Yakubu 3 048 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Jeleń zlamił masakrycznie, mogło być 1:0. Portugalia gra nawet całiem fajną piłkę, niezłe akcje kręcą. Nasi grają lekko padaczkowo, kilka kontr wyszło, ale podania i przyjęcia piłki na poziomie San Marino, czy tam Tadżykistanu. Idzie kontra, a nasi przyjmują piłkę na dwa-trzy razy, zabawnie to wygląda porównując naszych do Portugalczyków. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Szpakowski i te jego ciekawostki lecące przez cały mecz. Ileż kur.wa można mówić o tym,że Juskowiak grał w Sportingu Lizbona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Juskowiak: brakuje nam cm w polu karnym Szpak : i wzrostu Jusko: he he Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Nooo, ale pogrom ta Polska dostała, łooo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Gdyby zrobic jakis turniej towarzyski, gdzie rywale graja na 38% mozliwosci jak dzis to moze nawet bysmy go wygrali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Znamy już dokładnie cały schemat: za chwilę tutaj pojawią się komentarze, że Portugalia zagrała najgorszy mecz w swojej historii, przy okazji przyjmując łapówkę i grając przez sen, zaś Polska też była beznadziejna, poza może bramkarzem (bramkarza można pochwalić, bo jego dobroć wynika tylko ze słabości obrony). Dziwnym trafem w zagranicznych mediach przeczytamy z kolei o całkiem niezłej grze Polaków i to, że Błaszczykowski pokazał wiele świetnych podań. Edytowane 29 Lutego 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 czuję się oszukany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Licznik minut bez strzelonego gola na Narodowym juz bije! DZIEWIENCDZISIONT 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Druga połowa w wykonaniu naszych bardzo dobra. Portugalia raczej w tej części gry nic nie pokazała, a nasi zarówno w obronie jak i o dziwo w ataku wyglądali całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 dalej jest protest kibiców? bo doping na narodowym przypominał stypę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 no i remis, typowałem 2-2, pluje sobie w facjatę, że u buków nie zagrałem (taaa , nie ma za co, spłuczka totalna) myślę , że awans z grupy jest realny Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Rozebał mnie komentarz Błaszczykowskiego po meczu jakoby polacy grali to co lubią czyli dużo kontrataków... Jakie kontrataki ja się pytam. Dobiegać zaczęli dopiero gdy piłka była już w posiadaniu jednego z naszych przez co potem nie było komu podawać... Przy takiej grze to o wyjściu z grupy bym raczej nie marzył na euro. Druga sprawa ciągle było słychać Lewandowski to, Lewandowski tamto.... Robert sam meczu by nie wygrał i ciągłe porównania tego nie zmienią Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 lol, następny rozczarowany tym, że Polska nie jest potentatam futbolowym nie, świat bez ton zielska jest nie fo przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 No nie, ale to co miał Jeleń by pewnie strzelił, a to właśnie zrobiłoby różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) dalej jest protest kibiców? bo doping na narodowym przypominał stypę Tak to jest, jak się wymieni wszystkich kibiców na takich co się tylko delektują futbolem... Co do meczu Portugalia w 2 polowie po prostu stala. Bez kitu, na zywo wygladalo to tak, jakby nikomu nie chcialo sie grac inna sprawa, ze pewnie gdyby choc troche sie postarali, wlepili by nam kilka bramek na luzie. Stadion na zywo naprawde robi wrazenie, ale z takim poziomem kibicowania to nawet nei zaluje ze biletu na euro nie wylosowalem. Jasne, wtedy gra nie bedzie o nic, ale patrzac jak nasi marnuja sytuacje za sytuacja, biorac pod uwage grupe ktora bedzie rozgrywac mecze w Warszawie, wole juz to obejrzec w telewizji. Edytowane 29 Lutego 2012 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Portugalia STAŁA, z łaski wielkiej nie rozstrzelali Nas ....Np Nani- też z łaski i lenistwa w pojedynku z MC zmarnował 2 setki Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) Nani jakby nie strzelal tylko podawal to zamiast pozytywnych slow o obronie bys słal z(pipi)y. Dla mnie oni wygladali jakby przyjechali na piknik, a jak juz na moment przyspieszyli to mialem uczucie, ze zaraz stracimy brame... W 2 polowie jak z boiska zeszli Ronaldo, Nani, Almeida, Moutinho, Coentrao i Pepe juz nawet nie biegali i nasi znowu zlapali wiatr w zagle, ale daleki jestem od zachwytow i mowieniu, ze nasi zagrali dobrze. Od tego jest Smuda i Ty Edytowane 29 Lutego 2012 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 (edytowane) dalej jest protest kibiców? bo doping na narodowym przypominał stypę Bo ja wiem, gwizdów na Portugalczyków było całkiem sporo. Pewnie większość gwiżdżących wcześniej oglądało ich treningi i zbierało autografy. Mam nadzieję że na ME będą się umieli zachować. btw przy sytuacji Naniego był spalony ale też odniosłem wrażenie że strzelił od niechcenia, wątpie by w meczu o punkty nie trafił. Edytowane 29 Lutego 2012 przez Dobos Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Haa! A nie mówiłem? Polska ani nie wygrała ani nie przegrała! Tak jak mówiłem. Na piłce znam się bardziej niż ogozo! Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 myślę , że awans z grupy jest realny :o Znaczy jakiej grupy? Podczas ME2012? XD Nie żartuj. Z meczu zapamiętałem pierwszą połowę, czyli totalną padaczkę we wszystkich liniach oraz komentarz szpakiego który chyba na siedział na innym stadionie, skoro jarał się "dopingiem" i naszą postawą. W drugiej chyba była nawet jakaś akcja Jelenia ale facet 'za bałdzo chciau i nie wyszło'. Aaaaaaaa, przypomniała mi się jeszcze akcja Naniego który minął 3 obrońców na przestrzeni ok 1m2 Gdyby ich tam było jeszcze 2 to tez by ich pewnie minął. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Szpakowski kiedy opowiadal historie zawodnikow to ku.rwa chyba przysypial z powodu ubytku tlenu bo tak mamrotal, ze nie szlo go w ogole uslyszec i zrozumiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) Żałośni byli Ci wygwizdujący kibice - polaczkowate buraki typu "yyyy mecz dziś, bijemy kogo? eee hehehehehehee". Na ch.uj gwizdali jak schodził Ronaldo? Koleś - za którym osobiście też nie przepadam, ale nie jest to wina kwejka, demotywatorów oraz wrzucanych przez kolegów wpisów na FB - nic nam nie zrobił, grał słabo, nawet straszliwie nie aktorzył. Ale nie - POLACY MUSZĄ POKAZAĆ JACY SĄ TWARDZI - na kaukaz bydło (pipi).ane, dobrze zrobili nie wpuszczając całości pro "bojówek" - czyli dorosłych dzieci przebierających się w jednostajne stroje. Fakt, "doping" jak na taką liczbę ludzi był żałosny, to jedyny minus. Tak czy siak przewiduję top żenę na EURO, jedyne co będe mógł zrozumieć to mecz z Niemcami i jakaś niechęć. Edytowane 1 Marca 2012 przez Wiolku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Akurat jeśli chodzi o gwizdy, to brylują w tym pikniczki, które dopingować inaczej nie potrafią, więc trafiłeś jak kurą w płot. Napisałeś posta totalnie z dupy, posługując się wyobrażeniami o kibolach na poziomie ogqozo. Nie sądzę żeby na meczu PZPNu z Portugalią była jakaś większa ilość kiboli z grup kibicowskich. Wiara która chodzi dopingować zespoły ligowe ma wyjebane na repę reszty świata Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Gwizdy jak najbardziej zasadne. Ronaldo nigdy nie bedzie Polakiem i powinien zdac sobie w koncu z tego sprawe. Tymczasem, odnosnie rzekomego pisania w zagranicznych mediach jakoby Blaszczykowski rozegral swietny mecz, to albo nikt nie pisze o tym spotkaniu (bylo wiele ciekawszych) albo za najlepszego gracza Polski uwaza (uwaga, uwaga) Szczesnego (tadam). No i Obraniaka. http://www.goal.com/en-us/match/77113/poland-vs-portugal/report http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/portugalska-prasa-obraniak-byl-nie-do-zatrzymania,1,5043863,artykul.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Gwizdy na Krystynę - Wina Kibola Doping przegenialny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi