Opublikowano 5 października 20177 l Mam nadzieje ze Nawalka wykorzysta sytuacje i da pograć niektorym zawodnikom w drugiej polowie.
Opublikowano 5 października 20177 l Ja czuje ze z paroma kolegami bysmy oyebali tych armencow na miekko. A gdyby wyciac na poczatku Mkhitaryana to jestem pewien.
Opublikowano 5 października 20177 l Tak powinny wyglądać nasze mecze z ogórkami. Poustawiani jak pionki.
Opublikowano 5 października 20177 l Ok, Armeńczycy jednak nie wyszli się bronić. To godne szacunku że nie zabili meczu.
Opublikowano 5 października 20177 l Lewandowski wyprzedził Lubańskiego i jest już gorszy tylko od Olisadebe i Kryszałowicza.
Opublikowano 5 października 20177 l Ale bym chcial zeby padlo 3:3 i skonczyly by sie te borka komentarze w 15 minucie, ze mecz juz wygrany a klubow zawodnikow nie ma co porownywac.
Opublikowano 5 października 20177 l Ake troche naszymi te ogorki mieszaja. Robercik jak dostawi noge to nie ma ch.uja we wsi.