Gość Orson Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) dokladnie, jesli obrona -pomoc zagesci pole i Portugalia nie stworzy wiele- to powiedza, że wygralismy/zremisowalismy bo Portugalia olała Edytowane 29 Lutego 2012 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Uwaga, ważne info : TO MECZ TOWARZYSKI [!] Tak więc JUŻ [woooooow! Ogqozo, ja w przeciwieństwie do Ciebie] PRZED meczem mogę powiedzieć że Portugalia raczej nie będzie się wykrwawiać żeby wygrać. Dlatego dałem tylko na 1-3, choć skoro Lewy nie zagra, to może być też 0-3. Z nikim się nie licytuję, bo to nie Allegro. Wrzucam moje przemyślenie na temat tego meczu i tyle. I nie sądzę żeby ktoś tutaj obstawiał wynik 8-0. Ciężko będzie nam strzelić Portugalii 1 bramkę, a co dopiero 8. Tak więc zedytuj posta. rotfl, już to zrobiłeś XDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 dobra -to juz nie smieszne jest. sam zedytowałem posta bo zauwazyłemw nim 3 literówki- to nie jest przestepstwo no chyba ze zmieniłbym sens wypowiedzi wczesniejszej ale on też tego nie robi _____________ Portugalia wcale nie jest taka dobra jak sie wydaje na papierze, Polska powalczy - mam przynajmniej nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 No nie robi, bo już został na tym złapany :F Spoczko, edytowanie postów to nie przestępstwo. Edytowanie każdego posta to jednak lekko dziwna sprawa Hmmm, a "Polska" jest w rzeczywistości lepsza niż na papierze? Nie wydaje mi się. Fajnie że bilans z Portugalią ostatnio mamy na + [nie liczę wpierdolu w meczu MŚ] ale no.. no to by było na tyle jeśli chodzi o nasze atuty. Czym ich zaskoczymy? Jeleniem? Szczęsny pewnie tak jak w Arsenalu będzie miał ręce pełne roboty Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Lewandowski się wycwanił... po meczu będzie mógł powiedzieć: "to oni spier*olili.... przecież ja nie grałem" Będą baty 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Lewandowski się wycwanił... po meczu będzie mógł powiedzieć: "to oni spier*olili.... przecież ja nie grałem" Będą baty 2:1 Kolejny optymista który sugeruje że wygramy. Co za pastylki bierzesz? ;> Jestem ciekaw jak wypadnie chrzest Stadionu Narodowego. Oby nie zabrakło prądu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 jestem optymista z 0-3 2 bramki Cristianio z czego 1 bedzie jakas osmieszajaca(bark,plecy itp) Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Cristiano zagra piach. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 a ja obejrzę pierwsze 30 minut. Potem wychodzę na piwo. A czy wygrają czy przegrają - zwisa mi. To były przemyślenia moje na temat tego meczu. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 będzie 0-4 xD chyba że Portugalia dostała jakiś ekstra bonus za łagodny w(pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Stadion kozacki. Szkoda tylko, że Szakowskiego nie da się wyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) oooo jest i mój ulubieniec PEPE ciekawe ile nóg połamie edit: nasze lisy się hymnu nauczyły Edytowane 29 Lutego 2012 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) dokladnie, jesli obrona -pomoc zagesci pole i Portugalia nie stworzy wiele- to powiedza, że wygralismy/zremisowalismy bo Portugalia olała No jak widać uważają, że choćby porażka trzema bramkami będzie oznaką, że Portugalia olała. To samo jest przy każdym meczu, więc zakładam, że to nie jest żadne mitologizowanie Portugalii (jak ktoś nie pamięta faktów to zauważmy, że Polska w ostatnich 20 meczach ani razu nie straciła trzech bramek, tymczasem i tak ma to być minimalny wymiar kary). Mogę się tylko domyślać, że to takie poczucie humoru, napisz "Polska przegra 0-8" i to już jest zabawne - jakim ja niegrzeczny chłopczyk, napisałem na forum internetowym że Polska nie ma szans nie zostać zmiażdżona, oł je. Cóż, kwestia poczucia. Edytowane 29 Lutego 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Dlaczego ten pajac Wawrzyniak gra w pierwszym skladzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) A jacy są jeszcze lewi polscy obrońcy? Pytam serio, nie wiem jacy są. Edytowane 29 Lutego 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 kiedyś był Piotrek Brożek i przez jakiś czas grał całkiem, całkiem, ale to było dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 A jacy są jeszcze lewi polscy obrońcy? Pytam serio, nie wiem jacy są. Adamiak serio, lepszy bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Dlaczego ten pajac Wawrzyniak gra w pierwszym skladzie? bo Smudzie się podoba ( z wyglądu ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 dlaczego Obraniak to taka piz.dka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Blaszczykowski to kiedys sie umial kiwac chyba. Kiedys. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Oczekiwaliście, że w pojedynkę będzie mijał po 10 Portugalczyków? A nie, oczekiwaliście, że Polska zostanie zdemolowana. No to przy remisie chyba powinniście być w szoku, jak dobrze sobie radzą. To samo zadziwiające zjawisko społeczne przy każdym meczu. Można by zadać pytanie, kto w tym momencie gra lepiej, niż Błaszczykowski. Edytowane 29 Lutego 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Blaszczykowski to kiedys sie umial kiwac chyba. Kiedys. I chyba kiedys jak dosrodkowywal z wolnego to umial chociaz minimalnie podniesc pilke. Starosc nie radosc. Można by zadać pytanie, kto w tym momencie gra lepiej, niż Błaszczykowski. Tradycyjnie w polskiej reprezentacji, wobec braku obroncow i slabej reszcie najlepiej gra bramkarz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Szpakowski jak zwykle beznadziejny. Beka z Jelenia. A trybun za bramką dalej się nie dało zrobić? Edytowane 29 Lutego 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 szkoda sytuacji Jelenia, nie popisał sie. ogólnie Polska nieźle- JAK NA MIARE MOŻLIWOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Można by zadać pytanie, kto w tym momencie gra lepiej, niż Błaszczykowski. Tradycyjnie w polskiej reprezentacji, wobec braku obroncow i slabej reszcie najlepiej gra bramkarz. No ale masz na boisku jeszcze kadrę Portugalii, która jak wiadomo jest o tyle silniejsza, że tylko z litości wygra dziś jedynie 5-0. Więc tak pytam z ciekawości, którzy z nich grają lepiej od Błaszczykowskiego. Z będącym w lepszej formie napastnikiem Polska mogłaby spokojnie prowadzić, i to nie dlatego, że bramkarz by mu podał. Oczywiście z będącym w słabszej dyspozycji bramkarzem mogłaby przegrywać, ale bez przesady. Edytowane 29 Lutego 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi