Opublikowano 26 marca 20178 l wg Hajto Savic gra w championship xDCoś źle zrozumiałeśChodziło mu o to, że tak to może grać w championship, sędziowie tam takich fauli nie gwizdza jak ten na Lewym
Opublikowano 26 marca 20178 l usłyszałem coś w stylu "ten to chyba gra w championship", potem mu Borek powiedział że gra u Simeone, a Hajto "aha" xd
Opublikowano 26 marca 20178 l Już przez moment się bałem, że nagle piłkarzom znowu się nie chce biegać jak zawsze w niewygranym meczu, ale od czego jest tradycyjne 1-0 po błysku indywidualnego skilla. Oszczędne szafowanie siłami sugeruje, że znowu powinno prędzej skończyć się 3-0, niż 2-2. Pomoc ciężko wygląda bez Krychowiaka, chyba bez zaskoczeń. Ale któż inny mógłby grać, Góralski? Nie wiem. Może niby wejść Milik za pomocnika i Zieliński do tyłu... Edytowane 26 marca 20178 l przez ogqozo
Opublikowano 26 marca 20178 l Borek już świętuje zwycięstwo :/ oby nie zapeszyl jak z Boratami Edytowane 26 marca 20178 l przez chris85
Opublikowano 26 marca 20178 l Lepiej mi sie wczoraj oglądało, Widzew z Pelikanem Łowicz. No ja pieerdole
Opublikowano 26 marca 20178 l oni grają chyba według myśli taktycznej genialnego stratega jarosława kaczyńskiego
Opublikowano 26 marca 20178 l Kur.wa nie patrze ale dzieki forumkowej transmisji czuje sie jakbym tam byl.