Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurcze trochę tęskniłem za tym folklorem związanym z polską reprą tak w stylu 2004-2008 xD

Opublikowano

Jesli zaczyna sie tesknienie za wasatym engelem, hajto kur.wiacym z autokaru na dziennikarzy, mudzinem z importu zapewniajacym na awans i lesnymi dziadami w studio rozpamietujacymi wemblej, gorskiego i mecz na wodzie to z obecna kadra musi byc fatalnie xD

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

I te stroje Puma z husarią xd

Jedne z najładniejszych koszulek w historii polskiej reprezentacji.

Opublikowano

No tak, bo miały na sobie część historii Polski z której można być dumnym, faktycznie wieśniackie, pomyliłem się. Zaściankowe i w ogóle :nuke:

Opublikowano

Ja nie mówię, że nie można być dumnym, wręcz przeciwnie, można, bo jest z czego Bardziej mi tu chodzi o wykonanie i styl, bez gustu. Wolę minimalizm w strojach sportowych i dla mnie orzeł na piersi jest wystarczający.

Swoją drogą, dumę się chyba nosi w sobie, dla siebie, a nie dla pokazu.

• Plusik 1
Opublikowano

Mnie rozsmieszyla wypowiedz Borka w misji futbol, ze "no spadniemy do nizszej grupy, wrocimy, spadniemy, wrocimy". Typ mysli, ze na B sie skonczy xD

Opublikowano
14 godzin temu, Yakubu napisał:

No nie wiem, nie postawiłbym pieniążków na to, że wylądujemy w dywizji C

może ze złotych paczek coś nam wypadnie dobrego

Opublikowano (edytowane)

jak szczęsny ciśnie z krychy xdddddd

"No, Radja też by chciał teraz sobie w Rosji pograć"

Edytowane przez ragus