Opublikowano 6 września 201113 l ahahahhahaahahahhahaahahahhahaahahahhahaahahahhahaahahahhahaahahahhaha
Opublikowano 6 września 201113 l Przecież oni nie zasłużyli na tą wygraną Remis i tak jest wielkim sukcesem ale Szczęsnego.
Opublikowano 6 września 201113 l KU.RWA JAKA BEKA HAHAHAHHAHHA a Szczęsny pastuch już machał kibicom i kamerom. Bardzo dobrze, nie będzie spustów na temat pseudokadry prowadzonej przez wieśniaka
Opublikowano 6 września 201113 l Bardzo dobrze, bo nie zniósłbym ogólnonarodowej euforii po takiej grze.
Opublikowano 6 września 201113 l Moim zdaniem to wszystko przez tą zmianę. Gdyby nie to, mecz by się skończył.
Opublikowano 6 września 201113 l Mam nadzieje, ze jutro juz beda jakies przerobki w tablicy korkowej to sie nie bede nudzil w robocie.
Opublikowano 6 września 201113 l To byla taka wisienka na torcie calego "wystepu" Wawrzyniaka. Nie wiem co ten czlowiek robi w reprezentacji. Trzeba szybko leciec do Afryki i lapac w siec czarnych w zastepstwie Wawrzyniaka i Glowackiego. Z takimi obroncami Polska nie ma czego szukac na Euro.
Opublikowano 6 września 201113 l Moim zdaniem to wszystko przez tą zmianę. Gdyby nie to, mecz by się skończył. Cwaniactwo wychodzi bokiem.
Opublikowano 6 września 201113 l Remis jest najlepszym wynikiem, bo nie dołuje, ani nie wprawia w bezsensowną euforię. Polska nadal musi się uczyć i podobała mi się gra w obronie i pomocy, ale to i tak daleko do elity. Ot, musimy mieć pewną pokorę, bo historia pokazywała że słabsze drużyny o pokorze i dyscyplinie potrafiły sprawiać niespodzianki.
Opublikowano 6 września 201113 l spaliłem joya i wydaje mi sie, ze zremisujemy 2-2 :nyam2: Lewy ustrzeli gola a druga piła jakos sie wtoczy;-) no ja pierd.ole , miałem wizję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano 6 września 201113 l (pipi)a, a już miałem nadzieję że mnie miło zaskoczą. Ze (pipi)a coś jednak jeszcze tam w tej reprezentacji jest... ale nie. Remis 1-1 brałbym w ciemno ale (pipi)a wygrywać 2-1 i dać sobie w(pipi)ać bramkę na gwizdek to jest nieporozumienie. W (pipi) żal Szczęsnego, bo to co robiła obrona to jakaś parodia. Nigdy bym nie przypuszczał że będziemy wygrywać z Niemcami w 90' Szkoda, no ale nic, może moje dzieciaki dożyją zwycięstwa nad Rzeszą
Opublikowano 6 września 201113 l Remis jest najlepszym wynikiem, bo nie dołuje, ani nie wprawia w bezsensowną euforię. znowu remis? zarty Edytowane 6 września 201113 l przez banny