Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jacek Laskowski jest jednym z najlepszych komentatorów w Polsce i to nie tylko piłki nożnej, ale też hokeja i innych sportów. Gilewicz jest po prostu słaby. Ale można też oglądać arabskie streamy i nienawidzić siebie za bycie Polakiem.

Jesteśmy za(pipi)iście silni w ofensywie, skrzydła masakra jak grają, trzeba tylko uszczelnić obronę i trochę poszanować piłkę. Albo walić bramy ile wlezie i stracić mniej niż przeciwnik. Ogólnie bardzo fajny mecz. 

Jebanie Pazdana jak dwa lata temu przed Euro, potem wszyscy robili mu rimming, ale to normalne w tym temacie znawców piłki. Jak mogliśmy tego nie wygrać 20:0, jak mogliśmy pozwolić na oddanie piłki, jak mogliśmy się urodzić POLAKAMI? 

Edytowane przez Rozi
Opublikowano
11 minut temu, szejdj napisał:

Dobra. Jak nie wyjdą z grupy to usuwam koto na forum. Jak wyjdą to ty usuwasz. 

Deal?

@Starh  jaka jest twoja odpowiedź?

Opublikowano
3 minuty temu, Okie from Muskogee napisał:

No, najważniejsza rzecz w naszej grze zawiodła. Komentarz.

A co ma jedno do drugiego? Chyba sie jeszcze nie dobudziles.

Opublikowano

No komentarz strasznie przeciętny, 4 lata temu na mundialu Laskowski dawał mocno radę ale teraz jakoś bez wyrazu. Drugi komentator to ch,uj wie kim by nie był to zawsze będzie do bólu bezpłciowy na tvp, więc nawet nie biorę go pod uwagę.

Opublikowano
3 minuty temu, Karolek napisał:

@Starh  jaka jest twoja odpowiedź?

Taka, że to Turniej i przy odrobinie szczęścia Sengalowi może podwinąć się noga, a Japońca odbije palma. Mogę wysłać flaszkę tak jak pisałem w poście. Jestem natomiast sceptycznie nastawiony co do wyjścia z grupy, a repa gra gorzej niż przed ME 2016.

Opublikowano

Ale mnie to nie interesuje.

Stawiasz swoje konto za przekonanie o nie wyjściu z grupy czy będziesz wymachiwał szabelką z patyka, że szejdiemu będzie głupio i ma nie pisać w temacie po odpadnięciu? Tak to się dzieci w piaskownicy bawią i flaszeczki piccolo stawiają. Czyli rozumiem, że "nie" bo ja tylko tak żartowałem ehhe hehhe, słabizna.

Opublikowano
2 minuty temu, Starh napisał:

Taka, że to Turniej i przy odrobinie szczęścia Sengalowi może podwinąć się noga, a Japońca odbije palma. Mogę wysłać flaszkę tak jak pisałem w poście. Jestem natomiast sceptycznie nastawiony co do wyjścia z grupy, a repa gra gorzej niż przed ME 2016.

dancing-chicken-gif-21.gif

Opublikowano
10 minut temu, Rozi napisał:

Jacek Laskowski jest jednym z najlepszych komentatorów w Polsce i to nie tylko piłki nożnej, ale też hokeja i innych sportów. Gilewicz jest po prostu słaby. Ale można też oglądać arabskie streamy i nienawidzić siebie za bycie Polakiem.

Jesteśmy za(pipi)iście silni w ofensywie, skrzydła masakra jak grają, trzeba tylko uszczelnić obronę i trochę poszanować piłkę. Albo walić bramy ile wlezie i stracić mniej niż przeciwnik. Ogólnie bardzo fajny mecz. 

Jebanie Pazdana jak dwa lata temu przed Euro, potem wszyscy robili mu rimming, ale to normalne w tym temacie znawców piłki. Jak mogliśmy tego nie wygrać 20:0, jak mogliśmy pozwolić na oddanie piłki, jak mogliśmy się urodzić POLAKAMI? 

Dalbym 'haha' ale to podnosi reputacje wiec cyk minusik

Opublikowano
2 minuty temu, Karolek napisał:

Ale mnie to nie interesuje.

Stawiasz swoje konto za przekonanie o nie wyjściu z grupy czy będziesz wymachiwał szabelką z patyka, że szejdiemu będzie głupio i ma nie pisać w temacie po odpadnięciu? Tak to się dzieci w piaskownicy bawią i flaszeczki piccolo stawiają. Czyli rozumiem, że "nie" bo ja tylko tak żartowałem ehhe hehhe, słabizna.

Wybacz kolego, ale dużo rzeczy kupuje na forumku jak i sprzedaje i nie będę kasować konta aby sobie taka możliwość zablokować. 

Opublikowano

no cóż Nawałka wizjoner system 1-3-7 na siódmy skład Chile prawie zadziałał. Pazdan powinien dostać zawiasy za taką grę, albo chociaż prace społeczne. Od 2 lat gramy to samo, fajne 20-30 minut w ataku, bramki, a potem wciry bo w obronie nie umiem. Na MŚ póki co to za mało. Oby chociaż świeżość przyszła i kontuzje nie doszły. Kilku piłkarzy mamy na 50 min grania, a zmian tylko 3

Opublikowano
Co do komentarza to osobiście wolałbym zapłacić polsatowi jak dwa lata temu byleby nie słuchać tego guwna z tvp
Tylko czekać Bogurodzicy w studio przed każdym meczem naszych.

Prawdopodobne.