Hubert249 4 276 Opublikowano 8 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2019 TAK się gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 8 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2019 oni mogą mieć styl jaki chcą, ale niech Zieliński skoncentruje się na przyjęciu piłki i podaniu, a jak straci, to niech chociaż udaje, że go to obchodzi, a nie spuszcza łba i staje. Bo to ani z taktyką, ani ze stylem nie ma nic wspólnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2019 12 minut temu, Blaise napisał: No cóż, przez ostatnie 30-lat rację mieli malkontenci, którzy narzekali na styl gry, a zwycięstwa 1:0 , po męczeniu buły z reprezentacją Naddniestrza, wywoływały u nich głośne obawy, że mecze z średniakami czy topowymi przeciwnikami o stawkę większą niż honor, to będą wciry. Patrz Kolumbie, Ekwadory, Chorwacje, Senegale i reszta tałatajstwa, która wygrywała z nami mecze na turniejach. Wydaje mi się, że przez następne 30 lat będzie podobnie i malkontenci będą się uśmiechać pod Januszowym wąsem. Plus nie porównujmy tej Polski do Grecji, Hellada łączyła szczęście z bardzo dobrą grą obronną. Ich defensywa naprawdę w 2004 dawała radę, a u nas? No na euro 2016 nasza obrona nie dawala rady? Pamietam ze dziwnie sie ogladalo ten turniej. Tak bez meczu otwarcia, o wszystko i o honor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 8 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2019 Wiesz co, ja mam mieszane odczucia odnośnie gry polskich obrońców na Euro 2016. To znaczy, zaje.biście wspominam ten turniej, jarałem się każdym meczem, czuję sympatię do tamtej kadry, jednak na chłodno uważam, że potencjał piłkarski został zmitrężony przez ostrożność Nawałki i to, że nie nauczył Reprezentacji szanować wyniku. Jeśli chodzi o grę obrony, to mnie w pamięci pozostaje po pierwsze- świetna gra Fabiańskiego- i to jest w sumie typowe, że nasz bramkarz zawsze na turnieju ratuje nam dupę i broni w każdym meczu kilka pewniaków. A druga rzecz, to świetny turniej Pazdana. Tyle że przypomnij sobie jego grę- on się źle ustawiał i potem robił te kosmiczne wślizgi, tudzież inne efektowne interwencje, dosłownie w ostatniej chwili. I tak jak biłem mu za to brawo, to uważam, że on popełniał błędy a potem je spektakularnie naprawiał. Pozostawało to bez konsekwencji, ale taką grę obronną uważam za mega ryzykowną i szczerze mówiąc, to nie wiem, czy w związku z tym można mówić, że obrona dawała radę. W porównaniu z defensywą na innych turniejach na pewno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2019 W poniedziałek przydałby się zimmy prysznic, bo jeszcze ze 2 wymęczone 1:0 w tej grupie śmierci i Wuja zrzuci Górskiego z piedestału. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Podziwiam niektórych, odrzucanie faktów to jakaś nasza choroba narodowa. Przecież ta wygrana ze słabym zespołem była absolutnie przypadkiem. Zero planu, zero inicjatywy i pomysłu. Oni się męczyli na tym boisku. Brzęczek po prawie roku pracy z kadrą jest dalej w lesie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 (edytowane) Większość naszych bije się w pierś i wstyd im za to, że pokazują taki futbol. Nikt nie chwali i nie staje w obronie Brzdęczka, widac jak na dłoni, że brakuje im radości z gry. Mam w szafie dwie meczówki, byłem na 4 meczach o punkty, ale życzę im z całego serca, żeby dostali od Izraela taki wpier.dol jak kiedyś od Duńczykow. Edytowane 9 czerwca 2019 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Kadencja Wuji to czas stracony, jesteśmy spychani w odmęty ekstraklasowego parafutbolu, wszyscy wyglądają jakby cofnęli się w rozwoju i zaraz jedynym co będą potrafić to laga na chaos od pierwszej minuty. Niestety dla wszystkich, Brzęczi ma też furę szczęścia, co w połączeniu z jakimś warsztatem mogłoby być jego zaletą, a tak jest tylko podkładką dla pzpnu do trzymania się opcji oszczędnościowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 (edytowane) A ja im życzę żeby wygrali 3:0 po super grze Krzysiu dwie brameczki, Robert dwie asysty i Grzesiu w okienko z trzydziestu metrów, albo po rajdzie przez pół boiska. Edytowane 9 czerwca 2019 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Boniek to zazdrosny rudzielec, który specjalnie wybrał paratrenera Jerry'ego Buzera, aby sabotował prowadzenie kadry, tak by nie dopuścić najlepszego piłkarza (a może i człowieka) w historii Polski, RL9, do zdobycia Złotej Piłki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Najlepszy to jest Pistolero Pio PIo Pio Pio, a nie jakiś tam Lewandowski czy inny Mecwaldowski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Najśmieszniejsze jest to, że Lewy, Zieliński, Grosicki czy Krychowiak graja ze sobą 50 raz, a nadal nie sa w stanie regularnie wymienić trzech celnych podań. Przy braku pomyslu na gre powinni z automatu się rozumiec, a co mecz wyglądaja jakby grali ze sobą pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Ale Krycha to powinien dostać swoją stronę na filmwebie za to złapanie się za jaja przy ręce Bednarka. Średnio z duchem fair play, ale kreatywność i przytomność umysłu godne podziwu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 Kurde jak tak wczoraj sie patrzylo na gre portugalii to troche tak smutno po meczu polski mi sie zrobilo. Ile to klas wyzej poziom aktualnie. A na euro jak rowny z rownym bylo Wydaje mi sie ze Brzeczka masturbacyjnym marzeniem jest zrownac repre do poziomu jego wisly plock. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 Stawiam 2:0 dla amatorow macy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 Dziś Wielki Krzyś Piątek strzela dwie brameczki i używa swoich pistoletów, tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 Izrael coś tam gra, a polska strzela bramkę z macedonią a później się broni pół meczu. Realnie remis, bo grosicki jednak z saitamą robią rugby na przeciwnikach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 45 minut temu, Rozi napisał: Dziś Wielki Krzyś Piątek strzela dwie brameczki i używa swoich pistoletów, tak będzie. Uzyje pistoletów i zostanie posądzony o antysemityzm i nawiązania do rozstrzeliwania żydów podczas holocaustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 Kusi kurs 6.20 na Izrael., ale z taką drewnianą grą pewnie skończy się remisem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 Ja postawilem 5.92 na stsie Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 Ciekawe czy Brzekol da szanse innym pomocnikom czy nadal najchuyowsze trio w historii pilki noznej czyli Zielu, Krycha i Klich. A no i jeszcze jak wyjdzie z jednym napadziorem to na miejscu Zibiego wypyerdolilbym go jeszcze przed meczem. A tutaj wspaniale bingo o naszym fantasiscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 Już było gdzieś mówione, że Lewy i Pio od początku grają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 W misji futbol w jedenstkach Szpakowskiego i Rudzkiego. Ale wuja wie lepiej, pewnie poslucha Borka. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 Co za daln, znowu kombinacje z Bereszynskim i przez to nie mamy ani optymalnego kopacza ani na prawej ani na lewej. Musiala zabolec wuja ta wypowiedz Rybusa. Za to Zielu skrzydlo, dzisiaj to juz bankowo uwolni potencjal Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 10 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2019 bereszyński za nim będzie miał roboty w tym meczu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi