Opublikowano 25 października 20186 l Dobre dobre tylko Pol dzban nie ogarnia prowadzenia. Natomiast uczestniczy pierwszego rzędu xd Mateusz Borek, lat 45, jestem alkoholikiem Edytowane 25 października 20186 l przez ragus
Opublikowano 25 października 20186 l No stare chlopy sie bawia bo maja kontrakt podpisany i ich marketingowcy wpier.dolil na mine (chyba, ze to ich firma ale efekt podobny). Jednak slynnego pier.dolenia o czystosci owlosienia i uczesaniu nie brzebilo.
Opublikowano 6 listopada 20186 l Karuzela jedzie dalej Matynia i Buksa Program 100 graczy na 100 lecie niepodległości trwa. Matynia myślę spokojnie może rywalizować w kategorii "Najbardziej z dupy powołanie do reprezentacji" z Andrzejem Jaskotem, który dostał powołanie będąc rezerwowym Aluminiun Konin (ówczesna 2 liga). Pamiętajcie jak kiedyś będziecie dzieci uczyć grać w piłkę to od razu lewa noga i lewa obrona, powołanie do kadry pewne. Edytowane 6 listopada 20186 l przez Bartg
Opublikowano 6 listopada 20186 l Co tu się spodziewać od treneiro który uważa że w przegranych meczach z Włochami i Portugalią zdecydowały NIUANSE??? Poza tym Błaszczykowski robi mu "atmosferę" bo jest bardzo ważny poza boiskiem. Masakra
Opublikowano 6 listopada 20186 l Ze zgrupowania na zgrupowanie wygląda to coraz gorzej. Brzęczek nawet już się nie kryje, że kryterium regularnej gry nie jest dla niego najważniejsze.
Opublikowano 15 listopada 20186 l 23min czystej beki. Brakuje tylko baby z broda. Kadra za Brzeczka jest gorsza niz za Smudy
Opublikowano 15 listopada 20186 l Bylo ciekawie jak hajto zaczal "a pamietasz sklad...". Ale to borek dopowiedzial czechow.
Opublikowano 15 listopada 20186 l To ten mecz teraz leci? (pipi)a właśnie sobie oglądałem Lucky Luka na Filmboksie Edytowane 15 listopada 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 15 listopada 20186 l kto i po co kazał im w taki sposób wykonywać rzuty wolne, to jest jakiś Janusz taktyki. Mamy słabych piłkarzy, grających w słabych klubach, plus Lewandowski w niezłej formie, i Zieliński słaby piłkarz z niezłego klubu. Jedyna opcja to trener czarodziej, a nie kolejny wygrany w zdrapce
Opublikowano 15 listopada 20186 l XD Jak juz nawet forumowi obroncy kadry wywiesili biala flage to wiedz ze cos sie dzieje TYLKO PRZYPOMINAM O OBOWIAZKU KAZDEGO PRAWDZIWEGO POLAKA
Opublikowano 15 listopada 20186 l Oni chyba graja nawet gorzej niz na mundialu a myslalem ze aie nie da ::
Opublikowano 15 listopada 20186 l Fajnie umieją klepnąć z pierwszej piłki, szkoda tylko, że w niemal każdej takiej akcji prędzej czy później, znajduje się ktoś kto to spyerdoli
Opublikowano 15 listopada 20186 l Dobrze że poświęciłem czas na bieganie za indiańskim tytoniem po lasach w rdr zamiast na ten mecz
Opublikowano 15 listopada 20186 l W czasie meczu miałem nieodpartą ochotę odpalić cinematic mode w RDR2, a... to już wiele mówi o poziomie gry reprezentacji. Edytowane 15 listopada 20186 l przez Cedric
Opublikowano 15 listopada 20186 l Ciesze sie ze zylem kiedy chociaz przez chwile polska reprezentacja byla w pierwszej 10 rankingu fifa
Opublikowano 15 listopada 20186 l Tracenie czasu na mecze kadry o pietruszkę gdzie gra się z musu, bo trzeba. Są lepsze sposoby na spędzenie prawie dwóch godzin.
Opublikowano 15 listopada 20186 l Co mecze polski? Grają jak grają czyli nijak. Teraz to skoki kurła! Tylko to się liczy.
Opublikowano 16 listopada 20186 l Jak ktoś przegapił https://sport.tvp.pl/39974841/polska-czechy-ale-kiks-jak-robert-lewandowskiego-tego-nie-trafil