Gość _Be_ Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 No to 1:0 z Walią rzeczywiscie przekonujące xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Jeszcze po karnym w każdym bądź razie, utrwalił mi się w pamięci obraz reprezentacji Janasa, jako skutecznej machinie, grającej bardzo dobrze w kontrze, ze świetnymi skrzydłami (Krzynówek, Kosowski) oraz napastnikami (Frankowski, Żurawski) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Hajto / Wałdoch / Koźmiński też niczego sobie. Albo porąbałem reprezentacje. Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Ore Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Milik to już główny kręgosłup tej kadry. Końcówka miazgator, a kibice to dobre Janusze na stadionie Powiedz proszę , czy Ty gdybyś był na stadionie poprowadził byś doping aby wszyscy wokół recytowali Twoje teksty i do celowo cały stadion.....?! A jeśli nie byłeś to (pipi) ci dupę i Twoje przemyślenia..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Nayebałeś się, czy po prostu nie umiesz pisać po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Kibicowanie na meczach rep. , (co do organizacji ) , a klub. to dwa inne tematy..... Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Nayebałeś się, czy po prostu nie umiesz pisać po polsku?Czego nie rozumiesz poprzez ortografię ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 no typowy mecz jak w Fifie, do 89 momentum, a potem jak już puściło to wlazło wszystko. Więcej szczęścia niż rozumu. Nie potrafię zrozumieć, że mając Milika, Lewandowskiego, Krychowiaka, Błaszczykowskiego, Piszczka, oddajemy w drugiej połowie grę... GRUZINOM ?! i o mały włos nie remisujemy meczu. Lewandowski jak zawsze musi mieć 3 x sytuacji niż goli, Milik jedną. Ilość bramek Lewego w tych eliminacjach jest tak kłamliwą statystyką, że głowa mała. To był defakto jego najsłabszy mecz w eliminacjach. Nadal można spodziewać się zarówno 1 jak i 3 miejsca w tabeli końcowej. Droga jest równie daleka jak była, bo przed nami piekielnie ciężkie mecze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) No coz jak dla mnie Szukała nie umie wyprowadzic pilki, Maczynskie tez, Peszko wiadomo glowa w dol i poszedl wiec jak Gruzini postanowili pograc troche pilka to nie bylo komu tego rozegrac sensownie od tylu przy pressingum to akurat nasz problem od lat. Ale i tak swietnie sie patrzy na takie rzeczy Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Duch Marty Ostrowskiej wiecznie żywy :potter: http://weszlo.com/2015/06/14/kuriozum-w-kadrze-gruzji-kankava-mogl-grac-a-pojechal-na-wakacje/ amiast rywalizować z naszą reprezentacją, przebywa obecnie na urlopie. Wszystkie osoby zebrane wokół gruzińskiej kadry były pewne, że piłkarz nie może grać z Polską, bo został zawieszony za nadmiar żółtych kartek. W obecnych eliminacjach trzeba mieć na swoim koncie trzy, a nie dwa żółte kartoniki, by pauzować. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Niestety ale skrzydlowego to my mamy jednego i pomimo ze Grosika lubie to jednak wiecej rzeczy mu nie wychodzi niz wychodzi. Co do srodka to mam nadzieje ze Linetty sie nie zyebie i bedziemy mieli pare z Krychowiakiem. Obroncy to wiadomo Glik i w sumie tyle XD. Moze Kedziora z Lecha wypali to bedzie nastepca Piszczka ale to tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 dzisiaj to nawet Grosicki na tle nie których królewiczów wypada jak dobry piłkarz. Błaszczykowski ( coraz mniej go lubię jako człowieka, ale pełen profesjonalizm na boisku ), Milik, Boruc, Glik, Pazdan ( moim zdaniem największe odkrycie tego zgrupowania, powinien naciskać na Szukałę ) na plus. Trójca święta z środka Borysiuk, Zieliński, Linetty, jakby dwóch zdjąć, różnicy by nie było, wystraszeni, panoszą się po tym boisku jak dzieci z platfusem po polu kukurydzy. Cionek uuuu powinien obrać drogę sędziego tego meczu. To powinien być ostatni kontakt tego człowieka z profesjonalną piłką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Tesknilem za Szpakiem "Kolejny rzut karny dla Polski" Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 wyspy owcze > polska Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 jaki sens jest dogrywania takiego meczu bez napastnika i prawego obrońcy ? Po co było tylu powołanych, skoro połowa która nie grała z Gruzja została odesłana na all inclusive. No albo gramy do końca sezonu, albo nie przyjeżdżajmy na kadrę wcale. Mam nadzieje, że zawodnicy Legii nie zostaną powołani już na żaden mecz, skoro nie chcą grać towarzysko Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 No Broz stwierdzil, ze po 15 meczach w tym roku jest wykonczony i musi odpoczac :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Można było się spodziewać remisu, ale liczyłem, że jednak będzie to remis bramkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zawodnicy Legii chcą, ale trener nie chcę Ale prawdopodobnie problem rozwiąże się sam, gdy Berg zostanie zwolniony Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 No nie wiem Czujemy zmęczenie fizyczne i psychiczne. Rozegrałem w sezonie ponad 40 meczów. Jego trudy dają o sobie znać. Na pewno podczas zajęć z kadrą nie czułem świeżości. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ja pitole, ale miętusy z nich dziś są. Nie potrafią dokładnie podać, nie widzą pozycji... i kto do chvja jest Pazdan? Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 krwawią mi oczy jak widzę takie mecze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 A najciekawsze ze przez ten mecz niezaleznie od wyniku spadniemy do 3 koszyka na nastepne eliminacje, ot ulomnosc systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Spodziewaliście się bramek z Grecją? 0:0 to najbardziej prawdopodobny wynik był, szczególnie przy tych brakach kadrowych. Wiecie, że jesteśmy już niepokonani od 15 miesięcy? Jako jedyny europejski zespół. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 A najciekawsze ze przez ten mecz niezaleznie od wyniku spadniemy do 3 koszyka na nastepne eliminacje, ot ulomnosc systemu. ale tą ułomność systemu można było łatwiej przeskoczyć niż obejść, wystarczyło ugadać się z Grekami na 7 zmianę i mecz przestałby być zaliczany do rankingu, ale do tego trzeba mieć ogarniętych ludzi jak w Celticu, co to siedzą i patrzą co można ugrać znając przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Wstepny sklad ( ligi zagraniczne )na Niemcy i Gibraltar Bramkarze:Artur Boruc (A.F.C Bournemouth)Łukasz Fabiański (Swansea FC)Wojciech Szczęsny (AS Roma)Przemysław Tytoń (VfB Stuttgart)Obrońcy:Thiago Rangel Cionek (Modena FC)Kamil Glik (Torino FC)Artur Jędrzejczyk (FK Krasnodar)Paweł Olkowski (FC Koeln)Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund)Łukasz Szukała (Al-Ittihad) Pomocnicy i napastnicy:Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund)Kamil Grosicki (Stade Rennais)Grzegorz Krychowiak (Sevilla FC)Robert Lewandowski (Bayern Monachium)Arkadiusz Milik (Ajax Amsterdam)Sławomir Peszko (FC Koeln)Maciej Rybus (Terek Grozny)Kamil Wilczek (Carpi FC 1909)Piotr Zieliński (Empoli FC) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi