Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przecież oni nie zasłużyli na tą wygraną :D Remis i tak jest wielkim sukcesem ale Szczęsnego.

Opublikowano

To byla taka wisienka na torcie calego "wystepu" Wawrzyniaka. Nie wiem co ten czlowiek robi w reprezentacji.

Trzeba szybko leciec do Afryki i lapac w siec czarnych w zastepstwie Wawrzyniaka i Glowackiego. Z takimi obroncami Polska nie ma czego szukac na Euro.

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Moim zdaniem to wszystko przez tą zmianę. Gdyby nie to, mecz by się skończył.

Cwaniactwo wychodzi bokiem.

Opublikowano

Remis jest najlepszym wynikiem, bo nie dołuje, ani nie wprawia w bezsensowną euforię. Polska nadal musi się uczyć i podobała mi się gra w obronie i pomocy, ale to i tak daleko do elity. Ot, musimy mieć pewną pokorę, bo historia pokazywała że słabsze drużyny o pokorze i dyscyplinie potrafiły sprawiać niespodzianki.

• Minusik 1
Opublikowano

spaliłem joya i wydaje mi sie, ze zremisujemy 2-2 :nyam2: :nyam2: :nyam2:

Lewy ustrzeli gola a druga piła jakos sie wtoczy;-)

no ja pierd.ole , miałem wizję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Plusik 2
Opublikowano

(pipi)a, a już miałem nadzieję że mnie miło zaskoczą. Ze (pipi)a coś jednak jeszcze tam w tej reprezentacji jest... ale nie. Remis 1-1 brałbym w ciemno ale (pipi)a wygrywać 2-1 i dać sobie w(pipi)ać bramkę na gwizdek to jest nieporozumienie. W (pipi) żal Szczęsnego, bo to co robiła obrona to jakaś parodia.

Nigdy bym nie przypuszczał że będziemy wygrywać z Niemcami w 90'

Szkoda, no ale nic, może moje dzieciaki dożyją zwycięstwa nad Rzeszą ;)