Opublikowano 15 października 20186 l 3 godziny temu, krupek napisał: Wniosek prosty, są słabi jak pasztetowa. Pasztetowa od Dudy słaba?
Opublikowano 15 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Stary, ale chyba stanie sie moja pomeczowa tradycja. Tylko trzeba bedzie wiek edytowac.
Opublikowano 15 października 20186 l kurcze trochę tęskniłem za tym folklorem związanym z polską reprą tak w stylu 2004-2008 xD
Opublikowano 15 października 20186 l No tak 2003-2014 bym powiedział, wolni jak keczap byli. I te stroje Puma z husarią xd Edytowane 15 października 20186 l przez krupek
Opublikowano 15 października 20186 l Jesli zaczyna sie tesknienie za wasatym engelem, hajto kur.wiacym z autokaru na dziennikarzy, mudzinem z importu zapewniajacym na awans i lesnymi dziadami w studio rozpamietujacymi wemblej, gorskiego i mecz na wodzie to z obecna kadra musi byc fatalnie xD
Opublikowano 15 października 20186 l Godzinę temu, krupek napisał: I te stroje Puma z husarią xd Jedne z najładniejszych koszulek w historii polskiej reprezentacji.
Opublikowano 15 października 20186 l Zayebiste były. Moja ulubiona koszulka do grania w piłkę w tamtych czasach
Opublikowano 15 października 20186 l Wieśniackie strasznie, przerost formy nad treścią, jak kibicowskie dla klubu kibica, albo dzisiejsza odzież patriotyczna. Adidasa stroje to było coś.
Opublikowano 16 października 20186 l No tak, bo miały na sobie część historii Polski z której można być dumnym, faktycznie wieśniackie, pomyliłem się. Zaściankowe i w ogóle
Opublikowano 16 października 20186 l Ja nie mówię, że nie można być dumnym, wręcz przeciwnie, można, bo jest z czego Bardziej mi tu chodzi o wykonanie i styl, bez gustu. Wolę minimalizm w strojach sportowych i dla mnie orzeł na piersi jest wystarczający. Swoją drogą, dumę się chyba nosi w sobie, dla siebie, a nie dla pokazu.
Opublikowano 16 października 20186 l te z husarią nie były złe, jedna z pierwszych oryginalnych koszulek jakie miałem w ogóle, także jest do nich sentyment
Opublikowano 16 października 20186 l Już był pocieszki, że Polska nie taka chujowa, bo przecież Anglia i Niemcy też spadną do dywizji B. No nie bardzo
Opublikowano 16 października 20186 l Mnie rozsmieszyla wypowiedz Borka w misji futbol, ze "no spadniemy do nizszej grupy, wrocimy, spadniemy, wrocimy". Typ mysli, ze na B sie skonczy xD
Opublikowano 16 października 20186 l No nie wiem, nie postawiłbym pieniążków na to, że wylądujemy w dywizji C
Opublikowano 17 października 20186 l Dwa lata temu jak byliśmy na poziomie repry niemiec to ok super, a w 2018 nagle wstyd hańba nie wracajcie do domów
Opublikowano 17 października 20186 l 14 godzin temu, Yakubu napisał: No nie wiem, nie postawiłbym pieniążków na to, że wylądujemy w dywizji C może ze złotych paczek coś nam wypadnie dobrego
Opublikowano 17 października 20186 l Ech, Borka to można sobie posłuchać jak gada o ekstraklapie. Jest tak głęboko w dupach reprezentantów ze aż szkoda słuchać bo wiadomo ze bedzie bronił jak może bo jeszcze Zibi się obrazi.
Opublikowano 19 października 20186 l No, teraz to juz pewna wygrana kwalifikacji do ME, co najmniej trzecie miejsce na turnieju i oczywiscie powrot do dywizji A LN. Dziekuje pan pzpn. https://sport.radiozet.pl/Pilka-nozna/PZPN-ograniczy-mediom-dostep-do-pilkarzy-reprezentacji-Polski
Opublikowano 24 października 20186 l jak szczęsny ciśnie z krychy xdddddd "No, Radja też by chciał teraz sobie w Rosji pograć" Edytowane 24 października 20186 l przez ragus