Opublikowano 6 czerwca 20168 l niech tylko bramkarz litwy strzeli bramke i bedzie potworka tego co kilka lat temu na stadionie slaskim
Opublikowano 6 czerwca 20168 l Jeszcze zatęsknimy za Pazdanem. Trzeba jechać na lotosa kupić szczęśliwe sznurówki, żeby się było na czym powiesić ze szcześcia.
Opublikowano 6 czerwca 20168 l I znów to samo. Niby osoby piszace tu w teorii znaja sie na piłce a jak Januszki uwierzyli ze mamy niebotyczna kadre. I znow drama. Co nie znaczy ze z grupy nie wyjdziemy bo 2 rywali mamy zdecydowanie wyrównanych z nami.
Opublikowano 6 czerwca 20168 l Ja handicap na Polskę grałem ale ku.rwa głupi jestem xddd Czarno widzę to euro dla naszych. Edytowane 6 czerwca 20168 l przez Cosmos
Opublikowano 6 czerwca 20168 l CZEMU LEWANDOSKI NIE GRAŁ DZIADY DO DOMU WRACAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111
Opublikowano 6 czerwca 20168 l mecz potwierdzil to co wiadomo tej kadrze od dawna - elektryczna obrona i fakt, ze przy ustawieniu 4-5-1 ta druzyna nie ma jakiejkolwiek sily razenia, to co zrobil nawalka najlepiej za swojej kadencji to przekonal sie do 4-4-2 i dania lewemu milika do pomocy
Opublikowano 6 czerwca 20168 l Proponuje w forumowym typerze jeden ekstra typ: "czy polska wyjdzie z grupy?". Bez punktacji.
Opublikowano 6 czerwca 20168 l Czekajcie... bo jak przegraliśmy z Holandią i teraz remis z Litwą, to wychodzimy z grupy, czy nie? Skomplikowane kurde to Euro.
Opublikowano 6 czerwca 20168 l ja wierzę w chłopaków jak prawdziwy patriota, Polska jeszcze będzie mistrzem świata a Lewandowski królem strzelców wierny do końca
Opublikowano 6 czerwca 20168 l Co ty tak to przezywasz rozi? Na pocieszenie powiem że to mija z wiekiem
Opublikowano 6 czerwca 20168 l Nie przeżywam, wyśmiewam zachowanie ekspertów konsolomaniaków. Dobrze jest się pośmiać czasami. A jak chcecie non stop narzekać i wieszać psy, to poczekajmy do końca Euro, hm?
Opublikowano 6 czerwca 20168 l prawie LITWA z nami wygrała, ale spoko wygramy to euro Edytowane 6 czerwca 20168 l przez Cosmos
Opublikowano 6 czerwca 20168 l No ladnie te Edgarasy mieszaly w polu karnym pod wodza obroncy ktory byl 4 razy w 11 Serie A Edytowane 6 czerwca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 6 czerwca 20168 l Co ty tak to przezywasz rozi? Na pocieszenie powiem że to mija z wiekiem Może Lewandowski to potomek żołnierzy wyklętych xD Beka z robaków nieudaczników xD jak ten pompowany balon we Francji pjerdolnie to zdmuchnie w Polsce wszystkie flagi tyskiego z balkonów xd