Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darek nie komentuje meczu? Chory?

Jak juz szpakowski nie komentuje repry to musi zapowiadac sie ch.ujowe spotkanie.

Krupek wbiles na stadion?

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wiem o ch,uj wam chodzi, bardzo dobrze graja jak na zlepek graczy gdzie niektorzy sie pierwszy raz na oczy widza, nawet jak przegramy to i tak mecz ladnie wyglada

Opublikowano

Chyba nikt nie oczekuje wygranej czy gradu bramek. Mecz testowy randomow i ok. Ale nie zmienia to faktu ze i kibice i szpakowski sie wypieli.

Opublikowano (edytowane)

Darek nie komentuje meczu? Chory?

Jak juz szpakowski nie komentuje repry to musi zapowiadac sie ch.ujowe spotkanie.

Krupek wbiles na stadion?

No co Ty, nawet nie ciągnęło i nic nie straciłem.

W studio ciągle meksykanie to, meksykanie tamto, a mi się od razu przypomina Gmoch ze studia mundialu i jego 'meksykańczycy'.

Edytowane przez krupek
Opublikowano

mecz z cyklu: na co to komu było. Jedyny sens sprawdzania zmienników, to przy 7-8 piłkarzach i ustawieniu z pierwszego zespołu. Świerczok niech sobie zgra wideło z tego zgrupowania, bo to będzie pierwsze i ostatnie jego zgrupowanie kadry. Chce Nawałka sprawdzać, to niech sprawdza Kownackiego, a nie udaje, że mamy szanse na cokolwiek w u-21. W u-21 mają grać piłkarze, których pierwsza reprezentacja jeszcze nie potrzebuje. A my potrzebujemy napastników na gwałt. Zieliński i Linetty jak nie zaczną być mężczyznami w tej kadrze to ich emerytura zastanie bez dobrego meczu. Rybus niezły, Makuszewski niezły, reszta do zapomnienia. System 5-4-0 nie sprawdził się. 

Opublikowano

Moim zdaniem było ok, z chęcią zobaczyłbym pierwszy skład w tym ustawieniu, jeno Jędrzejczyka bym na ławie usadził (te momenty jak nasi wywierali presję na przeciwnika biegając za piłką po całym boisku, a po przechwycie jędza zagrywajał na ślepo oddając piłkę Meksykańcom :reggie:). Ustawienie mi się podobało, jak z kilkoma nołnejmami byliśmy w stanie dość długo rozgrywać piłkę przed polem karnym przeciwnika, kręcąc całkiem niezłe akcje, to ja widzę w tym potencjał. Wróci Lewy, Milik nie wróci, więc będzie grał Zieliński, który imo lepiej będzie się czuł właśnie w takim ustawieniu, dla mnie git.

Opublikowano (edytowane)

Dla mnie też git. W ataku Lewy i Grosik, za nimi Zieliński z dwoma defensywnymi za plecami. Takim sposobem będzie mógł się skupić na rozegraniu bo w odbiorze piłki jest słaby. Wahadlowi to Rybus i Kuba dla lepszej gry w ofensywie, a obrona Piszczek - Glik - Pazdan. Gdzie mogę wysyłać CV na trenejro?

Edytowane przez hav7n
Opublikowano

Jak tępym trzeba być, żeby w czasach Roberta Lewandowskiego i jego postawy na oraz poza boiskiem robić takie głupoty. Jednym z "zachowań pozaboiskowych" było że nie pojechał na kolację z władzami klubu, tylko pojechał do domu. Ja prdl.

Opublikowano

Jak tępym trzeba być, żeby w czasach Roberta Lewandowskiego i jego postawy na oraz poza boiskiem robić takie głupoty. Jednym z "zachowań pozaboiskowych" było że nie pojechał na kolację z władzami klubu, tylko pojechał do domu. Ja prdl.

Teo przynajmniej niepokorny i prawdziwy polak a nie to farbowane niemieckie niewiadomo co

robert-lewandowski-blondynem.png

Opublikowano

nie zdziwiłbym sie jakby lewy okazałby się ciepły a dziecko z anką ma dla przykrywki, gdzie po treningach z riberym stykają się końcówkami i wybierają nowe farby do włosów

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

wczoraj napisałem o nim status, a dzisiaj:

Król powrócił :banderas: to co Sevilla, czy jednak Manchester United, jak myślicie?