Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Kto ryczy? Pikniki? Na WKS u Nas, pomimo szydery wyglądało to kilka razy lepiej. Z tego co widzę, to Żyleta nie prowadzi dopingu, więc jest pełen piknikowy spontan -"polska polska" jak na Dańcu XD

No no, polaki nawet nawet

"cały czas piękne wsparcie publiczności, część ludzi stoi" - no to posypią się zakazy :D

"PZPN PZPN (pipi)AĆ (pipi)AĆ PZPN" no to hymn mamy za sobą :D XD

• Odpowiedzi 14,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Ofsajd
' timestamp='1307647877' post='2415509']

Ja chyba inny mecz oglądam niż komentatorzy :D Oni się zachwycają grą Polski, a ja takiego piachu dawno nie widziałem ;] Szpaku chyba brał coś.

Niedzielnego meczu nie widziałeś? :P

Widziałem ;] Padaka straszna, ale jak oglądałem potem reportaż pomeczowy, to kibice wychodzący ze stadionu tak chwalili "dobrą" grę... khem :D Powaga.

Dziś też, do 3ciej minuty nie mogliśmy wyjść z połowy, a Trzeciak z Darkiem spuszczali się, jakbyśmy grali niczym Brazylia ;] Zresztą, poczekajmy do końca.

To co, 0 celnych strzałów ? ;D

Osiągnięciem meczu póki co fakt, że Błaszczykowski raz zdecydował się na kiwkę i nawet mu wyszło. Poza tym jeżeli już uda się naszym orłom podbiec w okolice pola karnego Francji, to stosujemy wyszukany wariant taktyczny je/b do środka do Lewandowskiego krytego przez 4 obrońców.

Ale w komentarzu propaganda sukcesu na całego. Po 3 podaniach bez straty świński orgazm ;)

Nie perdolcie, bo Polska gra lepiej od Francji, stara się atakować i konstruować akcję. Być może Smuda wpuści Brożka w drugiej połowie, gdyż gra jednym napastnikiem to nieporozumienie. Gol zupełnie przypadkowy, nie wynikający z obrazu gry IMO.

I niech Arboleda szybko zdobywa obywatelstwo, bo Jodłowiec to nie za bardzo na reprezentację.

Gość Orson

jak słysze niektórych to załamka :mellow:

Polacy grają dobre spotkanie, zważywszy na:

1 klasę rywala

2 nasz potencjał piłkarski

przeciez trzech piłkarzy obecnych na boisku wśród Trójkolorowych w osobach songa, Abidala czy diarry jest wiecej finansowo wartych niż nasza jedenastka. Cudów nie ma, nie mamy potencjału na to by ogrywac Hiszpanów czy Holendrów, mamy szanse na drużyne która walczy z druzynami pokroju Belgi, Czech, Austrii, Irlandii itp ,, a ewentualne zwycięstwo nad jedenastkami pokroju "chocby" Francuzów bedzie zawsze niespodzianką (zawsze- w sensie jeszcze w dosc długiej perspektywie , niestety)

Konkluzja: przestancie pierdo.lic :potter: i cieszci sie z niexle grajacej druzyny

A bedzie lepiej bo na srodku zagra Manuela a w ataku Jelen.

• Minusik 1

Również jestem zdania, że gramy dobry, wyrównany mecz. Sranie o tym, jaką to lipę dajemy ewidentnie świadczy o oglądaniu innego meczu. Bramka dla Francji to wypadek przy pracy, a Błaszczykowski miał niejedno naprawdę spoko zagranie. Fakt - Lewy nie powinien chyba w ogóle dzisiaj grać. Może na innego przeciwnika takie ustawienie by się sprawdziło, ale póki co w jegomiejscu potrzeba nam jeszcze kogoś innego. Idę oglądac dalej!

Jak byłem taki młody gniewny jak Wy, to też wkur.wiało mnie krytykowanie polskiej repry i patrzyłem przez różowe okulary ;] Przejdzie Wam :D

Dla mnie fenomenem jest to, że potrafimy grać dobrze, np. za Beenhakkera, a potem tak jakbyśmy zapomnieli jak się gra w piłkę. Najpierw hurraooptymizm, a potem pier.dolenie jacy to jesteśmy ciency. Cały Naród - media, "eksperty" itd. Z 21 miejsca, na 71 miejsce w rankingu FIFA.

Mamy całkiem NIEZŁYCH piłkarzy. Boruc, Szczęsny, Wasilewski, 3ch typów z Dortmundu, Jelenia solidnych ligowców itd. To naprawdę może być dobry zespół i ja w to wierzę, że coś z tego będzie. Na razie jednak jest lipa, choc muszę przyznać, że teraz ten mecz nabrał tempa :)

Gość Orson

jejku jej Tokarze :blink:

juz nie mówie, ze Hiszpania została Mistrzem Świata, że to była (i jest) jedenastka która jest sporo przed Francją , to weź pod uwage jaki był styl dzis a wtedy.

Dziś z walką, z szansami na bramki, z zaangazowaniem. I nawet wychodziło.

A z Hiszpanią to o ile pamietam Smuda oszalał i wyszedł formacja 4-3-3. Chyba chciał cos komus udowodnic tym szalenstwem.

Edytowane przez Orson

no brawo chłopcy wytrzymali kondycyjnie do końca. Oprócz tego, że będzie trzeba zapewne dekad by nawiązać na dłuższą metę z takimi drużynami jak Francja bo my to możemy zdobyć punkcik raz na jakiś tam czas tylko cu żem z tego? Prostak musi przebrnąć pewną drogę by zostać inteligentem. Plan max na euro to wyjście z grupy.

PS. zmiany w 83 minucie?

Gość Orson

Plan max na euro to wyjście z grupy.

cokolwiek innego byłoby wielką niespodzianką. Panowie tu nie chodzi o gloryfikacje kadry w imię patriotycznych pobudek or smth...chodzi o realizm, o adekwatną ocene potencjału. Jasne, mozemy sobie życzyc półfinału Euro ale to tak gdybysmy sobie życzyli bycia w najblizszym dziesięcioleciu liderem Euroby pod wzgledem wytwarzanego PKB.

W skrócie i prosto- ni chu.ja. :potter:

1. połowa całkiem dobra, równorzędny mecz z "przewagą optyczną" Polaków, w drugiej już gorzej, szczególnie końcówka. Szkoda że, jak ktoś już wspomniał, jedynym pomysłem sforsowania obrony Francuzów było walenie na ślepo piłkę w pole karne, gdy robiło się już ciekawie. Szczęsny znowu sam na sam wybronił. Jak dla mnie, w końcu godny zastępca Boruca. Duży minus dla Jodłowca.

no brawo chłopcy wytrzymali kondycyjnie do końca.

Ta chyba ci czarni...

Plan max na euro to wyjście z grupy.

cokolwiek innego byłoby wielką niespodzianką. P

Myśle że wyjście z grupy byłoby niespodzianką

0:1 z Francją w prawie podstawowym składzie to i tak bardzo dobry wynik, zważywszy na brak kilku ważniejszych zawodników w polskiej kadrze (Jeleń, Boenisch, Peszko). Smuda musi wzmocnić środek defensywy.

Jak kur.wa można o porażce powiedzieć że to bardzo dobry wynik.Dżyzas, patriotyzm przysłania wam oczy, nasza reprezentacja to mega cieniasy i uświadomcie to sobie wreszcie. 0-1 ze średnią francją, 2-1 z argentyną C czy D która dostała w du.pe od nigerii 4-1 , a jedyną brame strzeliła z rzutu karnego. Jest źle i nie ma co sie oszukiwać.Zreszta każda duża impreza pokazuje na jakim jestesmy poziomie, a śmiem twierdzić że na ostatnich imprezach byliśmy w o wiele lepszej formie niż jestesmy obecnie.

• Plusik 1

Właśnie nie rozumiem decyzji Smudy. Potrzebowaliśmy świeżości w końcówce meczu, więc zmiany to powinny być w 75 przynajmniej.

Od kiedy Ty się piłką interesujesz? Każdy średnio rozgarnięty wie, że Smuda jak robi zmiany, to w ostatnich minutach.

Nie oglądam wszystkich meczów reprezentacji, tylko te z lepszymi drużynami, więc nie wiem, jak Smuda robi zmiany. MOIM ZDANIEM powinny one być robione wcześniej.

I skończ te prywatne wycieczki.

Edytowane przez Rozi