Opublikowano 12 czerwca 20168 l dobra, od postów ogqozo zaczynają mi się już powoli przegrzewać zwoje mózgowe, to chyba znak że dość mocno ekscytuję się już tym meczem
Opublikowano 12 czerwca 20168 l tyle czasu sam sobie dal bana na pisanie na forumku to sie mu nie dziw, pekl przed euro jarek
Opublikowano 12 czerwca 20168 l po prostu są tak głębokie że aż nie mam siły zagłębiać się w co autor miał na myśli, bo cały czas myślę o meczu xd Zasadnicza kwestia - Wawrzyniak czy Jędrzejczyk. Ja bym postawił jednak na tego pierwszego, bo z Litwą wyglądał bardziej niż solidnie, ale to tylko Litwa. Szkoda że nie zagrali po połówce z Holandią, bardziej miarodajne by to było.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Ja tam Wawrzyniaka szanuję, Jędrzejczyka tyż. Jak jużo kogoś sie boję to o Pazdana i Mączyńskiego. No i Błaszczykowski raczej bez formy jest
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Nie bede 2h marnowal. Zawsze mam druzyne USA ktora jest w cwiercfinale copa
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Wawrzyniak i Jędrzejczyk tak samo słabo bronią, ale ten drugi może przynajmniej przydać się w ofensywie.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Szczęsny - Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk - Kapustka, Krychowiak, Mączyński, Błaszczykowski - Lewandowski, Milik. Jednak Pazdan
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Nie ma Wawrzyniaka, ale jest Pazdan aka kopne cię w głowę w polu karnym. Dramat nadal obecny.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l mam nadzieje ze nie bedzie scenariusza: 2min - "gramy u siebie, polacy gramy u siebie" 70min - "jazda z (pipi)mi, polacy jazda z (pipi)mi" 93min - "nic sie nie stalo, polacy nic sie nie stalo"
Opublikowano 12 czerwca 20168 l W sumie tak jak wspominałem po meczu z Litwą, to jestem ciekaw jak będzie wyglądała koncepcja naszej gry do przodu z Kapustką zamiast Grosikiem, bo to jednak inny rodzaj piłkarzy. No i ciekawe jak Kapustka poradzi sobie fizycznie, bo to jeszcze małolat i dopiero nabierze masy z wiekiem, a w tym meczu pewnie będzie trochę siłowania. W każdym razie fajnie jakby pokazał się na tym Euro.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Borek jaki zachrypnięty. Albo było pite na rozluźnienie z Kowalem i Dziekanowskim, albo Hajto trochę za dużo fajek przemycił xd
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Aha, na Polsacie jest mały delay względem TVP, więc jak ktoś ogląda Polsat, to niech się nie zdziwi, że z otoczenia mogą płynąć spoilery
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Robert tak ladnie hymn zaspiewal powinien Emmy dostac I na eurowizji wystapic
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Dobrze, że Szpaku nie komentuje, bo polszmat znowu maniane odpyerdala z komentarzem dd
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Może lepiej niech Polacy dadzą sobie spokój z tymi centrami, żenujące wykonania.