Opublikowano 6 września 20195 l Ja nie wiem jak to jest możliwe, że Lewy nie ma na koncie jeszcze ani jednej złotej piłki
Opublikowano 6 września 20195 l 4 minuty temu, _D23 napisał: Ja nie wiem jak to jest możliwe, że Lewy nie ma na koncie jeszcze ani jednej złotej piłki Przecież to nie Messi, że się w(pipi)i i przejdzie cała obronę. Lewemu trzeba dograć piłkę. Edytowane 6 września 20195 l przez chris85
Opublikowano 6 września 20195 l 1 minutę temu, chris85 napisał: Przecież to nie Messi, że się w(pipi)i i przejdzie cała obronę. Lewyemu trzeba dograć piłkę. To niezly napastnik.
Opublikowano 6 września 20195 l Linia pomocy nie istnieje niestety. Bardzo słaby mecz, ale jest jeszcze druga połowa.
Opublikowano 6 września 20195 l No coz na ratunek Kubaaaa, bo patrzac po lawce to nie ma kogo wpuscic
Opublikowano 6 września 20195 l Lewy dzisiaj dramat. Jak można od tylu lat mieć podobny trzon kadry, piłkarzy w takich klubach i jakiegoś zalążku logiki w grze nie widać
Opublikowano 6 września 20195 l Teraz, ścierpła mi noga napisał: Lewy dzisiaj dramat. Jak można od tylu lat mieć podobny trzon kadry, piłkarzy w takich klubach i jakiegoś zalążku logiki w grze nie widać No nie wiem, może (pipi)owy trener?
Opublikowano 6 września 20195 l 17 minut temu, ragus napisał: Zieliński w kadrze? Haha, dobre. A ten o jamniku znacie? jako jedyny coś w tym meczu faktycznie robi, także może japa
Opublikowano 6 września 20195 l 1 minutę temu, Figaro napisał: jako jedyny coś w tym meczu faktycznie robi, także może japa Jezeli straty i niecelne wrzutki to „robienie czegos” to moze faktycznie masz racje
Opublikowano 6 września 20195 l Lewy już skaner włączył i przytomnie spierdlaa od piłki w polu karnym, futbol
Opublikowano 6 września 20195 l 4 minuty temu, Figaro napisał: jako jedyny coś w tym meczu faktycznie robi, także może japa O widzę Figaro, że jesteś nie tylko wytrawnym znawcą gier, ale także futbolu.
Opublikowano 6 września 20195 l Barwo Michał, brawo Sporar by zdążył jeszcze buta zawiązać Edytowane 6 września 20195 l przez chris85
Opublikowano 6 września 20195 l Michał widac sie odbudowal, Fabiański tez powinien to obronić z takiego kata. No cóż piekny sen sie skonczyl w koncu, jeszcze Bielik mial wejsc....