Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

to w takim razie jak ustawisz obronę na Euro?Z drugiej strony za jego ostatnie buraczane faule w lidze belgijskiej należało mu się choć w sumie zawsze lubiłem go i uważałem, za w miarę dobrego grajka.

Problem apropo Wasyla i tego incydentu i tym podobnych jest taki - piłkarz nie podpisuje ślubów abstynencji itp w kontraktach. W czasie wolnym wg mnie może robić co chce - iść na dziwki, pić do oporu itp. Jeśli na trening,mecz,obóz itp czyli w czasie gdy jest w prac stawia się w 100% sprawny fizycznie to jest wg mnie wszystko ok. Oczywiście może to nie etyczne bo piłkarz to mimo wszystko osoba publiczna i wzór dla młodych ale mimo to nie potępiam takich zachowań. Jeśli Wasyl wobec tego miał świąteczną przerwę to mógł się nawalić z kim chce wg mnie. To tak jakby nas karano,że w piątek po pracy walnę sobie kilka browarów lub nawale się na dysce i imprezie jak mam całe następne dwa dni wolne.

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Smuda to idiota.

Opublikowano

a Rozi to geniusz

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Na Euro w obronie będziemy grać Lewandowskim, sprawdzone info.

KTÓRYM ? :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No to Smuda ogłasza skład:

Bramka: Szczęsny , Fabiański , Tytoń

Obrońcy: Boenisch, Glik, Kamiński (Marcin z Lecha...wtf? ) , Jodłowiec (po chu.j :confused:) , Perkis , Piszczek, Wasilewski (jednak) , Wawrzyniak (po ch.uj part 2) , Wojtkowiak

Pomoc: Błaszczykowski , Dudka, Grosicki, Matuszczyk, Mierzejewski, Murawski , Obraniak, Polański (nie Roman a Ojgen ) , Rybus, Rafał Wolski (z Legi, po co i kto to)

Napad: Paweł Brożek,Miachał Kucharczyk (z Legii - smuda cie poje.bało? ) , Lewandowski, Artur Sobiech

Obrona lipa ale nie to było wiadomo. fatalnie z atakiem- jaki Sobiech, jaki Kucharczyk? Imo bardzo dziwnie to wygląda

Edytowane przez Orson

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=MIsX5Rh1ktE

HIT BIAŁO-CZERWONYCH!! :D :D :D :D

premiera w pasiastym hipermarkecie przy Kałuży :music:

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

Lepszy Kucharczyk i Wolski niż Brożek i Sobiech. Nie wiem czy Artur w sumie 90min w sezonie rozegrał. xd

Opublikowano

ja

p i e r d o l e

kto kur.wa wybrał te guwno?

o piosenke mi chodzi nie o pilkarzykow

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Kawałek rozpierdala! Serio to wybrali?! Wreszcie coś oryginalnego, a nie ciągle: "polska wygra mecz, lalala"

Opublikowano

Co najmniej ćwierć kadry to pupilki Smudy, które albo grać w piłkę za bardzo nie potrafią, albo grać w nią nie mają okazji, bo wygrzewają ławy rezerwowych (aż szkoda, że media złośliwie i histerycznie zablokowały Franzowi powołanie Mierzejewskiego z Podbeskidzia ;) ) . Szczególnie atak pocieszny- Lewandowski łapie kontuzję i zostaje nam czterech napadziorów, którzy w sumie przez cały sezon ustrzelili może z 5 goli <_<

A piosenka bardzo fajna :D

Opublikowano

Kawałek rozpierdala! Serio to wybrali?! Wreszcie coś oryginalnego, a nie ciągle: "polska wygra mecz, lalala"

Podpisuje się pod tym!

Brawo za oryginalność! Chciałbym to usłyszeć jak śpiewa cały Stadion Narodowy :)

Opublikowano

Nie wiem po co wybierali nową piosenkę Reprezentacji,przeciez od paru lat jest juz jedna dobrze znana i idealnie dobrana:

"Nic sie nie stalo,Polacy nic sie nie stalo itd." :D

A ta nowa to cóż, wies tanczy i spiewa.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

niby waka waka też bez sensu, ale przynajmniej fajna dupa to śpiewała, a nie zespół pieśni i tańca...

Opublikowano

i to COŚ będzie puszczane przed każdym meczem(3 meczami raczej) polaków???

Opublikowano

Nie no, jestem dumny z wyboru rodaków, chociaż raz wykazali się odrobiną nieszablonowego (czytaj: wybrali coś przy czym nie ziewam z nudów) myślenia. Brawo, może to pomoże naszym, bo patrząc na niektóre "legioniaste" wybory Franza można zacząć się niepokoić.

Opublikowano

Rafał Wolski (z Legi, po co i kto to)

prowo albo prawdziwy dureń.

Beka z Matuszczyka który gra ogony w 2. Bundeslidze, gdzie jest kur.wa Borysiuk ja się pytam.

Zresztą Smuda jak zwykle konsekwentny więc co tu się dziwić ))

Opublikowano

Borysiuk na rezerwie jest.