litra?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi