Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdarza się najlepszy, aczkolwiek nie wiem, czego on tam szukał na murawie, bo piła była opadająca i się po prostu odbiła, ewentualnie musnęła kogoś po drodze.

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Żenada. Z każdym kolejnym meczem grają coraz gorzej, Brzęczek kompletnie się gubi i generalnie chyba nie za bardzo wie co robi. Nie mamy wybitnych piłkarzy (z wyjątkami), ale Nawałka umiał to ogarnąć i zrobić z tego materiału całkiem solidną drużynę. Brzęczek w pół roku zniszczył wszystko - spadliśmy z dywizji A, spadliśmy w rankingu i nie zdziwię się, jeśli przerżniemy eliminacje. Aha, Zieliński to nie jest gość na miano lidera reprezentacji - mówiłem to miesiąc temu i im szybciej wszyscy to zrozumieją tym lepiej dla niego i przede wszystkim kibiców. 

Opublikowano

Mi tam sie wydaje ze na posade druzyny ktora jest w top 10 swiatowego futbolu IDEALNIE sie nadaje trener wisly plock wiec wybor byl dobry :yakubu:

Obstawiamy wynik w porto? 6:0? Ma grac wogole Ronaldo czy dalej nie traktuje powaznie kraju w ktorym musial grac w lidze mistrzow przy pustym stadionie?

Opublikowano

już im polska śmierdzi, yebani sezonowcy

czesiek po takiej pierwszej połowie to się chyba już szykuje na posadę brzrzrzrzrzęczka

Opublikowano

Tak ostatnio mi sie przypomniala pewna prawidlowosc. Kadry sprzed 10-15 lat sr.aly po gaciach w meczach punkty ale jak byl jakis ogorkowy mecz to i z Wlochami czy Portugalia potrafili wygrac. Nie bylo strestu czy meczu o cos to sie jakos chlopaki luzowali. A ta kadra teraz nawet jak o pietruche gra to jakby za kare. Mentalnosc sie zmienila czy zera na koncie? #krzystofiakza6mlnnieprzejdzie.

Opublikowano

Juz to w misji futbol wyjasniali. Pogubiony troche ten Brzeczek, ale z taka kupa lajna jaka sa nasi kopacze to nie wiem kto by sobie poradzil, pewnie jeno Franc xD.

Opublikowano
25 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Mam nadzieje ze dzis Zibi powie Adios Wuja !

Nie zwolni, bo drugiego tak taniego trenejro nie znajdzie. 

Opublikowano

Już mnie męczy ta nagonka. Wymagania jakbyśmy byli jakąś potęgą jak Niemcy czy Hiszpania, a nie czkej... xd

Wygrywają to wygrywają, przegrywają to przegrywają. Na (pipi) strzępić ryja

Opublikowano
8 minut temu, Yakubu napisał:

Remisują to remisują, przegrywają to przegrywają. 

teraz dobrze