Opublikowano 8 października 20177 l Mączyński na skrzydle to będzie przebój tej jesieni edytka: MÓWIŁEM! Edytowane 8 października 20177 l przez Tokar
Opublikowano 8 października 20177 l Przypadkowo troche bo wydaje mi sie ze Zielinski chcial strzelac, ale jest Edytowane 8 października 20177 l przez Velius
Opublikowano 8 października 20177 l W ogóle je.błem wcześniej jak Hajto nazwał Czarnogórę ZESPOŁEM MONTENEGRO Edytowane 8 października 20177 l przez c0r
Opublikowano 8 października 20177 l Ostatni mecz reprezentacji komentowany przez Hajto ;( Liczę na jakiś tribute jego kariery komentarorskiej. TURBO
Opublikowano 8 października 20177 l Robuś jak się pięknie zastawił.Dobrze ze nie probowal dryblowac. Haha a ten nadal przezywa tego Robercika NASZEGO. Ku,rwa ledwo co dupę umyłem a tu już dwa zero, myślałem, ze jakieś emocje bedą a tu znów wygrajo :o
Opublikowano 8 października 20177 l spokojnie zaraz Glik zgubi krycie przy rożnym albo Pazdan dostanie wylewu i się nam zagrzeje du,pa