Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano

Nicht schiessen!

Tak to jest jak Austriak rządzi Zydami

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Idziemy po majstra :banderas: to the moon! 

Opublikowano

Kadzior jak wyje.bal w strone trybun, wszystkich zostawil z tylu, nikt za nim nie biegnie xD Ta chemia w kadrze.

Opublikowano

Mowil Grosik w piatek, ze bedzie tylko lepiej? I co? I CO?

Opublikowano

No jak juz nawet Milik daje dobra zmiane to koniec swiata nadchodzi

Opublikowano

Patrzecie teraz, bedzie 5.

Opublikowano

No ten Izrael jest cienki jak pasztetowa za 1,60, ale chęci do gry i zaangażowania naszym nie można odmówić. 

Opublikowano
1 minutę temu, krupek napisał:

No ten Izrael jest cienki jak pasztetowa za 1,60, ale chęci do gry i zaangażowania naszym nie można odmówić. 

Przeciwnik dziś słabi ale jak mówisz w końcu naszym się chciało

Opublikowano

Teraz inne państwa będą myślały, że Polska znowu gromi i 12 pkt po 4-ch meczach XD

Opublikowano

Ale Pio nie wystrzelił z rewolwerów :/ Może i dobrze w sumie, bo by się psychopaci ze śliny nie wytarli.

Opublikowano

Słowenia we wrześniu zweryfikuje wielkość kadry:kaz:

Opublikowano

za taki mecz to należy im się srogi opie,rdol bo dopiero teraz widać różnicę jak na dłoni, że większość poprzednich meczy przetruchtali na wy(pipi)ce a jak media na nich się obsrały po meczu z macedonią to wzięli się w garść

Opublikowano

Czy Polska wygra grupę z kompletem zwycięstw i bez straty bramki? TAK - wyślij SMS o treści PIO na numer 2020, NIE - wypierdalaj defetysto

Opublikowano
1 godzinę temu, Grabek napisał:

ale widac ze nowe przepisy respektuja przy karnym - bramkarz prawie na 5m wydreptal ale sedzia doopa cicho xd

Bo i tak strzelił. Gdyby bramkarz obronił, to pewnie byłaby powtórka, aż IZRAELCZYK by zrozumiał czego nie wolno robić.

Opublikowano

mówią, że hejt jest negatywny, a tu jeśli chodzi o naszą kadrę to jest pozytywny. Oni potrafią poprawne na pełnej spotkanie zagrać tylko po fali hejtu

Opublikowano

W piątek krytykowałem, dzisiaj wypada pochwalić. Wreszcie zagraliśmy na miarę oczekiwań. Była walka, była zaangażowanie, momentami piłka ładna dla oka. Ja wiem, że to tylko Izrael i nie ma się co podpalać, ale mam nadzieję, że ten styl utrzymamy na dłużej. Nasza kadra musi grać z dwójką napastników i Zielińskim jako skrzydłowym. 

Opublikowano

ŁNP niepotrzebnie dorzuciło do pieca.

Opublikowano

Ale co tu zrobić, jak Polacy byli w gazie?

88 minutę też mogli sobie darować :/

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

No jak w ogóle nasi mogli STRZELAĆ gole, zupełnie nie na miejscu zachowanie naszych piłkarzy. 

Opublikowano

comment_GKWK9HcYuQAIzFQPr3KtXD2bA9M3AAnE