Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[...] jeśli tylko Smuda nie będzie na złość wszystkim wystawiał jakiegoś anonima niemieszczącego się tak naprawdę w top 20.

Sandomierski "nie mieszczącym się w top 20 anonimem"?

Idź już lepiej posłuchać nowoorleańskiego jazzu. :potter:

Może to jeszcze odnośnie do meczu z Litwą i Małkowskiego?

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dla Maidena powinno się pisać osobne posty, z tłumaczeniem każdego słowa po 5 razy, takie "forum junior", ale olewanie go jest znacznie wygodniejsze. Tak, chodziło o to, że Sandomierski zagrał dobrze.

• Plusik 1
Opublikowano

Ale ale Franek Smuda powiedział kiedyś, że Wilk jest jednym z lepszych lewoskrzydłowych w Polskiej lidze :D OD tego czasu Kubuś na boisku wygląda tak jak by w głowie miał plany na nową dziabę. Nic więcej...

Opublikowano (edytowane)

Czy teraz R. Benitez poprowadzi reprezentację Polski do sukcesów w EURO 2012? Taką ewentualność ujawniła hiszpańska "Marca". [bla bla...] Przed kilkudziesięcioma godzinami Rafa dostał propozycję z Polski - poprowadzenia reprezentacji kraju do finałów ME w roku 2012 i, jak stwierdził w rozmowie, traktuje ją bardzo poważnie. Benitez do tej pory nie prowadził żadnej drużyny narodowej i podjęcie takiej próby z zespołem gospodarzy EURO 2012 uważa za interesujące wyzwanie.

Tyle wiadomo z Hiszpanii. Próbowaliśmy dowiedzieć się w PZPN, kto wystosował propozycję do Beniteza, ale odpowiedzi na to pytanie nie dostaliśmy...

Źródło: gwizdek24.pl, Super Expres.

I co Wy na to? Dziś mamy prima aprilis. Czyżby zmowa medialna? Hmm...

Edytowane przez Chicken
Opublikowano

Ale ale Franek Smuda powiedział kiedyś, że Wilk jest jednym z lepszych lewoskrzydłowych w Polskiej lidze :D OD tego czasu Kubuś na boisku wygląda tak jak by w głowie miał plany na nową dziabę. Nic więcej...

To jest ten Wilk co kiedyś tworzył niezapomniany duet bocznych obrońców Lecha Poznań z Zającem? Wilk i Zając...kiedy pierwszy raz zobaczyłem ich w line-upie wylałem piwo ze śmiechu.
Opublikowano

Przecież on się sam przyznał na początku roku do uczestnictwa w tym incydencie, postanowił również wybrać się już wtedy na przesłuchanko do Panów Prokuratorów, więc nie wiem o co takie halo.

Opublikowano (edytowane)

Piszczek oskarżony o korupcję :mellow: Pewnie chodzi o czasy gdy grał w Zagłębiu Lubin :/

Zbanować go z kadry kur.wa, Adamiak Adam na prawą.

Edytowane przez Maiden
  • Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

- Bilety na towarzyskie mecze reprezentacji piłkarzy są, w porównaniu do zarobków, najdroższe w Europie. - Nie uważam, że bilety są jakoś przesadnie drogie. A na przykład benzyna? Tania jest czy droga? Dziś za wszystko trzeba płacić - mówi prezes Grzegorz Lato

Gość Maiden
Opublikowano (edytowane)

Wstęp na koncerty, do teatrów też kosztuje, i to niemało. PZPN nie jest dotowany ze skarbu państwa, sami musimy zarabiać na siebie. Nie uważam, że bilety są jakoś przesadnie drogie.

W piątek byłem w Operze Narodowej - na świetnym przedstawieniu, w największej z sal. Rząd II, środek. Za bilet zapłaciłem 70 zł. Taniej, niż na najgorsze z miejsc na mecz z rezerwami Argentyny na Legii.

Napisałem zresztą w tej sprawie maila do PZPNu.

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

Ja pierniczę. Grzesiowi nikt nie powiedział, że z każdym zdaniem wypowiedzianym w mediach coraz bardziej się kompromituje? Jak bym zarabiał tyle ile ten palant, to dla mnie te 240 zł to też by nie było dużo.

Opublikowano

Nie uważam, że bilety są jakoś przesadnie drogie. A na przykład benzyna? Tania jest czy droga? Dziś za wszystko trzeba płacić - mówi prezes Grzegorz Lato[/i]

W przeciwieństwie do starych dobrych czasów, kiedy za wszystko nie trzeba było płacić.

Opublikowano

Wstęp na koncerty, do teatrów też kosztuje, i to niemało. PZPN nie jest dotowany ze skarbu państwa, sami musimy zarabiać na siebie. Nie uważam, że bilety są jakoś przesadnie drogie.

W piątek byłem w Operze Narodowej - na świetnym przedstawieniu, w największej z sal. Rząd II, środek. Za bilet zapłaciłem 70 zł. Taniej, niż na najgorsze z miejsc na mecz z rezerwami Argentyny na Legii.

Napisałem zresztą w tej sprawie maila do PZPNu.

Wpis jak ch.uj, w sumie zastanawiałem się czy się nie wybrać na Argentynę, bo na reprze ostatni raz byłem ze 2 lata temu, ale doszczętnie ochu.jeli z tymi cenami biletów. 90 dych za najtańsze miejsce? Nie wiem, co tyle kosztuje. Na pewno nie bilet do teatru w Warszawie i na pewno nie wjazd na większość koncertów. O cenach wyższych z litości nie wspominam.

Opublikowano (edytowane)

Nie uważam, że bilety są jakoś przesadnie drogie. A na przykład benzyna? Tania jest czy droga? Dziś za wszystko trzeba płacić - mówi prezes Grzegorz Lato[/i]

W przeciwieństwie do starych dobrych czasów, kiedy za wszystko nie trzeba było płacić.

A w 74 to były czasy :potter:

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

Wpis jak ch.uj, w sumie zastanawiałem się czy się nie wybrać na Argentynę, bo na reprze ostatni raz byłem ze 2 lata temu, ale doszczętnie ochu.jeli z tymi cenami biletów. 90 dych za najtańsze miejsce? Nie wiem, co tyle kosztuje. Na pewno nie bilet do teatru w Warszawie i na pewno nie wjazd na większość koncertów. O cenach wyższych z litości nie wspominam.

No chociażby Cavalera Conspiracy jest droższe, a jest (pipi)owe.

Opublikowano

Komisja ds. Nagłych PZPN podjęła decyzję o zmianie miejsca rozegrania meczu Polska – Francja. Spotkanie, które pierwotnie miało się odbyć 9 czerwca 2011 r. o godz. 21:00 w Gdańsku, zostało przeniesione na stadion Legia Warszawa, poinformowała rzeczniczka prasowa PZPN, Agnieszka Olejkowska. Data i godzina zawodów pozostają bez zmian.

Gość Maiden
Opublikowano (edytowane)

Znowu - Leśne dziadki mogą się cmoknąć z takimi cenami. Niech zapełniają trybuny kasjrami z Biedronek.

Edytowane przez Maiden
Opublikowano (edytowane)

Na ten niebezpieczny stadion ? To co odpierdala PZPN to żenada. Że oni wstydu nie mają. Na miejscu takiego Grzesia czy innego chuja Kręciny to rano w lustro bym nie mógł spojrzeć ;(

Edytowane przez lukas1988