kanabis 22 419 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ale wiesz już kto to Stoiczkow prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Może edukacja nie poszła w las. Nie oglądałem na szczęście tej żenady. Ale podobno poziom komentatorów był na takim samym poziomie co kibice i kadra Widzę, że tul ludzie się radują i uważają 1-0 w pizdę za dobry wynik. Co będzie jak nie daj Boże wyjdziemy z grupy ?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) zenująca jest twoja wypowiedź własnie "nie oglądałem tej ZENADY" własnie widac bo akurat żenady nie było a niezła piłka jak na ich możliwosci Lukas oprzytomniej, mamy mega słabą ligę z której biora poczatek reprezebtanci to czego ty oczekujesz? Też bym chciał bysmy byli potentatem futbolowym ale chciałbym tez miec kilka baniek na koncie i penisa na 30 cm. ____________________________________________ Smuda nie zmieniał bo i tak gramy o pietruszke a moze ma już koncept by konsolidowac i zgrywac skład Edytowane 10 Czerwca 2011 przez Orson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ostatnie mecze kadry to ciągła żenada. Więc poleciałem tym tropem i wywnioskowałem to też po wpisach większości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Smuda nie zmieniał bo i tak gramy o pietruszke a moze ma już koncept by konsolidowac i zgrywac skład Smuda nie zmienia, bo nie ma takiego zwyczaju. On nie wie nawet, co to znaczy konsolidować Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Lukas oprzytomniej, mamy mega słabą ligę z której biora poczatek reprezebtanci to czego ty oczekujesz? Też bym chciał bysmy byli potentatem futbolowym ale chciałbym tez miec kilka baniek na koncie i penisa na 30 cm. A ty się dziwisz dlaczego jak chodzimy na mecze to go nie oglądamy Edytowane 10 Czerwca 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Weźcie pod uwagę, że gole strzelali tylko Polacy. Francuzi nam nie strzelili, więc jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Lukas oprzytomniej, mamy mega słabą ligę z której biora poczatek reprezebtanci to czego ty oczekujesz? Też bym chciał bysmy byli potentatem futbolowym ale chciałbym tez miec kilka baniek na koncie i penisa na 30 cm. A ty się dziwisz dlaczego jak chodzimy na mecze to go nie oglądamy dziwe i to bardzo bo jak chce pokryczec i pospiewac z kumplami to kupujemy skrzynke wódki i robimy grila czy domówke. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Bo na nas to juz przeciwnicy napastników wystawiać nie musza bo sami sobie bramy wpie.rdalamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Lukas oprzytomniej, mamy mega słabą ligę z której biora poczatek reprezebtanci to czego ty oczekujesz? Mega słabej reprezentacji i taką też wczoraj widziałem. Serio, jeżeli kogoś ten wczorajszy obraz pełnej bezradności napawa optymizmem, to ja mogę tylko pozazdrościć urzędowego optymizmu. Dlaczego było tylko 0:1 ? Może dlatego, że Francja A była tylko na obronie, a w pomocy i ataku to było przetarcie dla młodzaków z ligi francuskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Lukas oprzytomniej, mamy mega słabą ligę z której biora poczatek reprezebtanci to czego ty oczekujesz? Mega słabej reprezentacji i taką też wczoraj widziałem. Serio, jeżeli kogoś ten wczorajszy obraz pełnej bezradności napawa optymizmem, to ja mogę tylko pozazdrościć urzędowego optymizmu. Dlaczego było tylko 0:1 ? Może dlatego, że Francja A była tylko na obronie, a w pomocy i ataku to było przetarcie dla młodzaków z ligi francuskiej. Słaba reprezentacja to była w meczach ze Słoweniami, Słowacjami itp w eliminacjach do RPA. Jeżeli wstyd ci za to co polacy pokazali na boisku to już twoja sprawa. Te młodziezaki to własnie Francja A. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ja tam widzę progres, jest lepiej niż np rok/pól temu. I nie mówię tu o wyniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Lukas oprzytomniej, mamy mega słabą ligę z której biora poczatek reprezebtanci to czego ty oczekujesz? Mega słabej reprezentacji i taką też wczoraj widziałem. Serio, jeżeli kogoś ten wczorajszy obraz pełnej bezradności napawa optymizmem, to ja mogę tylko pozazdrościć urzędowego optymizmu. Dlaczego było tylko 0:1 ? Może dlatego, że Francja A była tylko na obronie, a w pomocy i ataku to było przetarcie dla młodzaków z ligi francuskiej. Słaba reprezentacja to była w meczach ze Słoweniami, Słowacjami itp w eliminacjach do RPA. Jeżeli wstyd ci za to co polacy pokazali na boisku to już twoja sprawa. Te młodziezaki to własnie Francja A. No troche wydaje mi sie dziwne że we francji A brakuje benzemy, riberiego czy nawet nasriego. Francja A była jedynie w obronie. A co do wstydu to nikt tu o nim nie mówił, tylko o poziomie naszej reprezentacji który jest niski. Jak możemy sie wstydzić skoro każdy wie na co stac kadre? To tak jakby san marino wstydziło sie tego że przegrało nie więcej niż 5-0 Cytuj Odnośnik do komentarza
whitesand 16 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Tylko czy taki progres będzie wystarczający? Dla mnie Smuda jest cienki, jedynie wykonawców ma lepszych niż poprzednicy. Przecież Franz nawet nie zauważył jak Reprezentacja zaczęła się podpierać nosami w drugiej połowie i pierwsze zmiany zafundował jak Francuzi wymienili połowę składu. Do tego te jego samozadowolenie podczas wywiadu pomeczowego w TVP Sport, Dyzma przegrał a tak go radość rozpierała, jakby Trójkolorowym sam wbił hattricka. Pajac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Lukas oprzytomniej, mamy mega słabą ligę z której biora poczatek reprezebtanci to czego ty oczekujesz? Też bym chciał bysmy byli potentatem futbolowym ale chciałbym tez miec kilka baniek na koncie i penisa na 30 cm. A ty się dziwisz dlaczego jak chodzimy na mecze to go nie oglądamy dziwe i to bardzo bo jak chce pokryczec i pospiewac z kumplami to kupujemy skrzynke wódki i robimy grila czy domówke. I wg. Ciebie to na trybunach jest patologia? XD Repa gra piach, choć coraz lepszy Tak czy srak z piachu bicza nie ukręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 (edytowane) Kolko wzajemnej adoracji, Smuda, komentatorzy, dzienikarze, kolejny super mecz, z Francja, ktora grala na chodzonego i kolejna super wypowiedz naszego trenera! Mialem isc na ten mecz i dzieki bogu 5 dych w kieszeni. Najbardziej mnie rozbawily komentarze w stylu "Dudka! Od 4 lat marzy o bramce!" haha, moze Mu kupimy? "piekny obrazek, to nasza najlepsza wizytowka przed Euro-kibice!". Wow, to dlatego non stop zamykaja stadiony? Edytowane 10 Czerwca 2011 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Kazdy ma swe zdanie, to normalne ...no chyba, ze ktos meczu nie widział a sie wypowiada na temat gry , to akurat jest dziwne Nie czaje jednak czego niektórzy sie spodziewają po kadrze której kuźnią jest Ekstraklasa a ta z kolei ostatniego reprezentanta w takiej LM miała wraz z Legią bodajże 13 lat temu jesli sie nie mylę. Trzynaście lat, ponad dekade. A kraje jak powiedzmy Czesi , Ukriaina, Rosja czy nawet Białorus ma w tych elitarnych rozrywkach jakichś reprezentantów. Nie wiem co oczekują co poniektórzy od narodowej jedynastki w której nie ma gwiazd, nasi najlepsi piłkarze pokroju Kuby są mimo wszystko słabo rozpoznawalni w Europie a ceny transferowe za Polaków No i czy trzeba przypominac o aferze korupcyjnej? Ponoc sprawa jest wyczyszczona (jesli mowa o ekstraklasie czy 1 lidze) ale mój znajomy sedziuje okregówke i twierdzi, ze tam mecze, którzy sedziowie za skrzynkę wódki gwizdają cuda , sa normą. Wic moze troche realizmu? Jak zaczniemy wygrywac w perspektywie 5 lat (regularnie) z sredniakami pokroj uAustri przykładowo to bedzie sukces. Nie sztuka zwolnic Smudę jesli nie wyjdziemy na Euro z grupy. Bo możemy sobie zatrudnic Murinho (w marzeniach;-) ale bez wykonawców nawet i on mógłby sobie kreslic swe genialne plany taktyczne. Zresztą by oci.piał bankowo gdyby miał współpracowac z Benischem i Jodlowcem czy Dudką. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Czy tylko mi sie wydaję że lewandowski jest słaby? przecież Brożek jest o wiele od niego lepszy, dlaczego smuda jest idiotą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 a Brożek jest taki dobry? chyba w dokładaniu nogi Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 No ale lewandowski nawet nogi nie potrafi dołożyć o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Czy tylko mi sie wydaję że lewandowski jest słaby? przecież Brożek jest o wiele od niego lepszy, dlaczego smuda jest idiotą? myślę, że w Niemczech mają inne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 To ile spotkań bez gola miał zanim sie przełamał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Kazdy ma swe zdanie, to normalne ...no chyba, ze ktos meczu nie widział a sie wypowiada na temat gry , to akurat jest dziwne Czekej czekej, czy to nie Ty się wypowiadasz o atmosferze na PL stadionach, nie chodząc w ogóle na mecze? gotcha! :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 nie mam siły na ten temat juz, wiec ci odpowiem: pomidor :potter: Canabis: Lewandowski zrobił spory progres od czasu Bundesligi, do tego on dużo lepiej się sprawdza jako typowy ss czyli cos a la pozycja Scholsa , koles grający tuż za napastnikami...czesto wystawiany był jednak jako typowy napadzior, troche gorzej mu tak szło. No i miał jakis niefart ze skutecznością Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 No ale o to mi chodzi. On sie nie nadaje na rasowego napastnika. Nie wiem po ch.uj go tak smuda ustawia. Lepiej by sie sprawdzał układ Brożek jako snajper Lewandowski jako gość od ostatniego podania. Cos tam w meczu z argentyna chyba nawet tak smuda kombinował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi