Opublikowano 10 lutego 201114 l Czy to nie przypadkiem Smuda coś mówił o szybkiej i ładnej piłce dla oka ?
Opublikowano 10 lutego 201114 l Czy to nie przypadkiem Smuda coś mówił o szybkiej i ładnej piłce dla oka ? Jak zwykle nie wyszło
Opublikowano 10 lutego 201114 l a spodziewaliście się, że będziemy grali jak brazylia czy argentyna?? akurat z norwegią to właśnie nawet brazyli nie wychodzi "ładna piłka". lepszych piłkarzy smuda nie wyczaruje. selekcja jest dobra i myślę, że jak zagrają w podobnym zestawieniu kilka meczy, to może być lepiej jeszcze.
Opublikowano 10 lutego 201114 l tyle wspanialych wnioskow ... Po obejrzeniu 10 minut spotkania. Wstydziłem się powiedzieć, ile tak naprawdę czasu spędziłem na oglądanie tej abominacji. fakt , mecz byl nudny, ale to w wiekszosci wina jasiny , z ktorego komentator taki jak ze mnie kulturysta Oglądałem mecz z norweskim komentatorem. Koleś wydawał się bezskutecznie walczyć z napadami senności, podobnie jak piłkarze. Norwegowie nawet jak przegrywali to w sumie mieli to w nosie. Zwycięstwo średnio cieszy, kiedy nikogo nie obchodzi zwycięzca.
Opublikowano 11 lutego 201114 l Lepsze 1 zwycięstwo z Norwegami w terminie FIFA niż 3 z jakimiś wynalazkami grającymi ligowym składem.
Opublikowano 25 marca 201114 l Co to jest Sebastian Małkowski? Bo ja wciąż nie wiem, a już po raz drugi go z bliska oglądam.
Opublikowano 25 marca 201114 l Jakiś golkiper Lechii... Dobrze, że google istnieje, bo tak bym za chuj nie wiedział kto to
Opublikowano 25 marca 201114 l I porażka ze słabiutką Litwą stała się faktem. Gdzie te osoby, które zachwycały się dwoma zwycięstwami reprezentacji nad WKS i Norwegią ?
Opublikowano 25 marca 201114 l Ktoś mi powie co Litwa zrobiła Polsce, żeby nasi kibole ich od kurew wyzywali?
Opublikowano 26 marca 201114 l Autor I porażka ze słabiutką Litwą stała się faktem. Gdzie te osoby, które zachwycały się dwoma zwycięstwami reprezentacji nad WKS i Norwegią ? Tutaj. Nie wypowiadam się bo meczu nie widziałem. (wynik widzę i powiem tylko jedno...tragedia). Ale jak ktoś kiedyś pięknie zaśpiewał "jeszcze będzie przepięknie , jeszcze będzie normalnie..." , tak myślę.
Opublikowano 26 marca 201114 l Myślę, że PZPN powinien zatrudnić jako następnego selekcjonera Jurgena Kloppa, bo chyba tylko on na całym świecie potrafi sprawić, żeby Polak dobrze grał w piłkę. Arkadiusz Głowacki i Kamil Glik na stoperze oraz Maciej Sadlok z lewej strony, coś trzeba dodawać? Może to, że czas przydatności polskiego paszportu Ludovica Obraniaka wydaje się dobiegł końca. Może to nie jest najbardziej kreatywna i świeża uwaga, "Głowacki jest słaby", no ale i gra polskiej kadry nie powala inspiracją.
Opublikowano 26 marca 201114 l Ktoś mi powie co Litwa zrobiła Polsce, żeby nasi kibole ich od kurew wyzywali? Mecz Polaków na Litwie zawsze idzie w pakiecie z burdami polskich kibiców. To już taka tradycja.
Opublikowano 26 marca 201114 l Na boisku żenada- niby najlepsi w tym momencie stoperzy grają jak dzieci, Sadlok się na lewą obronę nie nadaje- to widzi nawet ślepy, Mierzejewski w reprezentacji nie gra 30% tego co w klubie, Obraniak od kiedy dostał polski paszport coraz bardziej się stacza, Lewandowski drewniany jak zwykle... a najlepszy gracz ligi polskiej- Małecki siedzi w domu i je kanapkę zamiast grać. Smuda, idź Pan fh.uj Na trybunach też żenada- mógł Klich wysłać Litwinom trochę broni z ostrą amunicją, postrzelaliby do tego polskiego bydła, i z pożytkiem dla nas odreagowali sobie bunt Żeligowskiego itp
Opublikowano 26 marca 201114 l Krótko mówiąc wstyd fhui, powinni Franka wywalić póki jeszcze jest czas, może bez trenera graliby lepiej ? Edytowane 26 marca 201114 l przez Bartg
Opublikowano 26 marca 201114 l Wywalą Smudę i co dalej? Kto następcą ? Nie wiedzę nikogo godnego do objęcia kadry. Ogólnie na reprę mam wy(pipi)ane. Oglądam te mecze, pewnie Ojro tez będę oglądał. Niech smuda jeszcze zrobi polakiem Arbolede i paru innych wynalazków to na pewno coraz więcej ludzi się będzię z nią identyfikowało. Ale ogólnie nie zdziwię się jak Smuda poleci. W zastępstwie jest doktor Majewski
Opublikowano 26 marca 201114 l Ktoś mi powie co Litwa zrobiła Polsce, żeby nasi kibole ich od kurew wyzywali? uzupełnij swą wiedzę historyczną z okresu koncówki potegi II RP, bediesz wiedział, nie wzywaj jednak siły tajemnej ( "ktoś mi powie? ") , tylko zapytaj googla, no
Opublikowano 28 marca 201114 l Hahha przez artykuł w fakcie nasze gwiazdki obrazily sie na media "W dzisiejszym wydaniu Faktu ukazał się artykuł naruszający nasze dobre imię i wizerunek całej reprezentacji Polski w piłce nożnej. Stanowczo oświadczamy, że artykuł jest kłamstwem i opisane w nim zdarzenia nigdy nie miały miejsca" - napisali w oświadczeniu opublikowanym na stronie PZPN piłkarze reprezentacji Polski ». Chodzi o artykuł Faktu, w którym opisano rzekomą imprezę reprezentantów z prostytutkami dwa dni przed meczem z Litwą. W oświadczeniu piłkarze stanowczo zaprzeczyli i opisali dzień, w którym miała odbyć się impreza. Jak twierdzą o 20. wszyscy wrócili do hotelu w Grodzisku Wielkopolskim. - Nie udzielamy wywiadów, żadnej gazecie - powiedział nam Michał Kucharczyk i odesłał do oświadczenia opublikowanego na stronie PZPN. Piłkarze reprezentacji postanowili, do odwołania, nie rozmawiać z dziennikarzami. :potter: jebuem Edytowane 28 marca 201114 l przez Bartg
Opublikowano 28 marca 201114 l Najlepiej niech sobie wyjadą na Kajmany i siedzą tam aż do Euro. No bo przecież to my jesteśmy dla nich, a nie oni dla nas :potter:
Opublikowano 28 marca 201114 l Rafał Stec zrobił zdjęcie murawie litewskiej, twierdząc, że nie ma co brać serio pod uwagę meczu granego na czymś takim. W TV wyglądała lepiej.
Opublikowano 28 marca 201114 l Fix'd że nie ma co brać serio pod uwagę meczu granego przez naszą reprezentację.
Opublikowano 29 marca 201114 l Autor No mam nadzieję, że będzie lepiej (bo będę oglądał) Mecz o 20:30. Warto też wspomnieć, że tym spotkaniem skończy reprezentacyjną karierę Michał Żewłakow (102 mecz w kadrze). Smuda ponoć szykuje jakąś niespodziankę z tej okazji . (da mu pół litra?)