Opublikowano 16 listopada 20186 l Zdarza się najlepszy, aczkolwiek nie wiem, czego on tam szukał na murawie, bo piła była opadająca i się po prostu odbiła, ewentualnie musnęła kogoś po drodze.
Opublikowano 16 listopada 20186 l 4 minuty temu, krupek napisał: aczkolwiek nie wiem, czego on tam szukał na murawie
Opublikowano 16 listopada 20186 l Żenada. Z każdym kolejnym meczem grają coraz gorzej, Brzęczek kompletnie się gubi i generalnie chyba nie za bardzo wie co robi. Nie mamy wybitnych piłkarzy (z wyjątkami), ale Nawałka umiał to ogarnąć i zrobić z tego materiału całkiem solidną drużynę. Brzęczek w pół roku zniszczył wszystko - spadliśmy z dywizji A, spadliśmy w rankingu i nie zdziwię się, jeśli przerżniemy eliminacje. Aha, Zieliński to nie jest gość na miano lidera reprezentacji - mówiłem to miesiąc temu i im szybciej wszyscy to zrozumieją tym lepiej dla niego i przede wszystkim kibiców.
Opublikowano 17 listopada 20186 l I co, Kowal pogrilowal cos czy dopa zamknieta tak samo wtedy kiedy byl Brzeczek?
Opublikowano 18 listopada 20186 l Mi tam sie wydaje ze na posade druzyny ktora jest w top 10 swiatowego futbolu IDEALNIE sie nadaje trener wisly plock wiec wybor byl dobry Obstawiamy wynik w porto? 6:0? Ma grac wogole Ronaldo czy dalej nie traktuje powaznie kraju w ktorym musial grac w lidze mistrzow przy pustym stadionie?
Opublikowano 18 listopada 20186 l Lewandowski też http://www.sport.pl/pilka/7,65037,24178605,portugalia-polska-lewandowski-wraca-do-monachium.html Afront ze strony niewidzialnej kępki trawy przechylił czarę goryczy.
Opublikowano 19 listopada 20186 l Peszko wrócił do gry i odbudowuje formę w IV lidze, na eliminacje do Euro będzie gotowy.
Opublikowano 19 listopada 20186 l W dniu 16.11.2018 o 08:03, Bartg napisał: Jak ktoś przegapił https://sport.tvp.pl/39974841/polska-czechy-ale-kiks-jak-robert-lewandowskiego-tego-nie-trafil Jak piłka nie stoi w miejscu to już nie tak łatwo trafić.
Opublikowano 19 listopada 20186 l Ta jego mina potem jest bezcenna xd Szkoda tej akcji, ładnie wyszła.
Opublikowano 20 listopada 20186 l Wiem że nikogo, ale młodzieżówka w barażu o ME u21 prowadzi po 25 minutach 3:0 w pierwszym meczu przegrała 1:0
Opublikowano 20 listopada 20186 l już im polska śmierdzi, yebani sezonowcy czesiek po takiej pierwszej połowie to się chyba już szykuje na posadę brzrzrzrzrzęczka
Opublikowano 20 listopada 20186 l Tak ostatnio mi sie przypomniala pewna prawidlowosc. Kadry sprzed 10-15 lat sr.aly po gaciach w meczach punkty ale jak byl jakis ogorkowy mecz to i z Wlochami czy Portugalia potrafili wygrac. Nie bylo strestu czy meczu o cos to sie jakos chlopaki luzowali. A ta kadra teraz nawet jak o pietruche gra to jakby za kare. Mentalnosc sie zmienila czy zera na koncie? #krzystofiakza6mlnnieprzejdzie.
Opublikowano 20 listopada 20186 l Juz to w misji futbol wyjasniali. Pogubiony troche ten Brzeczek, ale z taka kupa lajna jaka sa nasi kopacze to nie wiem kto by sobie poradzil, pewnie jeno Franc xD.
Opublikowano 20 listopada 20186 l 25 minut temu, Wojtas1986 napisał: Mam nadzieje ze dzis Zibi powie Adios Wuja ! Nie zwolni, bo drugiego tak taniego trenejro nie znajdzie.
Opublikowano 20 listopada 20186 l Już mnie męczy ta nagonka. Wymagania jakbyśmy byli jakąś potęgą jak Niemcy czy Hiszpania, a nie czkej... xd Wygrywają to wygrywają, przegrywają to przegrywają. Na (pipi) strzępić ryja
Opublikowano 20 listopada 20186 l 8 minut temu, Yakubu napisał: Remisują to remisują, przegrywają to przegrywają. teraz dobrze