Opublikowano 11 października 20186 l Ja pizgam ta obrona XDDD Bednarek z glikiem stoja jak pisdy w linii a kurzawa schodzi i biegnie za Bernardo Silva xDDDD Osmiele sie powiedziec ze jestesmy chuyowi jak snieg w pazdzierniku ale pewnie zaraz szejdj mnie wyjasnie ze nie ma co sie podniecac poltowarzyskim meczem i ze brzeczek cwiczy milion wariantow xDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 11 października 20186 l Stoimy w rozkroku i rukają nas jak chcą. Można się rozejść i wrócić za kilka lat. Edytowane 11 października 20186 l przez Matriks_1111
Opublikowano 11 października 20186 l Kur wa Blaszczykowski z Grosickim na ratunek xDDDD Cristiano z nerwow pewnie wylaczyl telewizor
Opublikowano 11 października 20186 l Myślę, że Ronaldo swoje nerwy ma teraz skierowane na inne kwestie.
Opublikowano 11 października 20186 l Jak ktoś się mocno wzdryga na powodu nieobecności Lewandowskiego w konkursie Złotej piłki to dzisiaj ma odpowiedź na to zagadnienie. Tak, wiem, nie widać go bo gra z tyłu...dla drużyny...
Opublikowano 11 października 20186 l Powiem tak tu trzeba trenera z autorytetem a nie jakiegoś stryjka
Opublikowano 11 października 20186 l 1 minutę temu, ragus napisał: Myślę, że Ronaldo swoje nerwy ma teraz skierowane na inne kwestie. Ale by pobronil takiego k l i e n t a co?
Opublikowano 11 października 20186 l 4 minuty temu, da$io napisał: Jak ktoś się mocno wzdryga na powodu nieobecności Lewandowskiego w konkursie Złotej piłki to dzisiaj ma odpowiedź na to zagadnienie. Tak, wiem, nie widać go bo gra z tyłu...dla drużyny... Ronaldo tez niewidoczny i jakos sie nie czepiasz
Opublikowano 11 października 20186 l 1 minutę temu, Mejm napisał: Ale by pobronil takiego k l i e n t a co? jeszcze jak, dużo pieniążków
Opublikowano 11 października 20186 l "Zrob cos 1 na 1" xD hajto chyba zapomnial jakimi technicznymi kalekami sa polacy.
Opublikowano 11 października 20186 l 10 minut temu, schabek napisał: Kur wa Blaszczykowski z Grosickim na ratunek xDDDD Cristiano z nerwow pewnie wylaczyl telewizor Co tam krzyczles?