Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Yakubu napisał:

Zmęczyli Macedończyków w pierwszej połowie, wszedł świeży Krzysiek i wyjaśnił mecz. Brzęczi król. Dwie wygrane na trudnych terenach i win z najtrudniejszym przeciwnikiem w Wawce. No Brzęczi kozaczi wchuy. Euro jest nasze

Dokładnie, Brzęczek pięknie zaczyna, lepszy trener od Nawałki IMO, wróżę wielki sukces. Cieszą trzy punkty na trudnym terenie.

• Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oby Brzeczek zabral do warszawy pokazna beczulke soli emskiej bo bedzie musial czyms natrzec dopy pilkarzy po tym ruchaniu jakie zafunduje im Izrael.

Opublikowano

Na forum jak zwykle sie nie podoba wszystko. Mecz bardzo dobry w wykonaniu polski. Zacznijmy od tego ze w europie nie ma juz slabych druzyn. Teren macedonski jest trudny dla kazdego. Podobno w '78 zremisowala tam brazylia a brazylia nie remisuje z byle kim. Gra polakow wreszcie mogla sie podobac, gralismy skladnie , duzo ruchu bez pilki, zagran z pierwszej pilki. Widac bylo potencjal. Mielismy zdecydowana przewage, to bylo kontrolowane 1:0. Bramka z przewrotki przypomniala mi lige mistrzow i slynny strzal Garetha Bale. Wydaje mi sie ze z taka gra jestesmy aktualnie jedna z czolowych druzyn europy i w kazdym meczu to udawadniami. Mysle ze Brzeczek zamknal mordy hejterom tym meczem. A bedzie tylko lepiej. Styl gry wreszcie jest przyjemny dla oka i moze podobac sie kibicom. No chcialbym ale nie ma sie do czego przyczepic. Powiem tak, brawo Jurek!

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Haha 4
Opublikowano

Ten trudny teren w Macedoni wziął aię chyba z tego, że cięzko było tam wylądalować samolotem pod ostrzałem kamieniami przez tubylców, a potem dotrzeć na stadion drogami gruntowymi.

Gra naszej kadry jest obecnie tak ch.ujowa, brzydka i niezorganizowana, że jakby Wawrzyniak wrócił to byłby wzmocnieniem. Jeszcze wczoraj co niektórym tak się nie chciało, że żenada aż się wylewała z ekranu.

Opublikowano

Ta Macedonia to nie taki ogórek. W ostatnich latach męczyli się z nimi Włosi, Hiszpanie i Izraelczycy, a my na luziku ich pyknęliśmy bez spinki. Ahh Brzęczaczi:wub:

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, areka napisał:

A tam pierdo.lenie. Kiedy Polska miała jakikolwiek styl? Za nawałki? No pokazali jacy są dobrzy. Zwłaszcza z Japonią. Wolę trzy punkty niż jakikolwiek styl. Teraz bramka z dupy z żydkami i 21 punktów w czterech meczach! Brawo Brzęczek!

XD

Widziałeś ile teraz drużyn gra na Euro 2020? Awans to żadne osiągnięcie. Nawet wyjście z grupy nie jest niczym wielkim.

Jeśli mam wybór, to  wolę obejrzeć mecz  Portugalia v Szwajcaria, a wynik Orłów Brzdęczka sprawdzić na live score. 

Edytowane przez chris85
  • Plusik 1
Opublikowano
17 minut temu, areka napisał:

A tam pierdo.lenie. Kiedy Polska miała jakikolwiek styl? Za nawałki? No pokazali jacy są dobrzy. Zwłaszcza z Japonią. Wolę trzy punkty niż jakikolwiek styl. Teraz bramka z dupy z żydkami i 21 punktów w czterech meczach! Brawo Brzęczek!

No nie mam nic przeciwko drugiej grecji z euro z tym ze oni w chu.jowym stylu pokonywali najlepsze druzyny europy nie lamusow jak macedonia albo łotwa :yao:

• Haha 1
Opublikowano

No cóż, przez ostatnie 30-lat rację mieli malkontenci, którzy narzekali na styl gry, a zwycięstwa 1:0 , po męczeniu buły z reprezentacją Naddniestrza, wywoływały u nich głośne obawy, że mecze z średniakami czy topowymi przeciwnikami o stawkę większą niż honor, to będą wciry. Patrz Kolumbie, Ekwadory, Chorwacje, Senegale i reszta tałatajstwa, która wygrywała z nami mecze na turniejach.

Wydaje mi się, że przez następne 30 lat będzie podobnie i malkontenci będą się uśmiechać pod Januszowym wąsem. Plus nie porównujmy tej Polski do Grecji, Hellada łączyła szczęście z bardzo dobrą grą obronną. Ich defensywa naprawdę w 2004 dawała radę, a u nas?