Masorz 13 193 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 BŁĄD MURAWY Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Tory były złe i murawa była zła Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 No murawa dzisiaj ma słaby dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 MURAWA - KAMIL GLIK 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 (edytowane) Hajto ma dykcje jakby pol flaszki juz zrobil. "Flipper - stara maszyna taka he he he he" no ku.rwa xD Edytowane 8 października 2017 przez Forebode Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Ty od kiedy mecze pilki noznej jak janusz mainstrimowy ogladasz? Repre od zawsze Hajto ja pier.dole słuchać się go nie da Swoją drogą pamietacie post Ficusia o tym, że najgorsze ustawienie z jednym napadziorem? Jarek go wyjaśnił a teraz sami potwierdzają, że w takim układzie chyba najlepsze mecze grają. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 TOMEK NIE WIEM NIE CHODZE! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Hajto ma dykcje jakby pol flaszki juz zrobil. On o tych importowanych szlugów ma taką przepaloną krtań i brzmi jak stary palacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 bardziej f l i p e r STANĄŁ MU Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 STANĄŁ MU Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Jeszcze bedzie wam brakowalo hajtowego jak na MŚ powroca te debile z tvp Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 No mi już brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Jeszcze bedzie wam brakowalo hajtowego jak na MŚ powroca te debile z tvpPrzeciez hajto to najlepsze co sie przytrafilo polskiemu komentarzowi od meczu na wemblej w deszczu. Chyba ze ktos woli duet szpakowski i zewlakow to nie mam pytan. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Jedyne pocieszenie, że Maradona powróci. Nawet jak Argentyna nie awansuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Stanął mu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Nie chcę mi się tego mówić, ale Gilk (pipi). Już podczas ostatniego meczu zauważyłem, że coś jest nie halo. Mówię sobie, no dobra, zagrał w reklamie rexony, pachy przypruszone, spoko. Dzisiaj znowu jakiś upośledzony. Jego s(pipi)iałe przepuszczenie w polu karnym zakrawało na bramkę. Szczęście, że to widocznie zbyt wielki hektar dla montenegro. Nie wiem, lewus trochę dzisiaj dobrze robi dla innych, co mi się bardzo podoba, ale generalnie chyba jakoś dziwnie podoba mi się zielinsky. Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Może Szpakowskiemu również dadzą jakiegoś debila jako partnera dla zastępstwa Hajty, nie wiem może Krzynówka albo Marcina Wasilewskiego? Chociaż w sumie Darek chyba wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Może Szpakowskiemu również dadzą jakiegoś debila jako partnera dla zastępstwa Hajty, nie wiem może Krzynówka albo Marcina Wasilewskiego? Chociaż w sumie Darek chyba wystarczy... Dlaczego debila? I przede wszystkim, większego niż Szpakowski? Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Dobra, tanderstrak i jedziemy z kurwami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Krzyno akurat dość ogarnia język ojczysty. Z flipperem to akurat Borek zrobił z siebie dauna, bo myślał chyba, że to jakaś maszyna hazardowa Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 617 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 szanuje jego wiedze piłkarską i nawet fajnie mi się go słucha, ale mistrzem wypowiedzi publicznych to on nigdy nie będzie. A Pan Hajto brzmi i wypowiada się jakby 5 min. temu wyrwali go spod budki z piwem. Miałem nadzieje że z czasem nabierze nieco ogłady, ale jest jeszcze gorzej (Pana Tomka dopingują chyba te wszystkie memy i pasty bo coraz mniej się krępuję w wygłaszaniu swoich opinii) Jego uwielbienie do Bundesligi, pogardy do Serie A i Turbo Grosika pominę Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Ciekawi mnie l o r e flagi FOTO HIGIENA za bramką Szczęsnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi