Opublikowano 19 czerwca 20177 l Bardzo dobry mecz, nasi pokazali, że umieją kopać piłkę na poziomie aktualnych mistrzów Europy. Szkoda jednak braku zwycięstwa, było blisko. Szanse na awans niby są, ale to trzeba dowalić Anglikom dwiema bramkami i liczyć na remis Słowacji ze Szwecją. No łatwo nie będzie. Szkoda, że normalnie 16 drużyn nie gra w 4 grupach.
Opublikowano 19 czerwca 20177 l nie mogę przeżyć tej formacji obronnej. żadnego ustawienia, żadnej komunikacji, jak fife - trzymaj guzik do pressingu, a nóż widelec może odbierzesz
Opublikowano 19 czerwca 20177 l nie mogę przeżyć tej formacji obronnej. żadnego ustawienia, żadnej komunikacji, jak fife - trzymaj guzik do pressingu, a nóż widelec może odbierzesz Panie w fifie to tylko debile trzymają guzik i liczą na farta
Opublikowano 20 czerwca 20177 l http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2017-01-01/dogrywka-cafe-futbol-o-me-u-21-i-powiekszeniu-mistrzostw-swiata/ :D
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Ja wam powiem ze Dorna to jest pisda nie trener. I na tym mozna zakonczyc dyskusje o u-21
Opublikowano 21 czerwca 20177 l nie ma dedykowanego tematu to napisze tutaj - krem de la krem wczorajszy mecz hiszpania - portugalia na u21
Opublikowano 21 czerwca 20177 l nie ma dedykowanego tematu to napisze tutaj - krem de la krem wczorajszy mecz hiszpania - portugalia na u21 Fakt mega spotkanie, patrząc na grę naszych orłów vs ten mecz to jakaś inna dyscyplina, ta bramka Brumy
Opublikowano 21 czerwca 20177 l A tak jeszcze w temacie ME U21, mam do oddania bilet na mecz Włochy-Niemcy: http://www.psxextreme.info/topic/115830-o-bilet-na-mecz-w%C5%82ochy-niemcy-u21-w-krakowie-24062017/
Opublikowano 22 czerwca 20177 l O ch.uj, mecz dziś Ale widzę ze wynik prawilny, dają radę chłopaki Dla Pickforda oglądam, że Szwecją już obronił karnego.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Bosze jacy ci nasi są słabi, nawet na tle Anglików wyglądają chuyowo.