Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 6 godzin temu, szejdj napisał: Powoli hype mi wraca i nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć nową reprezentację z nowym selekcjonerem i świeżymi głowami.i bez patologii w składzie. Ja tez sie nie moge doczekac. Ogladanie z forumkiem repry i komentarze w tym temacie beda epickie.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l W dniu 27.08.2018 o 21:04, lukas_k96 napisał: Dlaczego nie powołano Teodorczyka Po co? O chłopie po transferze można powiedzieć jedyne to, że no zagrał w debiucie. A Bednarek zagrał 90 minut ostatnio w pucharze Anglii. Edytowane 29 sierpnia 20186 l przez _Be_
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l TurboIQ atakuje https://mobile.twitter.com/LaczyNasPilka/status/1034727223482306560 Edytowane 29 sierpnia 20186 l przez Bartg
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l jak w taki sposób Brzęczek zaczyna powołania, to nikt go w kadrze słuchał nie będzie. Jak nie dostanie fartem łatwej grupy eliminacyjnej do Euro, to będzie krótka przygoda z reprezentacją. Do tego ma chłop niefart bo środka obrony to on długo nie będzie miał na poziomie. Sam Glik to za mało Edytowane 29 sierpnia 20186 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 3 września 20186 l Boniek upublicznił raport po mundialu, jest ciekawie Cytat Raport: cały cykl przygotowań do Rosji był dobry, ale mikrocykl przed meczem otwarcia - zły Chodzi o zajęcia z 17 czerwca, czyli ostatni długi trening w Soczi przed wylotem na mecz z Senegalem. Te niespełna dwie godziny, podczas których zapadały decyzje o składzie na mecz otwarcia. Informacje o tym, że ten trening nie był dobrą próbą rzeczywistych możliwości i dał trenerowi błędne przekonanie, że warto wystawić z Senegalem ofensywny skład z jednym defensywnym pomocnikiem, już się podczas mundialu pojawiały. Wspomniany trening był bardzo udany, trener nie chciał go przedwcześnie przerywać. Arkadiusz Milik strzelił kilka goli i przypieczętował swoje miejsce w składzie (gdyby było inaczej, zagrałby Jacek Góralski). A w meczu z Senegalem Milik przepadł, "w trakcie rozgrzewki i podczas samego meczu nie był odpowiednio skoncentrowany, co przełożyło się na jakość jego gry" - czytamy w raporcie. U Kuby Błaszczykowskiego też nie udało się podczas decydującej próby w Soczi wyraźnie wychwycić, że piłkarz nie udźwignie wyzwania dwa dni później. Ale z raportu wynika, że problem z tym treningiem był znacznie poważniejszy. Zajęcia o 11, w ostrym słońcu i wysokiej temperaturze, mogły mieć tak dużą intensywność i objętość, że piłkarze się po nich nie zregenerowali w porę. Później podczas meczu z Senegalem "motorycznie niektórzy zawodnicy nie byli w optymalnej dyspozycji: J. Błaszczykowski, Ł. Piszczek, P. Zieliński, A. Milik, K. Grosicki. Wpływ na taką postawę zawodników mógł mieć właśnie ten pożegnalny trening w Soczi" - czytamy w raporcie o meczu z Senegalem.
Opublikowano 3 września 20186 l Ten raport. XD Lepsze i rzetelniejsze analizy widziałem na forumku w postaci pięknych infografik rysowanych w Paincie. Pan Prezes Boniek dobrze pisał, że "nie ma się czym podniecać". No nie ma - bo nic tutaj konkretnego nie ma w środku. A niby Nawałka taki dokładny.
Opublikowano 3 września 20186 l W porównaniu do tego co powiedział ostatnio Loew z Bierhoffem to ten raport to miałkie trociny. Przeganiał chłopów przez 4h i oni nie ogarnęli się przez dwa tygodnie mistrzostw? Chyba, że im gwoździe wbijali w kolana to przepraszam. Edytowane 3 września 20186 l przez da$io
Opublikowano 7 września 20186 l Polecam spojrzeć w Bio Hajto na Insta, chyba Grosicki mu je pisał po angelsku.
Opublikowano 7 września 20186 l 25 minut temu, krupek napisał: Polecam spojrzeć w Bio Hajto na Insta, chyba Grosicki mu je pisał po angelsku. Official accound Tomasz Hajto.Played for the Polish national team 62 caps#.Schalke 04 #Expert for Bundesliga Eurosport 2#Polsat Sport HEJTUJESZ BO JEST SUCKESFUL?
Opublikowano 7 września 20186 l Ooo, Kownacki nie pojechal na kadre bo mial pomagac u21 w kwalifikacjach do euro. No to wlasnie przepjerdalaja z wyspami owczymi 0:1. A wczoraj w ryj dostala tez kadra u19 i u20. Kto to tam zapewnial na forumku z nie mamy co sie martwic o mlodych a sukcesy pierwszej repry to dopiero przedsmak tego co nas czeka w przyszlych latach? XDDDD szejdj czy to byles ty? XDDD
Opublikowano 7 września 20186 l Taaa trzeba sprawdzić nowe opcje taktyczne, reca na lewej obronie tez praktycznie bez minut w tym sezonie, trzeba zrobić drina albo 6
Opublikowano 7 września 20186 l Ale rykłem jak zobaczyłem tą świnię co się nagrywała i krzyknęła "biało-czerwoni" Edytowane 7 września 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 7 września 20186 l nie zdążyłem na hymny. czy insignie znowu dali najwyższego dzieciaka?