Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, krupek napisał:

Wniosek prosty, są słabi jak pasztetowa.

Pasztetowa od Dudy słaba? 

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

bxy4CmI.jpg

w 100% popieram

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

i jeszcze podwyżka dla siatkarzy/skoczków

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Stary, ale chyba stanie sie moja pomeczowa tradycja. Tylko trzeba bedzie wiek edytowac.

1529873307_lmisky_600.jpg

Opublikowano

kurcze trochę tęskniłem za tym folklorem związanym z polską reprą tak w stylu 2004-2008 xD

Opublikowano

No tak 2003-2014 bym powiedział, wolni jak keczap byli.

I te stroje Puma z husarią xd

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Jesli zaczyna sie tesknienie za wasatym engelem, hajto kur.wiacym z autokaru na dziennikarzy, mudzinem z importu zapewniajacym na awans i lesnymi dziadami w studio rozpamietujacymi wemblej, gorskiego i mecz na wodzie to z obecna kadra musi byc fatalnie xD

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

I te stroje Puma z husarią xd

Jedne z najładniejszych koszulek w historii polskiej reprezentacji.

Opublikowano

Zayebiste były. Moja ulubiona koszulka do grania w piłkę w tamtych czasach :fsg:

Opublikowano

Wieśniackie strasznie, przerost formy nad treścią, jak kibicowskie dla klubu kibica, albo dzisiejsza odzież patriotyczna.

Adidasa stroje to było coś.

Opublikowano

No tak, bo miały na sobie część historii Polski z której można być dumnym, faktycznie wieśniackie, pomyliłem się. Zaściankowe i w ogóle :nuke:

Opublikowano

Ja nie mówię, że nie można być dumnym, wręcz przeciwnie, można, bo jest z czego Bardziej mi tu chodzi o wykonanie i styl, bez gustu. Wolę minimalizm w strojach sportowych i dla mnie orzeł na piersi jest wystarczający.

Swoją drogą, dumę się chyba nosi w sobie, dla siebie, a nie dla pokazu.

Opublikowano

te z husarią nie były złe, jedna z pierwszych oryginalnych koszulek jakie miałem w ogóle, także jest do nich sentyment 

Opublikowano

Już był pocieszki, że Polska nie taka chujowa, bo przecież Anglia i Niemcy też spadną do dywizji B. No nie bardzo :nosacz3:

Opublikowano

Mnie rozsmieszyla wypowiedz Borka w misji futbol, ze "no spadniemy do nizszej grupy, wrocimy, spadniemy, wrocimy". Typ mysli, ze na B sie skonczy xD

Opublikowano

No nie wiem, nie postawiłbym pieniążków na to, że wylądujemy w dywizji C

Opublikowano

A ja, jezely pany pozwoly, z przyjemnoscio

Opublikowano

Dwa lata temu jak byliśmy na poziomie repry niemiec to ok super, a w 2018 nagle wstyd hańba nie wracajcie do domów

Opublikowano

Ciagle jestesmy na poziomie Niemiec bo obie druzyny spadaja :kaz:

Opublikowano
14 godzin temu, Yakubu napisał:

No nie wiem, nie postawiłbym pieniążków na to, że wylądujemy w dywizji C

może ze złotych paczek coś nam wypadnie dobrego

Opublikowano

Ech, Borka to można sobie posłuchać jak gada o ekstraklapie. Jest tak głęboko w dupach reprezentantów ze aż szkoda słuchać bo wiadomo ze bedzie bronił jak może bo jeszcze Zibi się obrazi. 

Opublikowano

jak szczęsny ciśnie z krychy xdddddd

"No, Radja też by chciał teraz sobie w Rosji pograć"

Edytowane przez ragus

Opublikowano

To też dobre.