Opublikowano 10 czerwca 20195 l Kadzior jak wyje.bal w strone trybun, wszystkich zostawil z tylu, nikt za nim nie biegnie xD Ta chemia w kadrze.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l No ten Izrael jest cienki jak pasztetowa za 1,60, ale chęci do gry i zaangażowania naszym nie można odmówić.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l 1 minutę temu, krupek napisał: No ten Izrael jest cienki jak pasztetowa za 1,60, ale chęci do gry i zaangażowania naszym nie można odmówić. Przeciwnik dziś słabi ale jak mówisz w końcu naszym się chciało
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Teraz inne państwa będą myślały, że Polska znowu gromi i 12 pkt po 4-ch meczach XD
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Ale Pio nie wystrzelił z rewolwerów Może i dobrze w sumie, bo by się psychopaci ze śliny nie wytarli.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l za taki mecz to należy im się srogi opie,rdol bo dopiero teraz widać różnicę jak na dłoni, że większość poprzednich meczy przetruchtali na wy(pipi)ce a jak media na nich się obsrały po meczu z macedonią to wzięli się w garść
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Czy Polska wygra grupę z kompletem zwycięstw i bez straty bramki? TAK - wyślij SMS o treści PIO na numer 2020, NIE - wypierdalaj defetysto
Opublikowano 10 czerwca 20195 l 1 godzinę temu, Grabek napisał: ale widac ze nowe przepisy respektuja przy karnym - bramkarz prawie na 5m wydreptal ale sedzia doopa cicho xd Bo i tak strzelił. Gdyby bramkarz obronił, to pewnie byłaby powtórka, aż IZRAELCZYK by zrozumiał czego nie wolno robić.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l mówią, że hejt jest negatywny, a tu jeśli chodzi o naszą kadrę to jest pozytywny. Oni potrafią poprawne na pełnej spotkanie zagrać tylko po fali hejtu
Opublikowano 10 czerwca 20195 l W piątek krytykowałem, dzisiaj wypada pochwalić. Wreszcie zagraliśmy na miarę oczekiwań. Była walka, była zaangażowanie, momentami piłka ładna dla oka. Ja wiem, że to tylko Izrael i nie ma się co podpalać, ale mam nadzieję, że ten styl utrzymamy na dłużej. Nasza kadra musi grać z dwójką napastników i Zielińskim jako skrzydłowym.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Ale co tu zrobić, jak Polacy byli w gazie? 88 minutę też mogli sobie darować Edytowane 11 czerwca 20195 l przez Rozi
Opublikowano 11 czerwca 20195 l No jak w ogóle nasi mogli STRZELAĆ gole, zupełnie nie na miejscu zachowanie naszych piłkarzy.
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Piątek przestraszył się i dlatego nie wykonał cieszynki dobrze wiedział jak to się skończy