Opublikowano 27 października 20177 l no mamy tylu napastników grających w poważnej piłce, że nawet Teodorczyk by się przydał. No chyba, że są jacyś czarodzieje z ekstraklasy o których nie wiem, ale wątpie
Opublikowano 5 listopada 20177 l Lewy ma przejść rezonans magnetyczny. Ponoć wciąż czuję dyskomfort. Po badaniu zostanie podjęta decyzja czy będzie grał w meczach towarzyskich reprezentacji. Według mnie powinien chłopina odpocząć.
Opublikowano 5 listopada 20177 l Kapitan kadry miał dziś po południu badania medyczne, które nie wykazały urazu wykluczającego go z meczów towarzyskich z Urugwajem i Meksykiem – dowiedział się „PS”. (...) Badania nie wykazały poważniejszego urazu. Jakby nie mogli jasno napisać czy jest uraz czy nie. Pewnie coś jest na rzeczy lecz nic poważnego.
Opublikowano 9 listopada 20177 l No dobra, czyli wiadomo już, że gramy na zero z przodu. Teraz pytanie na ile z tyłu z 3 obrońcami
Opublikowano 9 listopada 20177 l Z treningu wygląda na to, że jedenastka na mecz szykuje się tak: BORUC - Glik, Cionek, Jach - Bereszyński, Krychowiak, Góralski, Rybus - Błaszczykowski, Wilczek, Grosicki Zapowiada się fascynujące widowisko!
Opublikowano 9 listopada 20177 l no to będzie dziwnie. Obstawiam 25 minut i korekta ustawienia, bo się poplątają o własne nogi
Opublikowano 10 listopada 20177 l Ten Wilczek mnie trochę mierzi, ale co tam w tej kadrze nawet Maczynski grał dobre mecze więc się zobaczy.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Ten spot z truskawka i powrotem na swoje miejsce... Idealne wpisuje się w Tv Kursk
Opublikowano 10 listopada 20177 l Jak sobie pomysle ze to zyebane tvp bedzie robilo cale mistrzostwa to chce mi sie plakac
Opublikowano 10 listopada 20177 l Gdzie jest Pan Hajto?????! Ale widze ze milik gra. Lewa noga i z 5metra 20m nad poprzeczka.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Jakby nie było ale pan Szpakowski ratuje całe to TVP, i oby jak najdłużej
Opublikowano 10 listopada 20177 l Pancz z truskawką na torcie akurat się udał, nie spodziewałbym się tego po tvp. Natomiast nie minęło jeszcze pół godziny, a ja już tęsknię za tym, co zabił babę na pasie ;(
Opublikowano 10 listopada 20177 l Nie grają złe aż tak bardzo. Urugwaj kontroluje a nasi w średnim presngu kontrują
Opublikowano 10 listopada 20177 l Dopiero wlaczylem, jak tam graja bez lewego?Tak jak i z. Moze nie wracac.
Opublikowano 10 listopada 20177 l Borubar dzięki za 2006, ale teraz mogę ci już z czystym sumieniem życzyć połamania nóg i to nie na szczęście
Opublikowano 10 listopada 20177 l Szpakowski w formie, po rozpoczęciu piłki przez Urugwaj w pierwszej połowie stwierdził, że oddaliśmy inicjatywę xd I jeszcze to dwuminutowe studio w przerwie z naje,banymi "ekspertami". Trzeba będzie MŚ oglądać na streamach ;/
Opublikowano 10 listopada 20177 l Jak ja po pjanemu odczuwam takie emocje jak przy ogrywaniu yakuzy to to chyba nie jest najlepszy mecz jaki w tym roku oglądam