Opublikowano 11 listopada 20168 l Hajto jak zjechał Zielińskiego przed chwilą Jeszcze brakowało czegoś w stylu "po (pipi) ty kur'wa przekładasz na słabszą nogę z pierwszej się lepiej je'bie" Turbo Energy Grosik i Linetti też dobre rodzyny Beskitu niezla beka z hajto czy zewlakowa jak sie madrza jakby cos w pilce noznej osiagneli
Opublikowano 11 listopada 20168 l ciekawe co by było jakby Hajto sam komentował mecze, tak to Borek trochę go stopuje.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Strasznie dzis doklada hajto, wspolczuje borkowi, musi miec twarda psychike. Ale jest szansa ze ktos hajto zaje.bie w przerwie meczu
Opublikowano 11 listopada 20168 l Linetty założył dziś chyba jakąś maskę No nie jest to jego najlepszy występ w tym sezonie, za dużo strat. Krychowiak też totalnie przeciętnie. Zieliński najlepiej z całej trójki ale dobrze by było gdyby w końcu miał udział przy jakimś golu.
Opublikowano 11 listopada 20168 l I wygrał oba mecze z Bayernem w 1992/93 Faktycznie zdarzyło się to w sezonie 2000-01. Hajto był przez lata cenionym stoperem w jednej z lepszych lig, no ale w sumie w porównaniu do tutejszych forowiczów to fakt, koleś nie miał żadnej kariery. Edytowane 11 listopada 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 11 listopada 20168 l Hoho, dobrze idzie. Rumunia niczym nie przypomina dziś zespołu z potencjałem, jaki miał na euro. No ale dopiero 1-0
Opublikowano 11 listopada 20168 l Ale Rumuni zawsze graja do konca, jak nie strzelimy drugiej to ciezko bedzie dociagnac 1:0.
Opublikowano 11 listopada 20168 l xD przeciez on glikowi to moze buty lizac Te lata to masz na mysli potezny duisburg czy dwa udane sezony w shalke? Wow co za gosc , jedna z wazniejszych postaci przelomu wiekow w bundeslidze jak ktos smie go obrazac Edytowane 11 listopada 20168 l przez kanabis
Opublikowano 11 listopada 20168 l Kolejny udany mecz polskiej kadry i zasłużone prowadzenie - chociaż jak klapną w takim tempie jak z Danią to może wcale nie być wygranej. Wydaje mi się jednak na oko, że tym razem bardziej oszczędzali siły. Słowem, szybko zdobyty gol ustawił spotkanie.
Opublikowano 11 listopada 20168 l I wygrał oba mecze z Bayernem w 1992/93 Faktycznie zdarzyło się to w sezonie 2000-01. Hajto był przez lata cenionym stoperem w jednej z lepszych lig, no ale w sumie w porównaniu do tutejszych forowiczów to fakt, koleś nie miał żadnej kariery. Ja tam go akurat szanuję, duet Hajto-Wałdoch ładnie wymiatał w Bundeslidze, no i nawet w czempions lidze grali.
Opublikowano 11 listopada 20168 l No z biegiem czasu Rumuni zdobywają coraz więcej pola, to jest kadra jaką znamy. Edytowane 11 listopada 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 11 listopada 20168 l Heh tak myślałem napisać, że kibice Rumunii to, jak na standardy reprezentacji, niezła bucerka, buczą na hymnie, cały czas buczą, strzały na trybunach. A tu bach, patrzę, Lewandowski zabity. Walkower się należy.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Jak tam cały mecz coś wybucha to nie ma sensu tego kontynuować z kibicami na trybunach
Opublikowano 11 listopada 20168 l Ja go tak nazwalem Ja go tak nazwalem Ja go tak nazwalem ja go tak nazwalem