Opublikowano 4 września 20177 l Dania w gazie z genialnym w tej chwili Eriksenem, trzeba będzie wygrac wszystko do konca cos czuje
Opublikowano 4 września 20177 l Wystarczy 2 wygrać i 1 zremisować, ale wypadałoby już komplet punktów zdobyć.
Opublikowano 4 września 20177 l Makuszewski mi się podobał w meczu z Danią, trzymam dziś kciuki za typa i za Zielińskiego tyż, choć w niego w reprze nie wierzę póki co, no ale jakby zaczął pokazywać talent w innym ustawieniu niż w Napoli to byłbym szczęśliwy.
Opublikowano 4 września 20177 l Makuszewski za długo z tą Danią nie pobiegał. Obawiam się, że może być kolejnym, który boleśnie przekona się jaka jest różnica między truchtaniem w ektraklapie, a internaszjonal level z truskawką na torcie
Opublikowano 4 września 20177 l dania ma jeszcze czarnogore i to na balkanach wiec trzeba kibicowac by tam remisik byl
Opublikowano 4 września 20177 l No co jest kibice, nikt się nie cieszy ;/? Milik nawet ładnie, żeby w PES-ie mi tak główki siadały kurde.
Opublikowano 4 września 20177 l O mało klasycznego Milika nie było, bo prawie w nogi bramkarza ten szczupak poszedł xd No ale dobrze, ogórki nadgryzione. Edytowane 4 września 20177 l przez Tokar
Opublikowano 4 września 20177 l Jak zobaczylem Pazdana biegnacego na pelnej do Kazacha to juz widzialem karnego xd Edytowane 4 września 20177 l przez Velius
Opublikowano 4 września 20177 l wystarczyło trafić w światło bramki Maciek wstawaj, piłka nożna jest takim sportem że ma boleć
Opublikowano 4 września 20177 l wystarczyło trafić w światło bramki Maciek wstawaj, piłka nożna jest takim sportem że ma boleć Pan Tomasz
Opublikowano 4 września 20177 l Ujowo nasi grają - coś kiepska forma na tym zgrupowaniu. Po tym co widać na boisku mniej mnie dziwi ten oklep z Danią.
Opublikowano 4 września 20177 l Ile można mieć żółtych kartek w jednym meczu piłki nożnej? Hajto mówi, że jeden z Kazachów powinien mieć już co najmniej 2.
Opublikowano 4 września 20177 l Milik wrocil do formy, robi to co wczesniej xddd A krzysiek za górala.
Opublikowano 4 września 20177 l trochę taki mecz ekstraklasy. Mnóstwo niedokładnych podań, głupich strat i dośrodkowań do nikogo. Po pierwszej bramce myślałem że bardziej siądziemy na Kazachów, bo ewidentnie widać że goście ze stepów nie mają dzisiaj szczególnie dużych ambicji