Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Za Wójcika Brzęczek był kapitanem reprezentacji. Szkoda, że Wujo już nie żyje, mogliby go zrobić znowu trenerem, a Brzęczka dać mu na asystenta :banderas:  Ależ by się działo :potter:

EDYTA: Chyba tylko u nas dają do zabawy świeżakom i żółtodziobom reprezentację. To powinno być ukoronowanie kariery trenerskiej lub chociażby kolejny etap po wieloletnich wcześniejszych sukcesach. A tu nie - jak zwykle postępowanie w ramach zasad "jakoś to będzie". I tak od lat, jak ze szkoleniem.

Edytowane przez [InSaNe]
Opublikowano

Cytat z weszlo. Nic dodać, nic ująć.

Dramat. Ten wybór wpisuje się w ostatnie miesiące polskiej piłki. Po farsie zgotowanej na Mundialu przez naszych kopaczy, Boniek zamiast szarpnąć się na trenera z nazwiskiem, mocnym autorytetem, kogo nie interesowałyby podziały w kadrze to wybrał opcję budżetową, a w zasadzie – dziadowską. W jaki sposób ten człowiek ma zbudować autorytet wśród piłkarzy (rozkapryszonych zresztą i niepoukładanych mentalnie), których trenują Tuchel, Sarri, Ancelotti. Gość którego największym osiągnięciem jest absurdalne 4 czy 5 miejsce w pszenno-buraczanej lidze i który nie poradził sobie z presją awansu do ekstraklasy.

Naprawdę ciężko myśleć, że jest możliwy scenariusz inny niż cztery srogie w(pipi)e w Lidze Narodów i zwolnienie figuranta przez piłkarzy. Nie mogę uwierzyć w tę decyzję.

• Plusik 2
Opublikowano
31 minut temu, [InSaNe] napisał:

EDYTA: Chyba tylko u nas dają do zabawy świeżakom i żółtodziobom reprezentację. To powinno być ukoronowanie kariery trenerskiej lub chociażby kolejny etap po wieloletnich wcześniejszych sukcesach. A tu nie - jak zwykle postępowanie w ramach zasad "jakoś to będzie". I tak od lat, jak ze szkoleniem.

Gareth Southgate

Opublikowano

A jeszcze kilka lat temu kumpel nietrzeźwym będąc, obrażał z trybun pana Jerzego w trakcie meczu  Rakowa z Ruchem w 2. lidze :nosacz3:

Opublikowano

Ja pier.dole. To juz Szczesnego mogliby wziac przynajmniej by byla beka podczas wywiadow.

A ze niby o Czerczesowie byla mowa xDDDD

Juz widze te wskazowki Brzeczka dla Lewego wyniesione z napadu wisly plock :banderas::

Opublikowano

I tyle z Bilićia w kadrze :/ Rudy zrobił ze szkolnego woźnego ministra edukacji xD Jak Polska będzie grała kał to razem z tym ogórkiem Boniek też powininen wylecieć.

• Plusik 1
Opublikowano

Nie no, nie, nie mam słów, napisałem już chyba ze 3 posty i pokasowałem wszystko w(pipi)eć bo tu nie ma co komentować. To jest dramat człowieka. Wychodzę.

Opublikowano

Kadrowicze po ogłoszeniu nowego selekcjonera

4LaB.gif

Tylko Kuba

us.jpg

"Ej, Panie trenerze Brzęczek, weź opowiedz jeszcze raz jak Błaszczu się zesrał w majty podczas pierwszej komunii."