Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 No, najważniejsza rzecz w naszej grze zawiodła. Komentarz. Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 5 minut temu, ragus napisał: no to nas wy(pipi)ą z tej imprezy Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 (edytowane) Jacek Laskowski jest jednym z najlepszych komentatorów w Polsce i to nie tylko piłki nożnej, ale też hokeja i innych sportów. Gilewicz jest po prostu słaby. Ale można też oglądać arabskie streamy i nienawidzić siebie za bycie Polakiem. Jesteśmy za(pipi)iście silni w ofensywie, skrzydła masakra jak grają, trzeba tylko uszczelnić obronę i trochę poszanować piłkę. Albo walić bramy ile wlezie i stracić mniej niż przeciwnik. Ogólnie bardzo fajny mecz. Jebanie Pazdana jak dwa lata temu przed Euro, potem wszyscy robili mu rimming, ale to normalne w tym temacie znawców piłki. Jak mogliśmy tego nie wygrać 20:0, jak mogliśmy pozwolić na oddanie piłki, jak mogliśmy się urodzić POLAKAMI? Edytowane 8 czerwca 2018 przez Rozi Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 A ty czemu masz w avatarze murzyna a nie jakiegos POLAKA co? 1 Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 Rozi, a co ty na zdjęcie Selekcjonera wyżej? Cytuj
Gość Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 11 minut temu, szejdj napisał: Dobra. Jak nie wyjdą z grupy to usuwam koto na forum. Jak wyjdą to ty usuwasz. Deal? @Starh jaka jest twoja odpowiedź? Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 3 minuty temu, Okie from Muskogee napisał: No, najważniejsza rzecz w naszej grze zawiodła. Komentarz. A co ma jedno do drugiego? Chyba sie jeszcze nie dobudziles. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 No to ja właśnie o to pytam. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 No komentarz strasznie przeciętny, 4 lata temu na mundialu Laskowski dawał mocno radę ale teraz jakoś bez wyrazu. Drugi komentator to ch,uj wie kim by nie był to zawsze będzie do bólu bezpłciowy na tvp, więc nawet nie biorę go pod uwagę. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 3 minuty temu, Karolek napisał: @Starh jaka jest twoja odpowiedź? Taka, że to Turniej i przy odrobinie szczęścia Sengalowi może podwinąć się noga, a Japońca odbije palma. Mogę wysłać flaszkę tak jak pisałem w poście. Jestem natomiast sceptycznie nastawiony co do wyjścia z grupy, a repa gra gorzej niż przed ME 2016. Cytuj
Gość Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 Ale mnie to nie interesuje. Stawiasz swoje konto za przekonanie o nie wyjściu z grupy czy będziesz wymachiwał szabelką z patyka, że szejdiemu będzie głupio i ma nie pisać w temacie po odpadnięciu? Tak to się dzieci w piaskownicy bawią i flaszeczki piccolo stawiają. Czyli rozumiem, że "nie" bo ja tylko tak żartowałem ehhe hehhe, słabizna. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 2 minuty temu, Starh napisał: Taka, że to Turniej i przy odrobinie szczęścia Sengalowi może podwinąć się noga, a Japońca odbije palma. Mogę wysłać flaszkę tak jak pisałem w poście. Jestem natomiast sceptycznie nastawiony co do wyjścia z grupy, a repa gra gorzej niż przed ME 2016. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 10 minut temu, Rozi napisał: Jacek Laskowski jest jednym z najlepszych komentatorów w Polsce i to nie tylko piłki nożnej, ale też hokeja i innych sportów. Gilewicz jest po prostu słaby. Ale można też oglądać arabskie streamy i nienawidzić siebie za bycie Polakiem. Jesteśmy za(pipi)iście silni w ofensywie, skrzydła masakra jak grają, trzeba tylko uszczelnić obronę i trochę poszanować piłkę. Albo walić bramy ile wlezie i stracić mniej niż przeciwnik. Ogólnie bardzo fajny mecz. Jebanie Pazdana jak dwa lata temu przed Euro, potem wszyscy robili mu rimming, ale to normalne w tym temacie znawców piłki. Jak mogliśmy tego nie wygrać 20:0, jak mogliśmy pozwolić na oddanie piłki, jak mogliśmy się urodzić POLAKAMI? Dalbym 'haha' ale to podnosi reputacje wiec cyk minusik Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 2 minuty temu, Karolek napisał: Ale mnie to nie interesuje. Stawiasz swoje konto za przekonanie o nie wyjściu z grupy czy będziesz wymachiwał szabelką z patyka, że szejdiemu będzie głupio i ma nie pisać w temacie po odpadnięciu? Tak to się dzieci w piaskownicy bawią i flaszeczki piccolo stawiają. Czyli rozumiem, że "nie" bo ja tylko tak żartowałem ehhe hehhe, słabizna. Wybacz kolego, ale dużo rzeczy kupuje na forumku jak i sprzedaje i nie będę kasować konta aby sobie taka możliwość zablokować. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 Uuu, Starh umywa rączki. Ciekawe czy ze swoją byłą. 1 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 no cóż Nawałka wizjoner system 1-3-7 na siódmy skład Chile prawie zadziałał. Pazdan powinien dostać zawiasy za taką grę, albo chociaż prace społeczne. Od 2 lat gramy to samo, fajne 20-30 minut w ataku, bramki, a potem wciry bo w obronie nie umiem. Na MŚ póki co to za mało. Oby chociaż świeżość przyszła i kontuzje nie doszły. Kilku piłkarzy mamy na 50 min grania, a zmian tylko 3 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Co do komentarza to osobiście wolałbym zapłacić polsatowi jak dwa lata temu byleby nie słuchać tego guwna z tvp 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Ja tęsknię za duetem Borek - Hajto. Jacy by nie byli to byli jacyś. Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Jacek Jonca jak sie w(pipi) na mikrofon to bedzie dopiero. Polska nie jest na to gotowa. Cytuj
lennox 67 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 Co do komentarza to osobiście wolałbym zapłacić polsatowi jak dwa lata temu byleby nie słuchać tego guwna z tvp Tylko czekać Bogurodzicy w studio przed każdym meczem naszych. Prawdopodobne. Cytuj
michal 558 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 po ms na boczny tor pazdan, rybus, krychowiak, linetty, milik. Niestety ale w reprezentacji nie gra sie za zaslugi. Albo jestes dobry albo won. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 9 czerwca 2018 Opublikowano 9 czerwca 2018 to nam tylko halówka zostanie, bo 11 na boisko potrzebnych, a innych nie widać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi